kopitar Написано Јул 7, 2019 Пријави Подели Написано Јул 7, 2019 " Da ja sam Srbin, svećenik katoličke crkve". Аристарх је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јул 7, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 7, 2019 Zanimljivo je da Ninković kaže da podjela u nama na "mi i oni" postepeno razara našu vjeru i duhovnost. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Панарет Написано Јул 7, 2019 Пријави Подели Написано Јул 7, 2019 Чуо сам да су свештеници Београдске надбискупије (Хрвати) доста националистички усмерени и да су им проповеди неретко тако интониране. Уколико је то тачно, онда појава Нинковића постаје још занимљивија... Чак и да не постоји Васељенска патријаршија, требало би је измислити Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јул 7, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 7, 2019 пре 7 минута, Панарет рече Чуо сам да су свештеници Београдске надбискупије (Хрвати) доста националистички усмерени и да су им проповеди неретко тако интониране. Уколико је то тачно, онда појава Нинковића постаје још занимљивија... Ninković je rijedak primjer onoga kakav kršćanini treba biti a koji je pozvan da prevaziđe sve zapreke i zaživi u punini svoje poslanje. Августин је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 7, 2019 Пријави Подели Написано Јул 7, 2019 пре 3 минута, kopitar рече Ninković je rijedak primjer onoga kakav kršćanini treba biti a koji je pozvan da prevaziđe sve zapreke i zaživi u punini svoje poslanje. A uz to je i zrakoplovac kopitar је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kopitar Написано Јул 7, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јул 7, 2019 пре 3 минута, Милан Ракић рече A uz to je i zrakoplovac Nisam znao, spomenuo je u emisiji da je bio tehničar u vojsci a trenutno sprema doktorat u Rimu sa temom "prvi i posljednji"... Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Јул 7, 2019 Пријави Подели Написано Јул 7, 2019 пре 30 минута, kopitar рече Nisam znao, spomenuo je u emisiji da je bio tehničar u vojsci a trenutno sprema doktorat u Rimu sa temom "prvi i posljednji"... Don Aleksandar je završio Vojnu akademiju RV i PVO. Ovo je on iz potporučničkih dana. kopitar је реаговао/ла на ово 1 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука