Ненад Р. Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 4 minutes ago, Arsenija рече Pijem pivo i jedam bajadere ... Свака част Арсенија, ти баш можеш све да мешаш. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Август 29, 2016 Пријави Подели Написано Август 29, 2016 8 minutes ago, Ненад. рече Свака част Арсенија, ти баш можеш све да мешаш. Pivo hladno i gorko ... a kolaci slatki ... P.s. Mnogo sam srećna ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Септембар 4, 2016 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2016 Ratluk . P.s. Dobila sam na poklon ratluk ... Cudna neka slova na kutiji ... Sjajan ratluk ... I eto ovaj ratluk ne moze a da me ne asocira na Vaseljenskog Patrijarha ... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Биљана Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Ne mogodoh odoljeti Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Октобар 14, 2016 Пријави Подели Написано Октобар 14, 2016 Cips. "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 7, 2017 Пријави Подели Написано Фебруар 7, 2017 салату, први пут сам је правила и баш ми се свидела, мада је више освежавајућа и за неке топлије дане. 1. купус (свеж исецкан) 2. шаргарепа (свежа нарендана 3. рен (ако немате домаћи, "Ц" је најбољи, може и онај са павлаком) 4. јогурт 5. со (по укусу) сервирати расхлађену ( укуснија је) Phoebe and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Март 25, 2017 Пријави Подели Написано Март 25, 2017 Веган кобасице. Много су добре, као из Лесковац! Лако је да се пости овако... Trifke је реаговао/ла на ово 1 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Јун 16, 2017 Пријави Подели Написано Јун 16, 2017 Леба и џема. Матусал је реаговао/ла на ово 1 Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
snebivljivi maslacak Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 Da ne otvaram novu temu pa ovdje da pitam. Prema mom kalendaru sa telefona sjutra, za Petrovdan, se jede riba? Moze li neko da mi kaze je li u pitanju greska? Ili se zbog srijede i dalje posti? Trifke and ГрешниСлуга је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 Natasa., Desiderius Erasmus, Vesna M and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ГрешниСлуга Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 пре 41 минута, snebivljivi maslacak рече Da ne otvaram novu temu pa ovdje da pitam. Prema mom kalendaru sa telefona sjutra, za Petrovdan, se jede riba? Moze li neko da mi kaze je li u pitanju greska? Ili se zbog srijede i dalje posti? Одлично питање и мене занима исто. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јул 11, 2017 Пријави Подели Написано Јул 11, 2017 Natasa. је реаговао/ла на ово 1 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Георгина Написано Јул 12, 2017 Пријави Подели Написано Јул 12, 2017 пре 11 часа, ГрешниСлуга рече Одлично питање и мене занима исто. за Петровдан се увек пости ако ''падне'' у среду или петак. Теофил Вуковић and ГрешниСлуга је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Trifke Написано Јул 12, 2017 Пријави Подели Написано Јул 12, 2017 пре 14 часа, snebivljivi maslacak рече Da ne otvaram novu temu pa ovdje da pitam. Prema mom kalendaru sa telefona sjutra, za Petrovdan, se jede riba? Moze li neko da mi kaze je li u pitanju greska? Ili se zbog srijede i dalje posti? Jede se riba cak i kod zilota. пре 13 часа, ГрешниСлуга рече Одлично питање и мене занима исто. Gore je odgovor. пре 1 сат, Георгина рече за Петровдан се увек пости ако ''падне'' у среду или петак. Kako gde. Odi kod Grka pa ces da vidis a i kod nas. Jede se riba sutra. To je pravilo u SPC. Phoebe, Жика, ГрешниСлуга and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца." Схиархимандрит Авраам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Јул 12, 2017 Пријави Подели Написано Јул 12, 2017 пре 11 минута, Trifke рече Jede se riba sutra. To je pravilo u SPC. Сутра или данас? Trifke је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука