Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Не могу да нажем тему везану за предлоге па рекох ајд овде...

Приметио сам да неки људи мењају надимке (сада баш мислим на мог пријатеља Мистер НО познатијег као константин некада 0104_cheesy ), што ме понекад збуњује...  да ли би било ОК да не мењамо имена, или да се искључи та опција?  Ништа специјално, само ето, паде ми тако...

.

..

...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Овако ћемо. Допуштамо и даље члановима који немају паметнија посла 0205_whistling него да мењају никнејмове да то и даље чине, али нека напишу овде `ко је постао шта`.

Подели на овим сајтовима

?? ???? ?? ????? ???? ?????? ?? ???????? ?? ????? ??? ????...

???????? ??? ?? ???? ???? ?????? ??????? (???? ??? ?????? ?? ??? ????????? ?????? ?? ?????????? ??? ?????????? ?????? 0104_cheesy ), ??? ?? ??????? ???????...  ?? ?? ?? ???? ?? ?? ?? ?????? ?????, ??? ?? ?? ??????? ?? ???????  ????? ??????????, ???? ???, ???? ?? ????...

?? ??????? ??? ????????? ? ????? ???? "?? ??????.."  0205_whistling 0202_238 smej.gif

?.? ?????? ?? ?? ????? ?? ?? ??????? ???????.... ???? ?? ?????????? ????? ??????????.. ? ?????? ?????????  0104_cheesy 0104_cheesy

Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest ага пије млеко

????? ????. ????????? ? ???? ????????? ???? ?????? ????????? ????? smej.gif ???? ?? ?????? ?????????? ?? ?? ? ???? ????, ??? ???? ?????? ???? `?? ?? ?????? ???`.

???, ????? ??????????..... 0205_whistling

?? ?????? ? ??..... 0202_238

"?????" ??? ????? ?? ????...

?? ? ???? ???? ?? ?????? ????????.....      smej.gif

Подели на овим сајтовима

Теме се спамују ,сачувај Боже...

Дајте те личне преписке,на пп ,невероватно како немате осећај за писање на форуму... 0205_whistling

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

???? ?? ??????? ,??????? ????...

????? ?? ????? ????????,?? ?? ,??????????? ???? ?????? ?????? ?? ?????? ?? ??????... 0205_whistling

u pravu si moj prijatelju, al sta to nas briga, mi nismo ni admini ni modovi  0205_whistling

svak nek napreduje u svome 0205_whistling

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

????? ?? ????? ????????,?? ?? ,??????????? ???? ?????? ?????? ?? ?????? ?? ??????... 0205_whistling

????? ?? ?????!

?? ???? ??? ?? ????? ?? ???? ????????,????? ?? ????????,???? ????... 0205_whistling  0205_whistling

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

????? ?? ?????!

?? ???? ??? ?? ????? ?? ???? ????????,????? ?? ????????,???? ????... 0205_whistling   0205_whistling

????? ?? ????????!

Подели на овим сајтовима

а како ја да се зовем...?

Смејуљко :-)

па да могу себи да се обратим као Тавита што ради,

много ми слатко  https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/Plava_ptica.gif.gif' class='bbc_emoticon' alt='319.gif' /> :)

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

• Гости

????? ?? ????? ????????,?? ?? ,??????????? ???? ?????? ?????? ?? ?????? ?? ??????... :)

???? ????, ? ?????? ??? ????? ?? ????????? ????? ???? ?? ???? ????? ????????? ?? ?????? ???????? ?? ????, ???? ?? ???? ???????. ? ??? `???? ??? ????`. ???????, ?? ?? ?? ???????? ? ???? ??? ??? ???? ? ???? ????? ????.

Подели на овим сајтовима

Nema me, nema , pa nestanem... kako to ima običaj da često kaže moj prijatelj.... istina, no , ako postoji dom duše, ako duša uopšte i ima potrebu za vantelesnom vikendicom, ja sam je ovde pronašla, pa tako povremeno naiđem da "pospremim"...

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

????? ?? ????? ????????,?? ?? ,??????????? ???? ?????? ?????? ?? ?????? ?? ??????... 0202_238

???? ????, ? ?????? ??? ????? ?? ????????? ????? ???? ?? ???? ????? ????????? ?? ?????? ???????? ?? ????, ???? ?? ???? ???????. ? ??? `???? ??? ????`. ???????, ?? ?? ?? ???????? ? ???? ??? ??? ???? ? ???? ????? ????.

??? ????? ?? ?????? ???? ?? ?????? ????? , ???? ?? ????? ?? ???? ????????? ???? ????? ????, ? ?????? ?? ?????? ??????(?) , ???? ?? ?????? , ??? ?? ?? ???? ?? ?????.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...