Tristatri Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 On 7. 6. 2019. at 21:37, Zoran Đurović рече ... Пророштва ћеш се сетити када напуниш 80 година. Expand One sto si ih meni izrekao ja sam ih skrinsotovao, za slucaj da ne slogiram nego me samo Alchajmer pukne. I to sam ih bekapovao na tri razlicite lokacije. Plus valjace u jednom skorijem momentu. Od trece sihte se odjavljujem. Tura fraxiparina pa na spavanje. . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
grigorije22 Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 On 7. 6. 2019. at 13:25, Zoran Đurović рече Био си лењ и ниси читао моје теме о крштењу и оне о васкрсењу и преегзистентном Христу. Да си то читао не би ми постављао оваква питања. Христос је својим васкрсењем обухватио целокупну природу и зато она сва је садржана и вазнета са њиме. Хр васкрсење обухвата све векове и једнако се протеже уназад као унапред. Зато се некрштени пре Хр спашавају. Зато ће будиста моћи да каже: Кад те видех па да сам ти дао воде? Само безуман човек може да помисли да је Ис био некада ван света. Није. Схватање да је спасење у Цркви је исправно, али је редуктивно ако се мисли само на одређену конфесију. Прочитај поново у Јована Ис и Самарјанку, кад јој вели да се они клањају Ономе кога не знају, а ми (Јевреји) Ономе кога знамо. А клањају се истом Богу. Мени се чини да то тако функционише, а сада нека изволи како ко год хоће. Expand Sad bi ti Rodoljub reko ko je to od svetih tako učio? Što da verujem tebi pre nego Justinu? Činjenica je da protestanti i adventisti hule. Jehove neću ni da pominjem. Muslimani ne priznaju Svetu Trojicu, Hrista kao Boga i mnoge druge stvari. Ispovedaju jeresi a za to se ne ide u raj. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 On 7. 6. 2019. at 21:47, Родољуб Лазић рече Жељко, жао ми је, не бих даље разговарао с тобом. Извини. Expand Па ти си се мени пре овога обратио колико знам.а сад не би јер сам погодио у центар.И што се извињаваш ако стојиш иза тога што си рекао. Леон Професионалац and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 On 7. 6. 2019. at 21:49, ana čarnojević рече cekajte...svako jutro citate molitve pred sv pricesce? Expand Не, њих сам навео као пример. Зато што оне претходе сједињењу са Господом, па одражавају какав дух треба човек да има том приликом. Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
The Godfather Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 Najtuznije je kada dipl.pravnici pocnu da nam proizvoljno ( mala napomena - Grcka rec JERES - znaci proizvoljnost ) tumace Pismo i Sv oce, a pri tom ne poznaju metodologiju tumacenja ( koja je naucna disciplina i koju su Sv oci i razvili ). Onda dobijete papazjaniju - u kojoj se ne zna - ko pije, a ko placa ( odnosno zna se ko placa - neobavesteni vernici cije je poimanje Crkve svodi na - cuo sam ili valja se itd )Послато са SM-J530F користећи Pouke.org мобилну апликацију Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 On 7. 6. 2019. at 21:50, Августин рече Па ти си се мени пре овога обратио колико знам.а сад не би јер сам погодио у центар.И што се извињаваш ако стојиш иза тога што си рекао. Expand Јесте, у праву си. Како год, не желим више да причам с тобом, https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zoran Đurović Написано Јун 7, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 On 7. 6. 2019. at 21:41, ana čarnojević рече dobro ja cu da procitam a Vi da obecate da cete se ipak jedno jutro obratiti Bogu na neki neuobicajen nacin, ne mora psovka ali neki free style. Expand Саће. Лик није одговорио на гологузог Исаију пророка, па ће сада теби!? Човек је социопата. Чак ни кад га урнишем он не одговара, него се жали на мој речник. И ти му даш исте речи из Писма, он то само прећути. Исаији је ландарала алатка док је ишао го. Овај не помиње ништа. Њега саблажњава што је Ава рекао: Господе, ако ме зајебаваш... Кад га питаш да ли је равноземљаш, ћути. Кад га питаш ко му је владика, ћути. Кад му иједан текст из Отаца или Писма приведеш, он ћути. Он је богомилско ђубре. Зашто? Јер богомили су имали правило да под претњом кажу како су православни. Немањићи су их истребили, али је менталитет остао. Ево га у Рођи. Нико нормалан не би трпео ове увреде да је православан. Ја сам први који пљеснем некога ко ми каже да нисам православан. The Godfather and Аристарх је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 On 7. 6. 2019. at 20:20, Родољуб Лазић рече Драгана, сад ћу ти рећи: поп који пита: "где нам је Дагиша што пита за мастурбацију? Нема га читав дан, да није занемоћао у руке, па не може да куца" И онај други који каже: "Боже, ако ме зај....., стварно си претерао". То се не налази ни на улици, а овде на сајту се људи томе смеју као доброј фори. Expand A Ви сте дошли да оплемените сајт? Попу Ђуровићу сам рекао Вашу дијагнозу после првог дана писања. То траје од излета у Љуљаке, јер Ви, као и они браните Бога и свете од нас безбожних. Нисте се лечили на време и сад Вам је горе. Узело је маха. Дођите себи док још имање коме. Zoran Đurović, Августин and The Godfather је реаговао/ла на ово 3 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 On 7. 6. 2019. at 21:53, Леон Професионалац рече A Ви сте дошли да оплемените сајт? Попу Ђуровићу сам рекао Вашу дијагнозу после првог дана писања. То траје од излета у Љуљаке, јер Ви, као и они браните Бога и свете од нас безбожних. Нисте се лечили на време и сад Вам је горе. Узело је маха. Дођите себи док још имање коме. Expand Да, наравно. Хвала на дијагнози. Јел питате и своје парохијане уз осмех да ли им је занемоћала рука од мастурбације? То је врло духовно и духовито. Произилази, вероватно из систематског бављења теологијом? То нама несистематичним геацима никад не би пало на памет. Протомајстор је реаговао/ла на ово 1 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 On 7. 6. 2019. at 21:47, Родољуб Лазић рече Жељко, жао ми је, не бих даље разговарао с тобом. Извини. Expand Родољубе ако даље будеш безобразан прича ће кренути у неочекиваном правцу и за Тебе и за све друге. The Godfather and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аристарх Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 On 7. 6. 2019. at 21:47, Bokisd рече Uf, brate, skoro sve si obrno' naglavacke, majke mi ..... ... kako smo ziveli i spasavali se hiljadu leta i zima () bez Zapada tako cemo i dalje.... Expand Нас је Бог спасавао. Нама је запад уз Русију био подједнака подршка у ослобођењу. Ако Фанари, Русе истерају из православног општења у неки "раскол". Шта онда? Русе тај Ватикан признаје као хришћане на сабору, што опет нешто говори. Као и током хиљада лета и зима. Где мош видет да Цар ДУшан силни са Папом прогони латинску јерес (пише у његов законик), да Свети Лазар има римокатолике као браћу... по мени, алтернатива нам је сада са грцима само протестантизам као у Данску, Исланд... Можда се ствари промене, али како сада стоји, Грци су преузели примат и у екуменизму, држе већину иако не би смели. Јер нити су највећи, нити су најмањи, нити су једини у Цркви. што ти мислиш да сам ја обрно у коментару? The Godfather, Августин and Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bokisd Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 On 7. 6. 2019. at 21:50, grigorije22 рече Sad bi ti Rodoljub reko ko je to od svetih tako učio? Što da verujem tebi pre nego Justinu? Činjenica je da protestanti i adventisti hule. Jehove neću ni da pominjem. Muslimani ne priznaju Svetu Trojicu, Hrista kao Boga i mnoge druge stvari. Ispovedaju jeresi a za to se ne ide u raj. Expand Cekaj bre Griso, nista te ne razumem, da li smo ovde pomalo satiricni ili smo dosli dotle da priznajemo svima sve, nebitno je kako se veruje u Boga ? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Леон Професионалац Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 On 7. 6. 2019. at 20:20, Родољуб Лазић рече Драгана, сад ћу ти рећи: поп који пита: "где нам је Дагиша што пита за мастурбацију? Нема га читав дан, да није занемоћао у руке, па не може да куца" И онај други који каже: "Боже, ако ме зај....., стварно си претерао". То се не налази ни на улици, а овде на сајту се људи томе смеју као доброј фори. Expand Шта је проблем са маструбацијом? Какве Ви проблеме сексуалне природе имате? Ево, оћете ли да Вас упутим на сзруку? И опет, знате ли, то је медицински термин? Шта је проблем? Zoran Đurović је реаговао/ла на ово 1 ,,Формалисти, завршићете у формалину!" Блажени Леон Нови Професионалац Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Родољуб Лазић Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 On 7. 6. 2019. at 21:58, Августин рече Родољубе ако даље будеш безобразан прича ће кренути у неочекиваном правцу и за Тебе и за све друге. Expand У чему је проблем? Извинио сам ти се и рекао да више не желим да причам с тбом. Из неког свог разлога не желим. Јел то забрањено? The Godfather је реаговао/ла на ово 1 https://pouke.org/forum/index.php?/blogs/entry/199-феномен-православних-форума/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Августин Написано Јун 7, 2019 Пријави Подели Написано Јун 7, 2019 On 7. 6. 2019. at 22:00, Родољуб Лазић рече У чему је проблем? Извинио сам ти се и рекао да више не желим да причам с тбом Expand Упозорио сам Те на време па ти види. Zoran Đurović, The Godfather and Леон Професионалац је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука