Vesna M Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 6 минута, Lady Godiva рече @Лидија Миленковић, лења пита с вишњама? Ima jos nesto...Orasi?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 1 минут, Vesna M рече Ima jos nesto...Orasi?! Можда.. ми правимо без ораха и баш је добра. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 @Lady Godiva Lady Godiva and Phoebe је реаговао/ла на ово 2 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 5 минута, Vesna M рече Ima jos nesto...Orasi?! Нема. Лако и брзо за прављење. Снежана and Phoebe је реаговао/ла на ово 1 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 и баш сте безобразне, сад ја гледам ово и огладнех, идем да пржим јаја са паприком Лидија Миленковић, Vesna M and Neša_ је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 То је тај колач. Само што ми стављамо мало другачији однос састојака и не сушимо вишње, а не падну нам никад на дно колача. Phoebe and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Таша Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 2 минута, Снежана рече и баш сте безобразне, сад ја гледам ово и огладнех, идем да пржим јаја са паприком Sestro mila kakva paprika, valjda slanina! Kakva jeres Vesna M and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 2 Sve sto dise neka hvali Gospoda ! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ненад Р. Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 Ништа. Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. Наше писмо је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо . Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 2 минута, Lady Godiva рече То је тај колач. Само што ми стављамо мало другачији однос састојака и не сушимо вишње, а не падну нам никад на дно колача. Prvi put čujem da se višnje suše mada sve moguće. Ja isto narokam sveže ceđene pa kud koji mili moji Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 1 минут, Таша рече Sestro mila kakva paprika, valjda slanina! Kakva jeres ово је хитан случај, не могу сад д`идем да купујем сланину, проћиће ме жеља Таша је реаговао/ла на ово 1 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лидија Миленковић Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 3 минута, Ненад Р. рече Ништа. Дај нам рецепт Таша, Снежана, Phoebe and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Потпис: Надање је моје- Отац; Прибежиште моје- Син; Покров мој- Дух Свети; Тројице Свесвета, слава теби. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Lady Godiva Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 1 минут, Снежана рече ово је хитан случај, не могу сад д`идем да купујем сланину, проћиће ме жеља Имам у фрижидеру домаћу, тазе скинуту с тавана. Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Phoebe Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 пре 1 минут, Снежана рече ово је хитан случај, не могу сад д`идем да купујем сланину, проћиће ме жеља udri po paprici kakva slanina , kud pomenu papriku, voda mi krenula već osetim taj miris Снежана and Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 Управо сада, Lady Godiva рече Имам у фрижидеру домаћу, тазе скинуту с тавана. мрзим те, напусти тему Лидија Миленковић, Lady Godiva and Vesna M је реаговао/ла на ово 1 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vladan :::. Написано Фебруар 14, 2018 Пријави Подели Написано Фебруар 14, 2018 Трапист, туршија, бели лук Снежана, Лидија Миленковић, AnaLaz and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука