Jump to content

Mitarstva Aleksandra

Оцени ову тему

grigorije22

Препоручена порука

• 1 year later...

Odgledao sam svih 5 sati ovog svedocenja i zaista ne znam sta da mislim.
Ako je sve ovo istina, niko se nece spasti od kojih sam prvi ja!
Sve je predstavljeno tako strogo i tako osudjujuceg karaktera da se Bog moze zamisliti kao neki strasni sudija a ne istinska ljubav.

Цитат

Ako dakle vi - budući zli - znate dobre darove davati svojoj deci, koliko će više Otac vaš koji je na nebesima dati dobra onima koji ga mole.

Expand  

Подели на овим сајтовима

On 20. 2. 2020. at 7:50, sadux рече

Sve je predstavljeno tako strogo i tako osudjujuceg karaktera da se Bog moze zamisliti kao neki strasni sudija a ne istinska ljubav.

Expand  

ПРОПАДОСМО!!!

Шалу на страну..одговорило ме је од професије патолога.

"Drži svoj um u adu i ne očajavaj"

Подели на овим сајтовима

On 16. 2. 2019. at 15:43, grigorije22 рече

kome demoni pokazuju onaj svet i nesto vezano za ovozemaljski

Expand  

On 20. 2. 2020. at 7:50, sadux рече

Expand  

@sadux Је ли видиш да су му демони говорили? Знаш ли да ће они све учинити само да нас одврате од Љубави и Милости Божје? Покајање и покајање и покајање, ми се не спашавамо због ''наших'' добрих дела већ због Милости Божје. Зашто људи више обраћате пажњу на овакве глупости?

Подели на овим сајтовима

U prvi mah me je sve toliko uplasilo, pa me posle obeshrabrilo da ne mogu opisati..
Po ovome covek da bi se spasao ne sme da radi 90% stvari koje ja radim a verujem i velika vecina ljudi..
Onda razmisljam pa Bog je iz ljubavi tolike prema coveku poslao Sina svog na zemlju..

One opise na mitarstvima koje prica su strasne..ako tako bude bilo niko se ne moze spasti, niko!  

Подели на овим сајтовима

@sadux na isto pitanje koje je Starac Siluan postavio Gospodu...Gospod mu je odgovorio da se umiri i da ne brine...da će svako ko je samo jednom prizvao Gospoda biti pošteđen. Tako da ...glavu gore!!!

Подели на овим сајтовима

Da, posle sam se osvestio.. kad sam video kako prica o patrijarhu Kirilu, svestenicima.. ok je sve to, ja verujem da svega ima u svim redovima,skolama itd..

Ali najvise me je frapirao odnos prema nasim gresima koje svi imaju.. i kad kaze da se jaaako mali broj ljudi spasava..za svaku rec,pomisao,sve sve ces da odgovaras i da padnes..takav je utisak generalno..

Da li neko zna ko je taj Aleksandar, u kom  je manastiru itd?

Подели на овим сајтовима

On 20. 2. 2020. at 10:40, sadux рече

Da, posle sam se osvestio.. kad sam video kako prica o patrijarhu Kirilu, svestenicima.. ok je sve to, ja verujem da svega ima u svim redovima,skolama itd..

Ali najvise me je frapirao odnos prema nasim gresima koje svi imaju.. i kad kaze da se jaaako mali broj ljudi spasava..za svaku rec,pomisao,sve sve ces da odgovaras i da padnes..takav je utisak generalno..

Expand  

Моли се Богу и све ће бити уреду. Нити знам ко је Александар нити ме занима. Можда чак и не постоји. Силе таме могу на сваки начин да делују осим кроз Крст Часни. Чак и у анђела могу да се претварају, да као осећамо мирис тамјана итд, па и разни злобни људи могу да намерно постављају овакве ствари на јутјубу само да би нас прелестили, збунили, обесхрабрили.

Подели на овим сајтовима

On 20. 2. 2020. at 10:32, sanja84 рече

@sadux na isto pitanje koje je Starac Siluan postavio Gospodu...Gospod mu je odgovorio da se umiri i da ne brine...da će svako ko je samo jednom prizvao Gospoda biti pošteđen. Tako da ...glavu gore!!!

Expand  

Dakle ako ja samo jednom kažem Gospode pomiluj me pomilovaće me. Ili to možda nije baš bukvalno tako. 

Подели на овим сајтовима

On 20. 2. 2020. at 11:32, grigorije22 рече

Dakle ako ja samo jednom kažem Gospode pomiluj me pomilovaće me. Ili to možda nije baš bukvalno tako. 

Expand  

pa ako iskreno misliš... :)

Ne znam, čovek je bio očajan, gledajući kako on sam greši, kako mirjani greše..u očaju je rekao pa ko će se onda spasiti. I taj odgovor je dobio.

Bolje je tražiti milost nego pravdu u suđenju sebi. Jer po pravdi smo svi "prdnuli u čabar".

Подели на овим сајтовима

On 20. 2. 2020. at 10:40, sadux рече

Expand  

Neki klinac od 18 godina. Njegova priča se generalno poklapa sa pričom demonizovane žene kada Vasilije Tulski u egzrcizmu tera demona da priča. I onda ona samo govori ad,ad svi idu u ad sveštenstvo,monaštvo svi. Pre 20 godina se pojavio sličan film Susret s večnošću. Lik se zove Andrej i mnogi su gledajući taj snimak na osnovu njegovih pokreta lica utvrdili da dečko nije u vinklu. Sada se ovaj film prikazuje u audio formatu i nema mogućnosti na osnovu glasa da budu izvedeni zaključci. 

Подели на овим сајтовима

@sanja84 Upravo sam poceo da citam zitije o starcu Siluanu,hvala za predlog :)

Sto se milosti Bozije tice ona je prevelika i neshvatljiva nama.. Opet sa druge strane covek po mom misljenju ne sme to zloupotrebljavati u smislu. (ma sta cu ja,radim to i to i Bog ce oprostiti). Ima toga recenog i u ovom videu, ima dosta stvari o koji se moze govoriti.. Occekivao sam zaista opsirnu temu o ovom videu na internetu ili bar ovde..

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...