Flojd Написано Март 8, 2019 Пријави Подели Написано Март 8, 2019 Драги моји форумаши, да не би само форумашили и дружили се онлине, одлучих да је добро и да се упознамо и дружимо уживо. Па ето, упознах пар добрих и пријатних људи са форума и надам се да ће их бити још. Поет, Рапсоди, Биљана, два and 8 осталих је реаговао/ла на ово 3 8 Цитат Помени @ Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 8, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2019 @Maja Pavlovic Међу првим форумашима сам упознао и Мају и њеног синчића. Провели смо један пријатан дан у шетњи и упознавању њеног града. Поет, AnaLaz, JESSY and 11 осталих је реаговао/ла на ово 9 5 Цитат Помени @ Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 8, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2019 @Иван Ц. Касније сам упознао и О. Ивана. geronymo, Биљана, два, JESSY and 10 осталих је реаговао/ла на ово 9 4 Цитат Помени @ Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 8, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2019 @crisbo88 i @Милена КШ Милену и Бориса, моје веселе Крушевљане сам упозноао после акатиста С.Ксенији. Једна сјајна екипица. geronymo, Bokisd, Gogić and 9 осталих је реаговао/ла на ово 7 5 Цитат Помени @ Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 8, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2019 Е, онда сам "ухватио" пут под ноге и отишао у Нови Сад да упознам једну драгу особу @Ariadna и добио поклон - Дуњевачу. JESSY, Биљана, два, Ana B. and 9 осталих је реаговао/ла на ово 7 5 Цитат Помени @ Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 8, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2019 Онда дође и распуст па реших да одем и до нашег главног града Београда. Тамо упознах моју добру другарицу @Ana B. и пописмо кафицу на Нисовој пумпи, пошто нас је мрзрло да се клацкамо до града и фенси кафића. Рапсоди, АлександраВ, Gogić and 8 осталих је реаговао/ла на ово 5 3 3 Цитат Помени @ Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 8, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2019 Јавих се и брату @Драшко који се одмах одазвао позиву и посетисмо једну занимљиву кафаницу. АлександраВ, Биљана, два, geronymo and 10 осталих је реаговао/ла на ово 8 5 Цитат Помени @ Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 8, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2019 У то време се и брат @Nikola Stojanovic смуцао по Београду. Па одлучисмо да одемо на пивце да умиримо живце. Наравно, нисмо промашили ни једну кафну, тако ти је то кад кренеш у провод са Боемом. АлександраВ, geronymo, Милан Ракић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 6 2 3 Цитат Помени @ Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 8, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2019 И на крају вратих се кући и скокнух до Блаца и тамо попих ладно пиво са братом @БанеЛ Банџонијем. А у Блацу се пије ладно пиво, сто се каже " Ладно ки Змикче". Milena B., JESSY, АлександраВ and 9 осталих је реаговао/ла на ово 5 7 Цитат Помени @ Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Март 8, 2019 Аутор Пријави Подели Написано Март 8, 2019 Моје путешествије се наставља, и надам се да ћу склопити још занимљивих пријатељстава и упознати нове и позитивне људе. Bokisd, Alegzandar, Flavius Belisarius and 6 осталих је реаговао/ла на ово 1 8 Цитат Помени @ Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Март 8, 2019 Пријави Подели Написано Март 8, 2019 пре 1 сат, Liga Džentlmena рече Онда дође и распуст па реших да одем и до нашег главног града Београда. Тамо упознах моју добру другарицу @Ana B. и пописмо кафицу на Нисовој пумпи, пошто нас је мрзрло да се клацкамо до града и фенси кафића. Kakvoj pumpi, e Ligo Ligo bio kod mene naravno samo drugarski nego se plasi kako ce to drugi da protumace Рапсоди, Flojd, Broken and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Март 8, 2019 Пријави Подели Написано Март 8, 2019 пре 56 минута, Ana B. рече Kakvoj pumpi, e Ligo Ligo bio kod mene naravno samo drugarski nego se plasi kako ce to drugi da protumace прави џентлмен нема шта Flojd, Broken, Ana B. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 4 2 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Март 8, 2019 Пријави Подели Написано Март 8, 2019 Svaka čast @Liga Džentlmena bravo! Рапсоди, Flojd, geronymo and 1 члан је реаговао/ла на ово 2 1 1 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Март 8, 2019 Пријави Подели Написано Март 8, 2019 пре 7 минута, Поуке.орг инфо рече Svaka čast @Liga Džentlmena bravo! +1 Подржавам акцију. JESSY and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Март 8, 2019 Пријави Подели Написано Март 8, 2019 А о чему причате кад се видите ? Flojd, Smaragdni kamičak, Gogić and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Цитат Помени @ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука
Придружите се разговору
Можете одговорити сада, а касније да се региструјете на Поуке.орг Ако имате налог, пријавите се сада да бисте објавили на свом налогу.