Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

??? ??? ???? ??????, ?????? ??? ???????????, ?? ??? ?? ???? ??????????  319.gif

????, ?? ?? ?? ??????, ?????? ????? ?????? ????. ?? ???? ????? ?? ???????? ???? ???? ??? ?????? ?????????????? ?? ?????????? (???? ??? ?? ? ?????? ????? ????????, ? ????...). ? ????? ?? ???? ????????? ??????? ???? ??????.

?????, ?? ?? ?? ??????, ?? ?????? ?? ?????... ??? ?????? ?? ?? ?? ???? ?? ???????????????? ?? ?????. ? ??? ???? ????? ???? ???????? ???????.

?????, ?? ?? ?? ???????????... ??... ????? ???? ???? ????? ???????? ????...

???????, ?? ?? ?? ??????????... ???? ??????????? ? ???? ??????? ??????? ?? ???? ??????? ???? ??? ???????? ?? ?? ???? ?????. ???? ?? ????? ???????...

???? ?? ???? ?????? ?? ?????? ??????? ??????? ????? ? ?????? ????, ? ? ??????? ? ????????? ????? ???????...

?? ??? ??? ?? ??????? ????? ????????? ????? ??? ???? ??? ?????? ??? ?? ??????...

?????, ??? ?????? ?? ??????????? ???? ???? ?????? ??? ????????

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,718.msg70366.html#msg70366

? ??? ?? ?? ?????...

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

Meni je ovaj forum super, a smajliji su vrh... 0409_feel Nemojte misliti da sam ovde zbog smajlija! 0102_laugh 0102_laugh 0913_sport 319.gif

Ma šalim se malo...

?????? ??????, ?????????? ??????? ?????? ???????, ??? ?? ??? ???? ?? ??? ??????  0202_238 confused

Подели на овим сајтовима

Meni je ovaj forum super, a smajliji su vrh... 0409_feel Nemojte misliti da sam ovde zbog smajlija! 0102_laugh 0102_laugh 0913_sport 319.gif

Ma šalim se malo...

?????? ??????, ?????????? ??????? ?????? ???????, ??? ?? ??? ???? ?? ??? ??????  0202_238 confused

Misliš? 319.gif

Подели на овим сајтовима

Meni je ovaj forum super, a smajliji su vrh... 0409_feel Nemojte misliti da sam ovde zbog smajlija! 0102_laugh 0913_sport 0202_238 joooj

Ma šalim se malo...

?????? ??????, ?????????? ??????? ?????? ???????, ??? ?? ??? ???? ?? ??? ??????  319.gif confused

Misliš? joooj

????  319.gif 0102_laugh

Подели на овим сајтовима

Постављена слика

meni su ok posteri nandora...samo mi je trulo što se do sad nije ni jednom re?i pomenuo stavove o jednoumlju i privilegijama ?lanova ali ok...za sve postoji 1. put

Постављена слика

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

и мени су ок, зато сам га и питао да употребимо онај за рекламирање confused

ал неки једноставно нису прикладни за овај форум 0409_feel

Подели на овим сајтовима

Колико сам успела да прегледам теме и разговоре,мени лично,допада се овај форум,зато сам се и учланила.

По мало ме подсећа на некадашњи БСН када је био добар форум :smiley:

Надам се да ће такав и остати пошто су форуму углавном непредвидиви и данас су одлични а већ сутра почињу да се значајно мењају нагоре.Мислим да то у многоме зависи и од политике форума,администратора и уопште од добре воље људи да воде добре и корисне разговоре и да се приликом различитих мишљења нико не љути.

Све у свему,од мене,за сада 0409_feel

П.С.Лоши разговори кваре добре обичаје а под тим подразумевам и бесконачне догматске преписке са веома сумњивим садржајем.Ако овај форум успе да се клони тога-одлично(а ја се надам :smiley:)

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

...samo mi je trulo što se do sad nije ni jednom re?i pomenuo stavove o jednoumlju i privilegijama ?lanova ali ok...za sve postoji 1. put

?????, ??????? ??? ?????? ?? ??? ??? ???????????, ???? ?? ???? ?????????????. ??????, ??? ???? ???? ?????...

? ??? ?? ??? ??? ????? ?????.

????, ?? ???? ??? ??? ???????, ?? ?? ????? ????? ??? ???...

??? ???? ?????? ?????????? (??? ???? ????? ?????? ?????????, ???? ?? ????????? ?????? ??? ?????????), ???? ???? ??????. ? ??????? ???? ?? ??????? ????????? (??? "?????????") ??????.

??? ????????? ??????? ?????, ?? ???? ??????, ?????? ?????????? ?? ??????? ???? ????...

?? ?? ???????? ? ????????? ??????? ???? ?? ????? ????????? ? ??-? ???????? ?????? ????? ?? ?? ???? ??????? ??? ?? ?? ??? ?????? ???? ????? ???????...

? ???? ?? ??, ???? ??? ?? ? ????? ?? ?????????? ???? ?? ??????????? confused

?? ???? ??????????? ???? ????????? ?? ???? ????? 0409_feel

??????? ?? ??? 3 ???? ?????????? ?? ?? ?? ???? ????? ?? ????? ?????????????...

Да није громова, земља би ожестјела и да вихорова није, усмрдило би се море.

Павле Соларић

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...