Jump to content

Ispovedaonica

Оцени ову тему

Ana B.

Препоручена порука

Управо сада, Ana B. рече

Al je meni dobro čoveče :smeh1:

Daj malo tog carobnog pica vamo, da povratim i ja radost. ??

• Радостан 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Nikola Stojanovic рече

@Ana B. Sad bre brate ligo, ne razmisljaj mu se, ako je popusti bice kasno. :D:D A i kako da dozvolis dami da pije sama? :D

Ne pijemo isto pice, a ne valja da se mesaju pica. ??

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

@Ana B. Ma kaki blud. Imam jedan ogromni. Svirnuo sam jedan dobitnicki loto tiket danas, pa ne znam kud ce da me odvede tolika kolicina novcanica. :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

imam neodoljivu potrebu da se svadjam...:svadja:   a kad malo bolje razmislim i :catfight

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Одреаговала на нечије гунђање.

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

пре 30 минута, Nikola Stojanovic рече

@Maja Pavlovic Zdravko Cola stil, pijan, a nije popio. :D Opijen alkoholom je tanka svirka, kako neke druge stvari mogu opiti. :D:D

Имам и ја тих Чолиних фаза :D

А волела сам некад добро тамно пиво, онда прешла на безалкохолно и сад воду. :D

Лако је вама алкосима... 

шалим се малко

Исповедам да би ме два гутљаја пива убила. :D

Подели на овим сајтовима

@Maja Pavlovic Trenutno. :D:D Popijem ponekad nesto, reda radi i kad se mora. A to sa recenicom, ne bi trebalo da vam stvori odmah losu sliku, ali oprez da. :D

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...