Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

@Натан Hahaha, to ti je brate moj naziv sa sve smuckano u tiganju. Sezonsko povrce, jaja, luka i tako zacini se. Neko jednostavno jelo, lepo spremljeno sa ljubavlju i onda se samo ,,macka" rukama se jede. Nema nista sladjeg od toga, jos ako je u prirodi, cista 10tka, i ako su voljeni ljudi kraj tebe. :D :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

snack-chocolate-bar-kinder-bueno-pack.pn

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Пре сат времена, Nikola Stojanovic рече

@Натан Hahaha, to ti je brate moj naziv sa sve smuckano u tiganju. Sezonsko povrce, jaja, luka i tako zacini se. Neko jednostavno jelo, lepo spremljeno sa ljubavlju i onda se samo ,,macka" rukama se jede. Nema nista sladjeg od toga, jos ako je u prirodi, cista 10tka, i ako su voljeni ljudi kraj tebe. :D :D

У, знам, то је много добро, не треба виљушка, слађе је кад се умаче, давио бих се у томе. Нисам чуо до сад за то име. Брат Прженко.. :ok:

Подели на овим сајтовима

viski

poklon od jednog od forumasa

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Малопре сам ручала подварак.

"Што се човек присније сједињује с Господом бива мудрији, а самим тим и срећнији."

Подели на овим сајтовима

• 1 month later...

01-tak-cracker-original-popular.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...