Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

Ej ljudi, da forum ne valja, ne biste ostali ovde. Prema tome, glupo je što se žalite. Da ne valja, otišli bi tuzansmajli8904

NIJE GLUPO ŽALITI SI... sada će mi još i pravo da iskažem moje mišljenje o forumu uskratiti!!! Ova tema je i napravljena zbog toga... Da kažemo svoje mišljenje o forumu...

Pre svega  ja nisam napisala da ću da odem... o odlasku nisam napisala ništa... ali sam napisala da SE NE OSEĆAM KAO DEO OVOG FORUMA!!!!

Ne treba samo hvaliti već i ukazati na propuste!!!

omnea mea mecum porto

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Ej ljudi, da forum ne valja, ne biste ostali ovde. Prema tome, glupo je što se žalite. Da ne valja, otišli bi tuzansmajli8904

NIJE GLUPO ŽALITI SI... sada će mi još i pravo da iskažem moje mišljenje o forumu uskratiti!!! Ova tema je i napravljena zbog toga... Da kažemo svoje mišljenje o forumu...

Pre svega  ja nisam napisala da ću da odem... o odlasku nisam napisala ništa... ali sam napisala da SE NE OSEĆAM KAO DEO OVOG FORUMA!!!!

To što sam napisala nije se odnosilo na tebe, govorim uopšteno o ljudima koji su ovde a stalno nešto zakeraju (ti ne spadaš u tu grupu). Ne znam zbog čega si se našla prozvanom, osim ako se nisi sama pronašla u mom postu. Objektivno gledajući, kad me već vučeš za jezik, ukoliko se ne osećaš kao deo foruma, ne vidim razloga zašto ostaješ. Ali ti najbolje znaš svoje razloge i u to ne želim da ulazim niti me se tiče. Uostalom, nisam te puno ni čitala osim na razbibrigi, tako da nemoj toliko važnosti da pridaješ sebi. Histerisanje ne volim i zato nema potrebe da se ovde prepucavam sa nekim ko mi unosi negativnu energiju. I u RL se družim samo sa pozitivnim ljudima, tako da mi ne pada na pamet da na internetu gubim vreme objašnjavajući nekome šta sam htela da kažem i kome. Ali svakako neću da dozvolim da mi neko vrišti sa tri uzvičnika i proziva me za nešto što meni nije ni na um palo.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ej ljudi, da forum ne valja, ne biste ostali ovde. Prema tome, glupo je što se žalite. Da ne valja, otišli bi :)

У реду, свако има право да чини шта жели и хоће. Мислим да је битно да се тачно укаже на грешке- било у техничком или садржајном смислу. Но, ако неко већ жели да иде, мислим да то треба да уради најбезболније.

Подели на овим сајтовима

Форум би био сјајан да није људи који пишу из неуротских опсесивно-компулзивних побуда:

-дођем једном и помислим да сам греком дошао на форум "на Аллаховом путу" јер је нека екипа умислила да ће овде да измисионари и све нас фасцинира бриткошћу мисли и убједљивошћу неостаљинистичког агитпропа нас све туто комплето преведе на исљам

- после мјесец дана дођем на форум и помислим да нисам грешком дошао на неки форум католичке младежи јер је 90% тема у једном моменту било о папи, његовим енцикликама, те разним "мисионарским" чланцима

- сад управо отворим форум и помислим да нисам грешком умјесто на православни теолошки форум убо неки образовско-дверовско-младепатриЈоте и екипа

Или једноставно овде нема опција за контролу спамера?

виш, ја сам стално овде, а имам исти утисак  joooj

чак немам ни утисак да ови што воде, воде, него као неки брод који се љуља лево-десно, па како се људи претуре тако грде оне друге за нешто што нема везе са њима ... а можда и има, ал тад се брод опет преметне.

а море валовито, свима већ позлило па кренули и да повраћају једни по другима ...

чудан неки брод, овако без кормилара и компаса. :drugarstvo:

Подели на овим сајтовима

• Гости

Веома занимљиво...  :drugarstvo:, питам се само шта смо ми овде који се трудимо "за бабино здравље". Вероватно неки слуђеници и будале...

Искрено мислим да ове тме немају ама баш никакав смисао постојања, јер све више и више то показују.

Лично ћу да се заложим за закључавање.

Подели на овим сајтовима

Веома занимљиво...  joooj, питам се само шта смо ми овде који се трудимо "за бабино здравље". Вероватно неки слуђеници и будале...

Искрено мислим да ове тме немају ама баш никакав смисао постојања, јер све више и више то показују.

Лично ћу да се заложем за закључавање.

:drugarstvo:

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Веома занимљиво...  :), питам се само шта смо ми овде који се трудимо "за бабино здравље". Вероватно неки слуђеници и будале...

оче, и сам знаш колико је ово узалудан посао, и колико се људи преметнуло у глави.

то не значи ни да је овде неко будала, било ко од нас, већ је велики проблем што се дозвољава критичној мањини да долази до претераног изражаја због недостатка плана рада администрације како да се бори са разним ватрометима и ватрама.

Подели на овим сајтовима

Веома занимљиво...  prstgore, питам се само шта смо ми овде који се трудимо "за бабино здравље". Вероватно неки слуђеници и будале...

оче, и сам знаш колико је ово узалудан посао, и колико се људи преметнуло у глави.

то не значи ни да је овде неко будала, било ко од нас, већ је велики проблем што се дозвољава критичној мањини да долази до претераног изражаја због недостатка плана рада администрације како да се бори са разним ватрометима и ватрама.

У праву си Милане да мора да постоји ред али тешко је вероватно све то одржати,поготово што људи имају обавезе преко дана.

Мада нисам много на форуму,оно што могу одмах да похвалим,односно људе,то је отац Иван и брат Александар,теолог.Имају љубави,разумевање и топлине за људе.Скоро сам била импресионирана начином како су изнели једни ситуацију.То је права слика која се шаље другима.

Extra ecclesiam nulla salus.

Подели на овим сајтовима

Веома занимљиво...  prstgore, питам се само шта смо ми овде који се трудимо "за бабино здравље". Вероватно неки слуђеници и будале...

У праву си Милане да мора да постоји ред али тешко је вероватно све то одржати,поготово што људи имају обавезе преко дана.

Мада нисам много на форуму,оно што могу одмах да похвалим,односно људе,то је отац Иван и брат Александар,теолог.Имају љубави,разумевање и топлине за људе.Скоро сам била импресионирана начином како су изнели једни ситуацију.То је права слика која се шаље другима.

валентина, био сам дуже од годину дана администратор овде, не мораш да ми причаш шта је могуће а шта није, као ни о способностима ових људи.

баш зато сам и написао ово горе 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Гости

Бесмислено трошење енергије на потпуно непотребне и небитне ствари.

Милане, треба да се одлучипш шта ћеш: да ли да критикујеш рад форума ради саме критике (јер немаш шта паметније да кажеш) или да уредништво буде конкретније у неким ситуацијама? Мислим, не разумем...

Иначе, и сам си био у уредништву и знаш да ће Твој потез неко протумачити овако, а неко онако... свакако да некоме нећеш бити добар, увек ће да се јаве маљи каљимеровчићи који ће викати: неправда, неправда...

Администрација ради одговорно оно што је интерни договор. Наравно, греши се и то је то- људи смо и то је то. Не знам шта да ти кажем... неправда....

Подели на овим сајтовима

Бесмислено трошење енергије на потпуно непотребне и небитне ствари.

Милане, треба да се одлучипш шта ћеш: да ли да критикујеш рад форума ради саме критике (јер немаш шта паметније да кажеш) или да уредништво буде конкретније у неким ситуацијама? Мислим, не разумем...

Иначе, и сам си био у уредништву и знаш да ће Твој потез неко протумачити овако, а неко онако... свакако да некоме нећеш бити добар, увек ће да се јаве маљи каљимеровчићи који ће викати: неправда, неправда...

Администрација ради одговорно оно што је интерни договор. Наравно, греши се и то је то- људи смо и то је то. Не знам шта да ти кажем... неправда....

није проблем што се греши, напротив.

то више схватам као шансу да се неочигледан проблем реши. али реши, не затури.

за мој појам, проблем је што се не даје јасна порука таквим људима - добродошли сте, ал имајте мере у тровању. разумемо да сте отровани, ал ако нисте спремни на дијалог, то не значи да треба жру и остатак форумаша да вас трпи по сваку цену.

лепа је икономија, ал брате и оче - отераше и удавише све позитивно.

и не, није ми намера да нуждим и дробим лобању администрацији, поента је да је моја критика (позитиван) допринос, да обратим пажњу где је шупље. мислим да је крајње време да се рупе крпе.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...