Jump to content

Ваше мишљење о форуму

Оцени ову тему

Guest Alefshin

Препоручена порука

• Гости

Узгред, модерација овог форума ће бити блажа према спамовању( скретању са теме) него што је то уобичајно на осталим виртуелним чвориштима. То не значи да ће потпуно допустати исто, али неће ни тако строго санкционисати.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 1.2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Alef,ja nisam visila on line ranije,jer sam imala dial up,nisam si mogla to da priustim.A i imala sam obaveza.Na fb sam otvorila profil samo zato sto su me molile moje sestricine.Sem toga,morala sam da ucim,jedem,spavam,kupam se i druzim se sa zivim ljudima,nisam imala vremena za resavanje tupavih testova na fb,etc.

Moj poziv tebi za virtuelnog prijatelja,bio je ocajnicki vapaj za pomoc.Da me vratis Majci,da bi me Otac prigrlio opet.Ako to nisi shvatio na nasem prvom razgovoru,ne vredi ni da ti ja objasnjavam.A da si bio dosadan jesi.

Uostalom,sta ti znas o meni?Za tvoju informaciju Izida je jos sa cetrnaest godina misionarila etrom.Dok si ti bancio semestre po Beogradu,kao 1312_womens,

neki mudri svestenici stare garde su ovde kreirali radio emisiju "Pravoslavlje-vera roda moga!"Izida je vise puta pozivana.I davala poprilican doprinos svojim kreativnim i otkacenim idejama.I Izidin tata je strepeo svake nedelje da ona ne bude previse iskrena,da je neki sektas ili "udbas" ne saceka u mraku.

Mislila,sam da si me udavio da ovde dodjem,zbog mojih spisateljskih talenata,a ne zato sto mislis da ja gubim vreme uzalud.

Подели на овим сајтовима

Alefshin рече:
  Цитат

Mislila,sam da si me udavio da ovde dodjem,zbog mojih spisateljskih talenata,a ne zato sto mislis da ja gubim vreme uzalud.

????, ????? ?? ??????. ???? ??? ?? ??? ??? ??? ????????? ?????? ?? ?? ?? ???? ?? ????? ????? ??? ???? ?? ??? ??? ????. ?? ????? ????? ?? ?????? ????????????? ?? ???????, ???? ???? ????? ? ?????.

?? ?? ????? ?? ?????( ?????? ?? ???? ???????)? ??? ???? ??????, ??? ??? ??? ???? ???? ?? ?? ???. ? ?????? ?? ?? ???? ???????. ??????????? ??!

Od kako sam došla na ovaj forum,

za FB nemam vremena ni želje,

samo nekad malo svratim!

Hvala Bogu da sam se toga rešila!

Ovde mi je mnogo lepše.

Без Господа смо ништа...

Подели на овим сајтовима

?????? рече:

za FB nemam vremena ni želje,

Ja sam svoj nalog na FB ugasio i jako sam sretan radi toga..Sve se svodi na Fb-u hvalisanje i samoreklamiranjeko je veci hedonista....i od toga polaganu nastaje ljubomora, pa dokazivanje...itd...FB je za ljude poput Forest Dumpa 0202_238

potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван Цветковић

Како вам се допадају ове промене? Видите да смо уместо оних петокрака поставили оловчице. Право да вам кажем, мени су много сметале.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Lena рече:

Obzirom da je forum cirilicni, bilo bi dobro i da su "titule" ispisane istim pismom, da nema mesanja.  0104_cheesy

?? ?? ????? ???????, ?? ?????? ?? ??????? ?? ??.
Подели на овим сајтовима

Мени је изглед овог форума, један од најбољих, најчиткији, колорит је одличан, није нападан, те да се од пратеће декорације постови и не виде. А таквих има много....

Све је у мирним тоновима, смајлићи су слатки и баш освежавају постове  klapklap (кад смо већ код њих,хехе)

Измене су ок, оловчица ми не смета, само што бих волела да их поред мог ника много више буде подебљано  

stadaradim

Вкусите и видите јако благ Господ....

Подели на овим сајтовима

Pieta рече:

???? ?? ?????? ???? ??????, ????? ?? ????????, ??????????, ??????? ?? ???????, ???? ???????, ?? ?? ?? ?? ??????? ?????????? ??????? ? ?? ????. ? ?????? ??? ?????....

??? ?? ? ?????? ????????, ???????? ?? ?????? ? ??? ?????????? ???????  klapklap (??? ??? ??? ??? ???,????)

?????? ?? ??, ???????? ?? ?? ?????, ???? ??? ??? ?????? ?? ?? ????? ??? ???? ????? ???? ???? ?????????  

klapklap

Malo više se druži sa nama i eto olov?ice, bi?e da se napuni pernica  stadaradim

A i srce i duša 8084.gif

Želiš li biti mudar, nauči razumno pitati, pažljivo slušati, mirno odgovarati - i prestani govoriti kad se ništa više nema reći.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  Pieta рече:

???? ?? ?????? ???? ??????, ????? ?? ????????, ??????????, ??????? ?? ???????, ???? ???????, ?? ?? ?? ?? ??????? ?????????? ??????? ? ?? ????. ? ?????? ??? ?????....

??? ?? ? ?????? ????????, ???????? ?? ?????? ? ??? ?????????? ???????  klapklap (??? ??? ??? ??? ???,????)

?????? ?? ??, ???????? ?? ?? ?????, ???? ??? ??? ?????? ?? ?? ????? ??? ???? ????? ???? ???? ?????????  

stadaradim

????? ?? ?????, ?????... 0104_cheesy
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...