Ana B. Написано Децембар 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 14, 2018 A mozda bolje i da se ne molimo bas mnogo, cini mi se sto se vise molis teza su iskusenja... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 14, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 14, 2018 пре 25 минута, Ana B. рече A mozda bolje i da se ne molimo bas mnogo, cini mi se sto se vise molis teza su iskusenja... Zahvaljuj se. ? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 15, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 15, 2018 пре 11 часа, Liga Džentlmena рече Zahvaljuj se. ? Da, bitna je radost. To je blagodarnost Bogu. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
crisbo88 Написано Децембар 15, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 15, 2018 Пронађох се... “Što uspemo našom pameću, pokvarimo našom ćudi, a što uspemo našom dobrotom, upropastimo našim porocima, i, najzad, što postignemo svojom mudrošću, izgubimo našim temperamentom. Jer ima nešto jače i presudnije od svih naših sila, a to su naše slabosti.” Jovan Dučić Ana B. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Tamara Ristić Написано Мај 1, 2019 Пријави Подели Написано Мај 1, 2019 Oterala sam negativne ljude iz svog života i života svoje porodice. Ne mogu da kažem da sam ponosna pošto su bliski ljudi mog supruga, ni on ih ne miriše posebno, znam da nije hrišćanski - ne volim da ljudi zloupotrebljavaju moju dobrotu i krivotvore moje reči. :/Послато са HUAWEI Y625-U21 користећи Pouke.org мобилну апликацију Драгана Милошевић and "Tamo daleko" је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука