Вилер Текс Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 Одо ја у земљу снова. Не треба виза, све је опуштено AnaLaz, Gogić and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 пре 2 минута, AnaLaz рече Важи. Онда водим ја тебе. vodi me u beograd na vodi, jer u vodi mi godi AnaLaz је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Просечан србенда Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 пре 33 минута, Sofija_ рече moze ko je crkven i mi to ovde radimo...mada se od malena ispira mozak tim da je sve ok i da je sve normalno, npr. jedna moja poznanica holandjanka je pustila sina od 16 da "'proba" kako ona kaze sta mu vise odgovara, znaci da proba i sa muskim i sa zenskom.. То је сигурно много тешко и изискује пуно рада са децом. А за ову холанђанку немам речи. Можда су у неким другим европским земљама прилике боље али тешко. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 пре 1 минут, Просечан србенда рече То је сигурно много тешко и изискује пуно рада са децом. jeste tesko i iziskuje puno rada, ali se isplati...nasa deca su jako inteligentna, i vecina imaju gene nasih slavnih predaka, barem oni sa kojima sam ja radila... AnaLaz and Просечан србенда је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 ovo je pisao lepi Luka kako sam mu ja tepaladuh ratnika i borca na dede svoje Просечан србенда, Рапсоди, АлександраВ and 3 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аполоније Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 У закључку, нема ничега нужно лошег, неморалног или непатриотског у избору да живите ван српског етничког простора, и нико нема право да Вас осућује због тога - посебно ако Вас је на то невоља нетерала. То је ствар вашег личног избора. Ипак, при доношењу тако озбиљне одлуке, морате добро сагледати ствари и размишљати рационално. Не допустите да Вас упецају на којекакве рибарске приче о томе како је тамо све идеално и како Вам је успех загарантован. Није, и таква одлука носи са собом бројне проблеме, и ризике, са којима ћете се морати суочити. С друге стране, ово је питање које се не тиче само појединца већ и колектива. Ако је избор остати или отићи ствар вашег личног избора, исто тако, масовни одлив становништва, посебно оног висококвалификованог, је озбиљан друштвени проблем, ако не и егзистенционални проблем - један од низа њих који угрожавају будућност Српства и Србије. Natasa., АлександраВ, AnaLaz and 2 осталих је реаговао/ла на ово 1 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 пре 2 минута, Хаеул рече један од низа њих који угрожавају будућност Србије. i zube!!! u jednom selu pored Priboja, automehanicar radio kao zubar, nasao neku asistentkinju zubara, spandjali se, dobio dozvolu za rad i vadio zube ljudima posle unakazio nekog seljaka, vilica mu otekla i tek kad je ovaj prijavio, dosla inspekcija, ovaj zbriso... Поет, drvce, АлександраВ and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Аполоније Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 Управо сада, Sofija_ рече i zube!!! u jednom selu pored Priboja, automehanicar radio kao zubar, nasao neku asistentkinju zubara, spandjali se, dobio dozvolu za rad i vadio zube ljudima posle unakazio nekog seljaka, vilica mu otekla i tek kad je ovaj prijavio, dosla inspekcija, ovaj zbriso... У.. нећу поменути земљу.. има један наш човек који је овамо био керамичар, а тамо их је некако убедио да је инжењер. Зарадио је пензију радећи тај посао. Енглески никада није пристојно сарадио. Како му је то пошло за руком, само Бог зна.. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 пре 15 минута, Хаеул рече Како му је то пошло за руком, само Бог зна.. Ne samo da uspeh nije zagarantovan vani, no ni neuspeh nije cvrsto obecan. AnaLaz and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 i bolnica u Priboju je u ocajnom stanju, rade priuceni doktori i sestre sa mesec dana zavrsenog kursa, kad god odem tamo molim Boga da im ne padnem u sake to je nesto sto je zabrinjavajuce, ali ja sve okrecem na salu, jer drugacije ne bih mogla funkcionisati...jednom sam bila na infuziji zbog stomacnog virusa, Bogu hvala pa mi infuz dao strucan covek, a dekica pored mene je bio unakazen od igle koju sns devojka(bez strucne spreme) nije znala pravilno upotrebiti... Gogić је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 пре 4 часа, Sofija_ рече Ti ono bese podrzavas SNS ekipu? kazi slobodno, ne boj se... Kako ste me Sofi, procitala. Svaka Vam cast. Da niste u pasulj malo gledali, ili je bio neki hokus pokus ? Bez Vuleta ne mogu da zivim, i svakog ljupkog dana ga se uvek rado setim. Ne shvataju pojedini paceri , da sto nam je gora vlast, to bolje za nas. Mi valjda hriscani, u pokusaju, stremimo ka nasoj pravoj otadzbini. Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 пре 7 минута, Nikola Stojanovic рече Kako ste me Sofi, procitala. Svaka Vam cast. Da niste u pasulj malo gledali, ili je bio neki hokus pokus ? Bez Vuleta ne mogu da zivim, i svakog ljupkog dana ga se uvek rado setim. Ne shvataju pojedini paceri , da sto nam je gora vlast, to bolje za nas. Mi valjda hriscani, u pokusaju, stremimo ka nasoj pravoj otadzbini. citala sam tvoje pisanje na temi dobre strane sns vlasti cini mi se da si ih pohvalio, ako gresim izvinicu se Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 1 hour ago, Sofija_ рече citala sam tvoje pisanje na temi dobre strane sns vlasti cini mi se da si ih pohvalio, ako gresim izvinicu se Mora da ste me pomesali sa nekim, retko sta hvalim . Uglavnom, sam mnogo pacer, pa jos uvek ne vidim sve u okolini kao dobru i harmonicnu tvorevinu. Ali kad je rakija dobra, uz jaku kafu, pa slatko domace, od smokvi, ili tako nesto. Tu odma pljuste pohvale. ( Normalno, da bi se popila jos koja rakijica, i zamezilo slatko. ) ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sofija_ Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 пре 3 минута, Sofija_ рече citala sam tvoje pisanje na temi dobre strane sns vlasti cini mi se da si ih pohvalio, ako gresim izvinicu se mislim, dobre strane sns vlasti mogu biti samo za njihove glasace koji su se kao nepismeni preko stranacke veze zaposlili...a toga ima kolko hoces na zalost Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Natasa. Написано Април 14, 2019 Пријави Подели Написано Април 14, 2019 пре 3 часа, Зосима рече Патња је кад са 40 година и породицом,живиш код маме и тате,са још приде дедом и бабом...што је у Србији нормална ствар... Patnja je kad je takva situacija zbog sirotinje, a užas je što je to donekle i stvar mentaliteta. Gledam kuće po Srbiji, sve nešto ogromno, silne dojč marke i sada evri uloženi-zašto...pa da slučajno neko pile ne ode od svoje staramajke...makar imalo 100 godina i svoju porodicu. Kućerina sa 50 zasebnih ulaza, nekoliko spratova, ima se prostora...ali nemoj samo da je neko otišao i osamostalio se . U Ž A S Вилер Текс and Чунга Лунга је реаговао/ла на ово 1 1 http://hstrial-kmodig.homestead.com/Bilder/Omikoner/Jesus_Pantokrator.jpg Po vjeri vašoj neka vam bude Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука