Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

http://www.upload-mp3.com/files/124059_nqdag/MVI_1365.avi

OVO SMO OSTALI DUZNI  otac Ivan Cvetkovic :drugarstvo:

P.S. Ako moze ovo bolje samo recite sta treba da radim.

????? ?? ???? ?? ?? ???????? ???? ??? ?? ????????? ??????? - AVI ?? ?????????? ?????? ?????, ? ???? ???? ???? ???? ???????????? MP3 ???????.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

машо погледај мало тема о креационизму и еволуцији, биће ти јасније, под условом да изигноришеш вређање свештеника. и то не само оца Горана, већ и других који нису присутни на нашем форуму, да не причамо о пљуштању разних других квалификација на рачун једног брата који је у дебелој заблуди, а у одсуству.

Подели на овим сајтовима

???? ???????? ???? ???? ? ???????????? ? ?????????, ???? ?? ???????, ??? ??????? ?? ??????????? ??????? ??????????. ? ?? ?? ???? ??? ??????, ??? ? ?????? ???? ???? ???????? ?? ????? ??????, ?? ?? ??????? ? ???????? ?????? ?????? ????????????? ?? ????? ?????? ????? ???? ?? ? ??????? ???????, ? ? ????????.

???? ?? ?? ?? ?? ????, ???? ?????.

???? ?? ????, ??? ?????? ?? ????? ? ??? ?????? ??????, ??? ? ???? ????

Подели на овим сајтовима

???? ???????? ???? ???? ? ???????????? ? ?????????, ???? ?? ???????, ??? ??????? ?? ??????????? ??????? ??????????. ? ?? ?? ???? ??? ??????, ??? ? ?????? ???? ???? ???????? ?? ????? ??????, ?? ?? ??????? ? ???????? ?????? ?????? ????????????? ?? ????? ?????? ????? ???? ?? ? ??????? ???????, ? ? ????????.

??, ????? ? ?????? ?? ???????? ???? ??????????? ? ??????????? ?????????.

???? ? ??????? ? ???????? ?? ???????.

Подели на овим сајтовима

??, ????? ? ?????? ?? ???????? ???? ??????????? ? ??????????? ?????????.

???? ? ??????? ? ???????? ?? ???????.

?????? ???? ??? ??????, ??? ????? ?? ??? ????????? ??????? ?????????, ?? ????????? ??????? (??? ?? ?? ??????), ??? ???? ??? ?? ?????????

??? ???????? ???????? ????????? ??? ???????? ?? ?? ???? ?????, ??? ????????? ? ???, ?? ???? ?? ?????? ? ??.

Подели на овим сајтовима

ма не смараш  :cheesy2:

то бих и ја волео да знам, како им то није нелогично и у супротности православљу практично, још поготово да се непотпуном и непроверљивом научном теоријом удара на Бога, практично и постулат вере и Светог Писма у Стварању.

мада то и није тако очигледно и директно, постоје полуге које се спроводе на мала врата овде на форуму преко кривљења и растезања неких ствари, да не помињем маркетинг у школама.

слажем се за мирољуба, ал шташ, свако има неку заблуду која га одваја од Бога.

ја сам присталица теорије да смо сви једном ствари одвојени од Бога и све одатле креће.

али се не слажем са њиховим односом, као да су без греха, па имају право да осуде туђу заблуду, а њихова се због тога још брже појавила.

Подели на овим сајтовима

Moj utisak o forumu kvari cenzura.

Ako me neko pita  0104_cheesy

Ako ne postoji cenzura tu onda nema osnovnih uslova za normalnu diskusiju i stvari uvijek mogu oti?i u pogrešnom pravcu.  A pogrešan pravac od foruma pravi deponiju.  Ja podržavam cenzuru dokle god je u granicama normale i ne podsti?e jednomislije.  Tako da živela cenzura!  Cenzuro mi te volimo  0104_cheesy

Веома повољно вршим дубоку анализу форума свих врсти и жанрова. За више информација обратите се на nebeski.ratluk(at)gmail.com

Подели на овим сајтовима

Vidim poznato mi ime (ne)Srećko Petrović i videh ime foruma u potpisu i nađoh u dokumentima oznaka 2s4R da smo vas već analizirali s negativnom ocenom.  Ah da evo i glavni razlozi:  Jednomislije i proterivanje sa foruma 2 pripadnika Nebeske Elite, zaključna ocena analize 4/10.  Baš čudno trebala je biti nula a ne 4 al nažalost Nebeska Prženica je radio analizu a on je uvek tako blag u ocenivanju ali i u životu.  

poruka od jednog proteranog sa foruma V pripadnika Nebeske Elite: (ja samo prenosim)

Šta je srele teško ti pada kad si samo običan član  ;)

u potpisu Nebeski Jahač

Веома повољно вршим дубоку анализу форума свих врсти и жанрова. За више информација обратите се на nebeski.ratluk(at)gmail.com

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...