Поет Написано Фебруар 22, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2020 @Натан Hahaha, to ti je brate moj naziv sa sve smuckano u tiganju. Sezonsko povrce, jaja, luka i tako zacini se. Neko jednostavno jelo, lepo spremljeno sa ljubavlju i onda se samo ,,macka" rukama se jede. Nema nista sladjeg od toga, jos ako je u prirodi, cista 10tka, i ako su voljeni ljudi kraj tebe. АлександраВ, Натан and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 22, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2020 @Натан SOURCE. SuperRecepti.rs - LAGANI LETNjI BEĆARAC ILI TAKOZVANO PRŽENO RECEPTI.ZENA.BLIC.RS JESSY, Натан and АлександраВ је реаговао/ла на ово 2 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Фебруар 22, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2020 АлександраВ, Milica Bajic and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Натан Написано Фебруар 22, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2020 Пре сат времена, Nikola Stojanovic рече @Натан Hahaha, to ti je brate moj naziv sa sve smuckano u tiganju. Sezonsko povrce, jaja, luka i tako zacini se. Neko jednostavno jelo, lepo spremljeno sa ljubavlju i onda se samo ,,macka" rukama se jede. Nema nista sladjeg od toga, jos ako je u prirodi, cista 10tka, i ako su voljeni ljudi kraj tebe. У, знам, то је много добро, не треба виљушка, слађе је кад се умаче, давио бих се у томе. Нисам чуо до сад за то име. Брат Прженко.. Поет and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 22, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 22, 2020 @Натан Leskovcanin, koe ce. Uvek se dobro mezi i rucka. Натан је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 23, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2020 Imam smoki i gumene bombone АлександраВ, Поет and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Фебруар 23, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2020 пре 21 минута, Milica Bajic рече gumene bombone Љуте? Milica Bajic and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Milica Bajic Написано Фебруар 23, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2020 пре 4 минута, АлександраВ рече Љуте? Prošlo me Sad su kisele АлександраВ and Драшко је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
АлександраВ Написано Фебруар 23, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2020 пре 10 минута, Milica Bajic рече Sad su kisele Неваљале Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Фебруар 23, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2020 viski poklon od jednog od forumasa Поет and АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Фебруар 23, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 23, 2020 @Драшко Moze, zamezi. Драшко је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Изида Написано Фебруар 24, 2020 Пријави Подели Написано Фебруар 24, 2020 Малопре сам ручала подварак. Поет and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 "Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Март 26, 2020 Пријави Подели Написано Март 26, 2020 DOmaca, sukane kore. Ljubav <3 Драшко је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 26, 2020 Пријави Подели Написано Март 26, 2020 Драшко је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 26, 2020 Пријави Подели Написано Март 26, 2020 Umalo Fridin kolačić... krenuh da je nagradim, telefon me smeo, i umalo grucnuh.... mada ne miriše loše. Благовесник је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука