Jump to content

Шта једете у овом тренутку...?

Препоручена порука

• 2 months later...
пре 34 минута, МилошБГ рече

шта је дрнч =)

https://vukajlija.com/drnc

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Strudla sa makom (moja slabost) na terasi, uz oblake i brezu i pesmu kosova. Naime hranimo ih godinama i u znak zahvalnosti ispunili su dvoriste i koncertiraju u dva navrata, tako da imamo matine i vecernje koncerte. 

31739922_2055453938055963_3288238944776355840_n.jpg

31641880_2055456068055750_7485150131658948608_n.jpg

Sve sto dise neka hvali Gospoda !

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, МилошБГ рече

шта је дрнч =)

пре 2 часа, Лидија Миленковић рече

Остало од говеђег гулаша са поврћем, остало од макарона са неким сосом, остало од поховане пилетине од вечере за децу, остало нешто сира, хлеба итд. Све у једну велику чинију, микроталасна, кашика и полако мезиш уз форум :) 

Подели на овим сајтовима

@Phoebe То је изрека одавде која се користи када неко није размажен и не извољева око хране, нешто супротно оном "ниси ти стварно гладан" када неко извољева...

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Малопре поручких питу савијачу ( увијачу) од сира и зеља, печену испод сача. На Каленић пијаци, има једна пекарица, пека....хаха, само пеку те питице....најбољи су.   

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Vladan ::: рече

@Phoebe То је изрека одавде која се користи када неко није размажен и не извољева око хране, нешто супротно оном "ниси ти стварно гладан" када неко извољева...

Razumela. Nego pomislila da si uvređen, a samo sam se šalila. Tako treba, domaćin čovek i, što je najbitnije, zdrav :buba:  

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Phoebe рече

Nego pomislila da si uvređen

Ш'о бре па метнуо сам смајлија :)

а и тешко ти се ја вређам, мора да буде много покварено и много паметно истовремено :) 

Подели на овим сајтовима

Sprema se pire i neki cevap na tavi

Neje rostilj. :tongue:

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...