Jump to content

А о Путину, ниједна актуелна тема...срамота

Оцени ову тему

Препоручена порука

On 19. 1. 2019. at 5:34, CutieBub рече

Највише што анти-Вучићеви активисти постижу јесте да је све више људи које чујем да започињу реченицу са "Нисам за Вучића, али..."

Тако и ја прва мислим за Вучића да је, хајде ипак је јавни форум па да не употребљавам речи попут "криминалац" и слично, о његовој партији и људима окупљеним око ње боље и да не коментаришем, АЛИ... Али кад видим шта је алтернатива, какав је то ментални склоп људи, о каквим се политичарима и симпатизерима ради, каквим и којим средствима се служе да би га оборили, дође ми да Вучића лично загрлим и замолим за опроштај. Изанђале приче о сендвичима и крезубом народу које су ваљда још једино њима смешне и базирање комплетне медијске борбе на апсурдним гафовима, уместо на стварним чињеницама које треба истицати. Новинарство и "твитер-заједница" који од свега што Вучић ради или не ради највећи фокус праве на безначајне гафове попут оног "Ееееее" или овог паничног мољења патријарха да и он пита неумољивог Путина да каже нешто маси, "новинари" који су у својој голој суштини све сама Барбара до Барбаре, али са 5-ицом из српског и са завршеним факултетом, то бар код мене ствара толики контраефекат да озбиљно размишљам да на наредним изборима изађем и заокружим Вучића из једног јединог мотива, а то је да поништим глас бар једног елитисте од оних "5 милиона".

Expand  

Veruj mi tri čoveka  su mi bukvalno doslovce praktično rekli upravo ovo što i ti pričaš

Подели на овим сајтовима

• Одговори 170
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

On 19. 1. 2019. at 11:58, ana čarnojević рече

nećemo ostati. 

ti znaš ja prva imam mnogo stvari da zamerim :instaliranjima demokratskih sistema: po svetu i licemerju tih sistema, ali kapiram koliko je važno naučiti narod da ima pravo da bira svoju vlast. svaka nova generacija ljudi ovde će biti svesnija.

Expand  

Ništa nije nepromenjivo naravno... samo se nažalost to mnogo sporo menja kod nas... za sad i do sad... nadam se biće bolje...

Цитат

ta vrsta fatalizma takvi smo kakvi smo, bolju vlast ne zaslužujemo, ćuti i trpi...vlast je od Boga i slično...to mačku o rep.

Expand  

Svakako...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Нема ту много велике филозофије.

Или ће ова садашња опозиција да се опамети, потпишу неку платформу око заједничког наступа, нађу неку некомпромитовану познату личност, довољно популарну у народу, да буде на челу и да онда заједнички одлучују о свим стварима везаним за изборе (да траже простор на медијима за почетак)...или ће Вучић владати доживотно.

Како? Па просто, на сваким следећим изборима апстиненција ће бити све већа и већа, а напредњачки гласачи ће дисциплиновано излазити. И кад ту додамо бугарске возове, капиларне гласове, џипове без таблица поред бирачких места, Хркаловићкине "изненадне" посете локалним полицијским станицама, пет литра млека и кило брашна за сваког верног гласача...све је јасно.

Једино што то може да спречи је да, далеко било, Вучић увуче земљу у неку нову тоталну катастрофу. Тотални колапс економије, нови рат или нешто слично. Далеко било и не поновило се више никад.

Подели на овим сајтовима

On 19. 1. 2019. at 13:59, ana čarnojević рече

Kratose Bog se javi!

si plivao danas?

Pa kad shvatiš da živiš u nečemu što ima ozbiljne elemente diktature onda se prvo boriš za fer uslove izbora. Znači slobodni mediji, nema peglanja listića, sredjeni birački spiskovi... što do aprila i Vučićevih izbora nećemo dobiti. Dakle bojkot i nastavak protesta do fer izbora. Do tada će se profilisati neka nova opcija, već se priča o tome da li Lokalni front ima neku težinu van Kraljeva...i ako nema momci su pokazali da se iznova mora boriti, žrtvovati, hteti, nadati, ne odustajati...

Ne razumem se u politiku ali koliko vidim to tako izgleda...

Expand  

Vaistinu se javi.Hm ne znam šta da ti kažem.Najveća tragedije srpske politike što mi za 19 godina od smene vlasti SM nismo uspeli da izgradimo pravnu državu i i sistem institucija.Ali što Đinđić davno reče politika je ogledalo jednog društva,Srbi više vole izgleda lov u mutnom.Mediji tu isto treba da odigraju svoju ulogu.Demokratija je zahtevan politički sistem jer traži da građani budu non stop aktivni i to politički.Ne u smislu da su za ovu ili onu stranku već određenu političku ideju.

Подели на овим сајтовима

On 19. 1. 2019. at 14:01, GeniusAtWork рече

или ће Вучић владати доживотно.

Expand  

Пааа, има још једна опција ... мислим да се Психо њој и приближава ...

599650_nikolae-i-elena-causesku-idu-na-s

Подели на овим сајтовима

On 19. 1. 2019. at 14:23, ana čarnojević рече

Znam. Ali to moramo da naučimo. I ti i ja i Pera...

Vučić ...ispred onog mozaika gde je slika Gospodnja, on pred Njim u crkvi traži od Njegove svetosti Patrijarha SPC Irineja da utiče na Putina da učestvuje u marifetlucima i manipulacijama. 

Expand  

Pa sigurno je da je hteo da pokupi koji poen politički kod naroda sa Putinom a ko ne bi?Putin je čovek odradio sve fino lepo i kulturno.Ne znam zašto se tolko insistira na tome,zamolili su ga da se obrati što on inače nigde i ne radi i obratio se.A žešći cinizam da šifrirana cijaška novinarka priča o tome injao samo tri rečenice?A ona jadna sva je jedva čekala da sluša ruskog predsednika u izlaganju bar od sat vremena.Čisto jedno provakativo pitanje da malo ujede Vučića za sujetu,kao eto nije te jebo Putin 2 % pa si moro patrijarha da angažuješ,a Putin se sastao s njime 14. puta,dao mu orden,održao zdravicu i sam je rekao na kraju da su rusko srpski odnosi nešto što postoji vekovima,i što će se još produbljivati.A cilj te šifrirane kravetine jeste da minira svaku vrstu te saradnje i kada to vidim uvek ću da stanem na stranu naše vlasti pa makar na njoj bio i Đilas ili bilo ko.

Rusija će da poštuje svaku vlast koja je u Srbiji isto kao što su poštovali i Koštunicu,pa Tadića,pa Nikolića pa sad Vučića.Sa svakim će Rusi raditi što je i normalno u cilju ostvarenja svojih geostrateških i političkih interesa

Подели на овим сајтовима

On 19. 1. 2019. at 13:59, ana čarnojević рече

Ne razumem se u politiku ali koliko vidim  

Expand  

види се 7896634

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

On 19. 1. 2019. at 14:01, GeniusAtWork рече

Једино што то може да спречи је да, далеко било, Вучић увуче земљу у неку нову тоталну катастрофу. Тотални колапс економије, нови рат или нешто слично. Далеко било и не поновило се више никад.

Expand  

Bliži se nova svetska ekonomska kriza, doduše ne onoliko ozbiljna kao prethodna... videćemo kako će iz toga isplivati... doduše, zato ćemo verovatno i imati izbore ove godine... da to odradi pre krize...

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

Његова Светост и председник Србије (дакле, не само један или други, већ обојица) замолили су председника Русије да се обрати Народу. Прво председник, па патријарх, дакле, не само један, већ обојица, прво један па други, замоливши, због тога што иначе то нигде  не ради, и обратио си, показавши,пре свега СРПСКОМ народу, али у једнакој мери и државној и црквеној светој глави колико и ван свих протокола жели да покаже свима поштовање и нагласи порку да нисмо сами и да - САМО АКО СМО ЗАЈЕДНО ПОБЕЂУЈЕМО!

Зато и ми као српско друштво, морамо наступати једнодушно. Држава на једној, Црква на другој страни, а Народ  на трећој. Не! То више није и неће бити.   

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

On 19. 1. 2019. at 15:32, Ana B. рече

Ono sto smo imali prilike da vidimo je po mom misljenju bas lepo i lepa poruka svetu. Ne vidim sta bi sad mi imali tu da kritikujemo...

Expand  

Да.. а свет је живо заинтересован каке им поруке одашиљемо. =)

Подели на овим сајтовима

On 19. 1. 2019. at 15:43, Натан рече

Да.. а свет је живо заинтересован каке ми им поруке одашиљемо. =)

Expand  

Pa u tome je poenta, nas i treba da je briga za svet

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...