Jump to content

Samoca u zivotu udvoje

Оцени ову тему

Katarina1973

Препоручена порука

пре 26 минута, Katarina1973 рече

пре 7 минута, Katarina1973 рече

To me i brine, u pravu si, kakav izbor imam?!?!?

Veoma jasan. Ne postoji samo jedno društvo, pa da nemaš izbora. Hvala Bogu, izbor postoji. Za sada od drveta šuma se ne vidi. Obiđi to drvo... Pusti ga... Odveži se od njega, da bi mogla da vidiš i ostatak šume ;)

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Katarina1973 рече

Divno si ovo rekla, ali valjda dok je ovako sve sveze, onda je to tesko uraditi... ali mozda je nekad bolje ovako, bar ljude upoznas na vreme i shvatis kakvi su..

Upravo tako. 

Samo polako. Istražuje teme, a ima ih mnogo. I ne zaboravi da proćaskaš ponekad :)

Upoznaćeš dosta nas... A i sebe. 

Подели на овим сајтовима

пре 9 минута, Katarina1973 рече

Divno si ovo rekla, ali valjda dok je ovako sve sveze, onda je to tesko uraditi... ali mozda je nekad bolje ovako, bar ljude upoznas na vreme i shvatis kakvi su..

Ako si danas sam, sutra neces biti... Zato glavu gore i jos jednom dobrodosla na forum:)

„Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!”

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

Upravo tako. 
Samo polako. Istražuje teme, a ima ih mnogo. I ne zaboravi da proćaskaš ponekad [emoji4]
Upoznaćeš dosta nas... A i sebe. 

Moram da budem aktivnija... prijace mi i “drustvo svih vas” i “ziva rec”
Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Katarina1973 рече

Moram da budem aktivnija... prijace mi i “drustvo svih vas” i “ziva rec”

Овде има да упознаш много занимљивих ликова:D 

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Katarina1973 рече

To je lepo... ma u kom smislu bili zanimljivi emoji4.png

tvoje je samo da pises... I videces da neces biti sama. Mi smo ovde jedna velika porodica. Sarolika po sastavu, ljudi velikog srca

Византијска пословица

Подели на овим сајтовима

@Katarina1973 знаш ону добру стару

НЕКА ПАДНЕ ШТО ЈЕ ПАДУ СКЛОНО

Само главу горе и храбро. Имаш нашу молитвену подршку, а Господ има свој план за тебе, то ти је најбитније да не заборавиш. 

Подели на овим сајтовима

Na dobrom si mestu! :mahmah: Idemo polako zajedno uz Božiju pomoć kroz to (koliko je to ovde i ovako moguće)! 0513_music0504_music0510_music 

Spomenula si depresiju  i samoubistvo i to je trenutno krupan problem ali ne i nepremostiv. Koliko je moguće, mada u konkretno tvom slučaju nije lako, moraš taj očaj, besmisao i sve jaču fizičku nemoć nekako sebi predstaviti kao objektivnu teškoću koja je trenutna .. koja nije trajno stanje; jer ..ona istinski i nije trajno stanje! O koliko samo ima sličnih priča, sebičnih "ljubavi" koje u stvari i nisu ljubav.  Danas, u modernom dobu, to je bezmalo pravilo svih odnosa..najpre bračnih. Postala si član kluba izranjavanih! Čestitam! :) Biće bolje. Možda se onaj pravi krije tu negde blizu; vreme će pokazati .. malo potrpi trenutnu nevolju; kad ti se plače plači  ..samo ne očajavaj. Očaj je neprijatelj! Doći će momenat i zapevaćeš onu pesmu Snežane Savić "Nova ljubav" .. ubeđen sam. Ako ti je u imenu godište; ako si na onoj embos slici ti .. ma to je samo pitanje dana :)

Подели на овим сајтовима

[mention=27852]Katarina1973[/mention] знаш ону добру стару : 
НЕКА ПАДНЕ ШТО ЈЕ ПАДУ СКЛОНО
Само главу горе и храбро. Имаш нашу молитвену подршку, а Господ има свој план за тебе, то ти је најбитније да не заборавиш. 

I ja se Bogu molim i da se ovo zavrsi i da mi pokaze pravi put, onaj koji je meni namenio. Hvala ti na podrsci [emoji4]
Подели на овим сајтовима

Na dobrom si mestu! :mahmah: Idemo polako zajedno uz Božiju pomoć kroz to (koliko je to ovde i ovako moguće)! 0513_music0504_music0510_music 
Spomenula si depresiju  i samoubistvo i to je trenutno krupan problem ali ne i nepremostiv. Koliko je moguće, mada u konkretno tvom slučaju nije lako, moraš taj očaj, besmisao i sve jaču fizičku nemoć nekako sebi predstaviti kao objektivnu teškoću koja je trenutna .. koja nije trajno stanje; jer ..ona istinski i nije trajno stanje! O koliko samo ima sličnih priča, sebičnih "ljubavi" koje u stvari i nisu ljubav.  Danas, u modernom dobu, to je bezmalo pravilo svih odnosa..najpre bračnih. Postala si član kluba izranjavanih! Čestitam! [emoji4] Biće bolje. Možda se onaj pravi krije tu negde blizu; vreme će pokazati .. malo potrpi trenutnu nevolju; kad ti se plače plači  ..samo ne očajavaj. Očaj je neprijatelj! Doći će momenat i zapevaćeš onu pesmu Snežane Savić "Nova ljubav" .. ubeđen sam. Ako ti je u imenu godište; ako si na onoj embos slici ti .. ma to je samo pitanje dana [emoji4]

Hvala na lepim recima [emoji4] Nije lepo cuti da nas ima mnogo ovakvih, ali nazalost, valjda je nekima “namenjeno” da i ovo prodjemo. Ocaj jeste najgori, jer je to ono kroz sta proolazim i tesko je nekad se odupreti i prihvatiti da ono u sta si verovao nije blizu istine. Ali kako ti kazes, i to mora da prodje... boli, ali mora jednog dana da prodje... Nadam se USKORO [emoji4]
Hvala na svim recima podrske [emoji4]
P. S. Moja slika, moje godiste...
Подели на овим сајтовима

Katarina, samim tim sto tako otvoreno pa i ovde pricas o tome, na prvom si koraku ka "ozdravljenju". Ubedjena sam da ce ti vreme najvise pomoci, sto da zalecis rane, sto da nadjes nekoga ko je tebe vredan. Ne plasi se samoce, mozda ti je potrebna sad da bi sve lepo zacelilo i ti bila spremna za nove ljubavi.

A ovde si definitivno na pravom mestu. Ima dosta dobrih ljudi koji ce ti svojim savetima pomoci, sigurna sam. A mozda ce neko podeliti sa tobom neko slicno iskustvo.

Ja sam takodje novi clan, i tu sam uvek za pricu uz beku kaficu, vince :-)

pozdrav za tebe i drzi se :-)

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Katarina1973 рече

mrzim samocu

Zasto?  

пре 11 часа, Katarina1973 рече

Ovako bas boli, kad sve “ulozis u nekog” emoji22.png

Da, jer kao sto si napisala ulozis SVE u nekog...a gde si tu ti? 

E, ti si u toj samoci, gde ulazes u sebe.

Da bi mogla nekome dati nesto prvo moras imati...jel? Znaci da bi ja recimo mogla dati nesto od sebe, ili sebe partneru, prijatelju, rodbini ili kome vec, prvo se moram imati, i da bih nastavila da se dajem moram se konstantno imati i davati i obnavljati svoje resurse ali ako dam sve sto imam onda ostanem bez icega...

Da li bi dala materijalne stvari, sve sto imas nekome do koga ti je stalo a da ti ostanes gola i bosa bez apsolutno icega, na ulici...ne bi...tako je isto i sa energijom koju ulazemo u drugoga. :)

Ako si vec dala i ulozila celu sebe u nekoga ko je otisao jer mu vise nemas sta dati, samoca ti pomaze da se obnovis i iscelis. Da se posvetis sebi, da se ponovo sebi vratis, da vidis gde si i sa cime raspolazes. Da otkrijes sebe u potpunosti, da se zavolis...da se druzis sa sobom, da otkrijes koliko si divna i jedinstvena...samoca nije isto sto i usamljenost. Usamljenost je tuzna, samoca je divna. 

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...