Jump to content

Ispovedaonica

Оцени ову тему

Ana B.

Препоручена порука

пре 2 минута, Liga Džentlmena рече

Cuvaj "biser" rec Boziju za sebe i trosi je samo na ljude koji te razumeju i trudi se da sve uprostis. Onda te nece "zuljati" okolina, osetice tvoju energiju kroz tvoje cutanje. Probaj nista ne mozes da izgubis.

Zato sam shvatila kad sam živiš potrebno je više moliti se, jer ti je potrebno više snage. Znači liturgija jednom nedeljno i molitva svakog jutra.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Ana B. рече

Zato sam shvatila kad sam živiš potrebno je više moliti se, jer ti je potrebno više snage. Znači liturgija jednom nedeljno i molitva svakog jutra.

Pozrebno je biti blag i cutati. Ostali darovi ce sami stici. Tako kaze o. Jovica.

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Ana B. рече

Moj otac je bio blag, al to ga je i ubilo.

Biti blag ali ne jesti se u sebi. 

• Свиђа ми се 1

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

@Ana B. Zena je besmrtna kad je voli umetnik. :D A ljubavnik, pesnik i umobolnik su ljudi sazdani svi od uobrazilje. Ne znam zbog cega oko vidi mnogo jasnije u snu, nego uobrazilja u budnom stanju? :D:D 

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Nikola Stojanovic рече

@Ana B. Zena je besmrtna kad je voli umetnik. :D A ljubavnik, pesnik i umobolnik su ljudi sazdani svi od uobrazilje. Ne znam zbog cega oko vidi mnogo jasnije u snu, nego uobrazilja u budnom stanju? :D:D 

Ja se pitam sta je istina od svega onoga sto sanjamo...

Подели на овим сајтовима

@Ana B.:D Pitanjima zivi, mozda ces jednog dana zaziveti odgovorom. Veli dobri Rilke, nemam pojma. Mnogo je tajna koje treba odgonetati. :D

• Свиђа ми се 1

,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." :D:D

Подели на овим сајтовима

"Ne gutanje u sebi znaci da ne treba voditi unutrasnje borbe, tj nikakve borbe, jer je Hristos vec u napred sve borbe pobedio, on je vec umesto tebe odlucio da ce se nesto desiti sto je najbolje za tebe. A ne voditi borbe znaci prihvatiti Boziju volju, prihvatiti s' ljubavlju - blagoscu Boziju odluku i oprostis sebi. Kad mislis da ti je neko nesto lose uradio ili se srdio na tebe ili ti rekao, uradio nesto sto bi te povredilo, precutis iz ljubavi prema toj osobi, i zalis sto se ona srdi ili ti govori nesto lose, to se njegova/njena dusa bori da prevagne dobro. Posaljes mu ljubav i dobices je, jer nekad cutanje i sila tvoga "bisera" deluju kroz tebe na druge, i oni te zavole. Zavoli ti njih i ako oni ne zavole tebe i prestaces "gutati" vec ces poceti razumeti. " O. Jovica

Подели на овим сајтовима

пре 17 минута, Liga Džentlmena рече

"Ne gutanje u sebi znaci da ne treba voditi unutrasnje borbe, tj nikakve borbe, jer je Hristos vec u napred sve borbe pobedio, on je vec umesto tebe odlucio da ce se nesto desiti sto je najbolje za tebe. A ne voditi borbe znaci prihvatiti Boziju volju, prihvatiti s' ljubavlju - blagoscu Boziju odluku i oprostis sebi. Kad mislis da ti je neko nesto lose uradio ili se srdio na tebe ili ti rekao, uradio nesto sto bi te povredilo, precutis iz ljubavi prema toj osobi, i zalis sto se ona srdi ili ti govori nesto lose, to se njegova/njena dusa bori da prevagne dobro. Posaljes mu ljubav i dobices je, jer nekad cutanje i sila tvoga "bisera" deluju kroz tebe na druge, i oni te zavole. Zavoli ti njih i ako oni ne zavole tebe i prestaces "gutati" vec ces poceti razumeti. " O. Jovica

Uh vrlo tesko precutati ako te neko vredja

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ana B. рече

Uh vrlo tesko precutati ako te neko vredja

Izbroji do 10. U tome je caka smirenja i ljubavi.

Подели на овим сајтовима

пре 33 минута, Liga Džentlmena рече

Izbroji do 10. U tome je caka smirenja i ljubavi.

Patrijarh Pavle je rekao nije dobro biti ni popustljiv ni strog, jer su to krajnosti nego sredina neka

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Ana B. рече

Patrijarh Pavle je rekao nije dobro biti ni popustljiv ni strog, jer su to krajnosti nego sredina neka

Pa ti biraj onaj put koji ti je najlaksi. ?

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...