Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ово горе *** за бановање макар је склонио авантар *** још да склони потпис!

Подели на овим сајтовима

Prva stvar, da se razumemo, jedan od najboljih prijatelja mi je jedan hodza, i Beogradska Bajrakli dzamija samo zna koliko smo kafa popili u restoranu dzamije.... Dakle daleko bilo da mrzim ikoga, a ne nekoga ko je Musliman, Katolik ili koga god, ali ono chemu ja ne mogu chudom da se nachudim, vec par dana kako sam ovde, je shta ce neko drugi ko nije Pravoslavan na ovom forumu? Kakve on ima koristi od nas i kakve koristi imamo mi od njega ako nam se priche o veri( a to je ovde osnovna tema, jel tako?) u samom startu razilaze... Razumem ljude koji kao i ja sam iz znatizelje nauche neshto o drugoj veri, ali otvarati teme i pripovedati o ilahijama, Papskoj svetosti ili nemam pojma chemu je krajnje neumesno... i ne razumem moderatore foruma... Zaista ih ne razumem...

Подели на овим сајтовима

• Гости

Хвала на коментару Миљане, полако читај, тек си дошао. Није баш све тако како си схвато "из прве". Полако.

А то што неко "ко није православан" тражи на форуму јесте ОГРОМАН успех портала Поуке.орг на чему смо посебно поносни. Слава Богу за то и молим Господа да буде што више таквих сајтова. Знаш, никада ми нису били блиски сајтови и форуми који су затворени, учаурени а најпре ми нису блиски ставови да они који нису као ми не треба да буду са нама. То заправо мења оно што си говорио на почетку поруке.

Овде су и муслимани и римокатолици и протестанти и неверници и сви остали добродошли. Разговарамо, мењамо мишљења. Онај који се плаши да ће његова вера тако да се поколеба добро би било да се одмах преиспита да ли је верник.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

ne znam... Izgleda da mnogo toga ne razumem u danashnjem Pravoslavnom svetu, pa ponekad pochnem da se preispitujem da li sam normalan... verovatno nisam :) Od Boga vam zdravlje, a ja se vracam mojim knjigama... Skoknucu po nekad da ostavim neki klip u Let the music play... S Bogom :)

Подели на овим сајтовима

Bas vala, ja dosla kao "ateista" u pokusaju, a nije bilo teoloskog texta koji mi nije uklopio kockice :), zato se i krstila. Nema besmislenih tradicionalizama, valja se - ne valja se, preterane strogoce, cista smislena ontologija :).

Подели на овим сајтовима

Осећам се као арапин у авиону зато што нисам написала број личне карте у потпису....

Иначе није лош форум :)

Постери и сленг су прва лига.

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

хвала на стиху :lol:

ја мало сталкерски чекам нове постере crvenilo

Међу људима има убица које никад нису убиле,лопова који никад нису украли и лажљиваца који говоре сушту истину.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...