Jump to content

Samoca u zivotu udvoje

Оцени ову тему

Katarina1973

Препоручена порука

пре 29 минута, Lady Godiva рече

Мислим да си овде несвесно набасао на нешто.

Jesam? Pa da, normalno da jesam.

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

@Anika @Vladan :::. 

@Anika srce si, hvala ti ? Trudim se, radim po ceo dan, jurcam da sto pre nadjem neki stan, da godpodina “oslobodim” za praznike. Ja praznike obozavam, pogotovo Bozic, ali sad ne volim sto se ne radujem, a treba da budu ljubav, radost, porodica, prijatelji... a ja bljak... 

@Vladan :::. ? ti mi uvek nekako vratis osmeh, i hvala ti neizmerno za svaku rec

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Katarina1973 рече

@Vladan :::. ? ti mi uvek nekako vratis osmeh, i hvala ti neizmerno za svaku rec

а па хвала, то је јако лепо да се чује веома ме радује :)   него... сада си ми ставила тешко бреме на леђа јер морам да пазим на сваку реч ;):smeh1:

а ја се доста измотавам и шалим тако да не знам да ли ћу успети то да изведем :)) 

Подели на овим сајтовима

пре 20 минута, Katarina1973 рече

i nastavis naravno sa salama, opusteno :whackado:

само ти лепо остани на овим м/ж темама и имаш сваког дана да се цепаш од смеха шта све има да прочиташ :smeh1:

Подели на овим сајтовима

@Vladan :::. @Katarina1973Bravo za ovakav lep razgovor bas se radujem  kada procitam nesto ovako lepo. Sto kaze jedna moja udata koleginica :" Kada bi se ljudi lepo razgovarali, ili uputili jedno drugom lepu rec ne bi bilo ovoliko neozenjenih i neudatih. Ali oni su zato i neozenjeni i nsudati jer neznaju lepo da se razgovaraju. " 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Liga Džentlmena рече

@Vladan :::. @Katarina1973Bravo za ovakav lep razgovor bas se radujem  kada procitam nesto ovako lepo. Sto kaze jedna moja udata koleginica :" Kada bi se ljudi lepo razgovarali, ili uputili jedno drugom lepu rec ne bi bilo ovoliko neozenjenih i neudatih. Ali oni su zato i neozenjeni i nsudati jer neznaju lepo da se razgovaraju. " 

Кад би брак подразумевао само лепу реч или разговор ретко ко би био ван брака. Али, пошто брак захтева одрицање од себе и жртву онда смо и даље самци. Его, сујета, кукавичлук.... 

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, сташин рече

Кад би брак подразумевао само лепу реч или разговор ретко ко би био ван брака. Али, пошто брак захтева одрицање од себе и жртву онда смо и даље самци. Его, сујета, кукавичлук.... 

.. htedoh početi sa-veruj mi; ali ko sam ja da ti meni veruješ. Tako da ću samo ovo da napišem. 

Izgovorena lepa reč i li razgovor u braku, već je dokaz da smo se odrekli sebe i žrtvovali se. 

Nije lako, u stvari - nemoguće je da bude lepih reči i razgovora gde se misli samo na sebe i ne daje se za drugoga. 

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Сања Т. рече

Izgovorena lepa reč i li razgovor u braku, već je dokaz da smo se odrekli sebe i žrtvovali se. 

Ovo je fantasticno sad bi otac Jovica reko : " Bog te Blagoslovio". 

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Сања Т. рече

.. htedoh početi sa-veruj mi; ali ko sam ja da ti meni veruješ. Tako da ću samo ovo da napišem. 

Nije lako, u stvari - nemoguće je da bude lepih reči i razgovora gde se misli samo na sebe i ne daje se za drugoga. 

Сања, верујем ти јер видим да си удата. Али, појам жртве је индивидуалан. Љубав је предуслов за брак тако да се лепа реч и прича подразумева и ја у томе не видим никако жртвовање. У браку би обе стране требале да уштрбе мало од себе да нестане Ја и Ти  а настане велико МИ! Е тај уштрб је жртва, све оне навике које су нам годиле док смо били самци и мислили само на себе! 

Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, obi-wan рече

Jesam? Pa da, normalno da jesam.

Аахаа, ма јок, чини ти се, па него шта кад само летиш над овим форумом у том X-wingu и сателитујеш ;):)))

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 19 часа, Lady Godiva рече

Мислим да си овде несвесно набасао на нешто. Нема ништа интригантније, узбудљивије, привлачније од хладноће.. Ватра и лед, знаш да ћеш се опећи, али не можеш да одолиш. 

ПС. Ја наравно нисам таква, нити је мој пост такав, нити је он на то мислио. 

ППС. Песма ватре и леда, што би рекао Џ. Р. Р. Мартин. ;)

Ватра или лед.. ко побеђује ;) Дају воду (да'л као пару или течност :) небитно) али у сваком случају без које живот на Земљи не би могао да опстане.

Подели на овим сајтовима

On 26.12.2018. at 8:54, Katarina1973 рече

@Vladan :::. 

Naucila lekciju ? Sad samo da budem doboljno jaka i nastavim dalje... a moram...

Тебе је Бог сачувао од тога да и даље живиш у ванбрачној заједници. Тако да, нађи снагу у Њему.

Подели на овим сајтовима

пре 1 сат, сташин рече

појам жртве је индивидуалан.

Jeste, slazem se. Jedino sa razlikom, kao što rekoh, smatram da je - čak- jedino lepa reč i razgovor univerzalna žrtva,zbog procesa koji iz unutrasnjosti do toga dovode.... a za ostale žrtve kako se kome da. 

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...