Jump to content

А о Путину, ниједна актуелна тема...срамота

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 170
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

пре 18 часа, GeniusAtWork рече

Нема ничег лошег што је неко ишао на дочек Владимира Путина.

Такође нема ничег лошег у томе што је ВП дошао. Само суманут човек би имао нешто против да председник једне од најутицајнијих земаља дође у Србију.

Проблем је у томе што људи нису доведени да би видели Путина - коме је ово трећа посета Србији у задњих 10 година - него да би учествовали на контрамитингу СНСа, под називом "Један од 300 милиона (да не улазимо у ретардираност те цифре сад)", што је директан одговор на паролу "Један од 5 милиона" под којом иду протести сваке суботе. Значи, власт је покушала да злоупотреби његов долазак.

Такође, добар део тих људи уопште није дошао добровољно "да би видели Путина", него су им обећане неке ситне паре и слично да би дошли, уз обавезан организовани превоз. А пошто су радници јавних управа масовно ишли, није баш немогуће да су једноставно морали по партијској дужности, да не би имали проблема у предузећу.

Што све наравно није ништа ново, СНС тако функционише одувек. Пред сваки њихов митинг или када Вучић отвара фабрике негде, конвоји аутобуса доводе њихове "присталице".

Бавиш се небитним (и стварима које не можеш да промениш) све и да је тачно то што кажеш а можда је делимично и тачно, какве то везе има. ЦИЉ је битан , она крајња суштина, а то што је неко искористио да убере и поене за себе , па нека је, свако би, ко год да је био на месту Вучића. А циљ је да је Путин дошао, да је маса народа без обзира како и због кога ипак била ту за ПУтина. Вучић је једним махом две муве  желео  убити. Притом Путин није наравно нимало наиван з..... га за митинг . Био, прошао и отишао (оставио трага у потписаним уговорима, споразумима или чему већ) и то је битно . Западна полумента видела народ на улицама, видела да људи воле ПУтина и Русију и то је битно. А савим је небитно, како су појединци дошли  (због сендвича, под присилом, или шта ли већ ) ЦИљ не бира средство :D а циљ је испуњен.       

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Рапсоди рече

Бавиш се небитним (и стварима које не можеш да промениш) све и да је тачно то што кажеш а можда је делимично и тачно, какве то везе има. ЦИЉ је битан , она крајња суштина, а то што је неко искористио да убере и поене за себе , па нека је, свако би, ко год да је био на месту Вучића. А циљ је да је Путин дошао, да је маса народа без обзира како и због кога ипак била ту за ПУтина. Вучић је једним махом две муве  желео  убити. Притом Путин није наравно нимало наиван з..... га за митинг . Био, прошао и отишао (оставио трага у потписаним уговорима, споразумима или чему већ) и то је битно . Западна полумента видела народ на улицама, видела да људи воле ПУтина и Русију и то је битно. А савим је небитно, како су појединци дошли  (због сендвича, под присилом, или шта ли већ ) ЦИљ не бира средство :D а циљ је испуњен.       

АМИН

Подели на овим сајтовима

пре 18 часа, Paradoksologija рече

i on izgovori jednu... kratku.

Али срцу слатку....:D

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Рапсоди рече

Па да, треба сложити приоритете. Ми смо забораван и незахвалан народ. Камо пусте среће да је пола милиона људи дошло да дочека председника државе која је спречила да будемо жигосани као геноцидан народ.

Искрено верујем да добар део присутних нико није терао да дођу, а ако неко некога јесте, вала и нека је.:skidamkapu:

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Филарет рече

Па да, треба сложити приоритете. Ми смо забораван и незахвалан народ. Камо пусте среће да је пола милиона људи дошло да дочека председника државе која је спречила да будемо жигосани као геноцидан народ.

Искрено верујем да добар део присутних нико није терао да дођу, а ако неко некога јесте, вала и нека је.:skidamkapu:

Не ради се толико о приоритетима јер да би него могао да размишља тако мора да буде ипак увежбан.Овде је више неспособност да се сагледа целина ситуације јер се људи губе у ситницама и небитним стварима или их чак претпостављају иако не постоје.

Подели на овим сајтовима

За мене лично је јако перфидно искоришћен Путинов долазак од стране СНС-а. И ако неко то негира онда је злонамеран (више не верујем да је глуп). И неко је поменуо зашто СНС не би смео да дочека Путина. Не би смео уколико Путин долази у посету као председник РФ у посету Председника свих грађана Србије. Да је дошао на скуп СНС-а да промовише пријатељство ЈС и СНС онда је то ок. Али сви знамо да овде није о томе реч. И онда Вучић каже Путину дошли су људи, не да поздраве мене јер ме гледају сваки дан већ тебе. Шио ми га Ђура... Људи су дошли јер су тако задржали посао, добили дневницу, млеко, видели Београд, имали слободан дан. Неко је хтео, неко је морао. То је посебно питање за нас као друштво зашто смо такви или зашто морамо да пристајемо на такве игре.

Ценим Путина и волим Русију и увек се радујем када долази у БГ. И Путин је озбиљан политичар и зна да су битни односи Србије и Русије и зна да се понаша професионално да не уплиће своју странку и скупља бодове за изборе. И љут сам на Вучића јер је направио такву ситуацију да не можеш тамо да одеш да даш подршку Путину а да ниси истовремено подржао СНС. 

Вера, слога и поштење – српско су спасење.

Подели на овим сајтовима

YlPa7e_q_bigger.jpgSerge Truffaut  15. јан 

Ruski oligarh

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

Довољно говори чији су и ко им финансира протесте!

NO COMMENT!

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Давид рече

За мене лично је јако перфидно искоришћен Путинов долазак од стране СНС-а. И ако неко то негира онда је злонамеран (више не верујем да је глуп). И неко је поменуо зашто СНС не би смео да дочека Путина. Не би смео уколико Путин долази у посету као председник РФ у посету Председника свих грађана Србије. Да је дошао на скуп СНС-а да промовише пријатељство ЈС и СНС онда је то ок. Али сви знамо да овде није о томе реч. И онда Вучић каже Путину дошли су људи, не да поздраве мене јер ме гледају сваки дан већ тебе. Шио ми га Ђура... Људи су дошли јер су тако задржали посао, добили дневницу, млеко, видели Београд, имали слободан дан. Неко је хтео, неко је морао. То је посебно питање за нас као друштво зашто смо такви или зашто морамо да пристајемо на такве игре.

Ценим Путина и волим Русију и увек се радујем када долази у БГ. И Путин је озбиљан политичар и зна да су битни односи Србије и Русије и зна да се понаша професионално да не уплиће своју странку и скупља бодове за изборе. И љут сам на Вучића јер је направио такву ситуацију да не можеш тамо да одеш да даш подршку Путину а да ниси истовремено подржао СНС. 

Po čemu је то био скуп СНСа.Могао је свако да дође.Па чак је и свака странка могла да организује своје чланове да дођу.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...