Рапсоди Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 Свађам се са атеистима по форумима, цинична сам према њима (али им добро желим) понекад пожелим да их ишамарам да су ми ближи , да их баш онако треснем. Гањам Авокада и Клауд боја, и много их секирам , не дам им да дану , оћу на силу да их крстим , о јадна ми и грешна душа...нема у мени покајања, и када кажем себи, пусти их бре, нека умру ко атеисти, шта те брига, ал ми жао , многе сам постове овде са њима испостовала, па ми дођу ко ближњи .....ето такоЈ . Ana B., Поет, ronin and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 @Liga Džentlmena Hahah, pusti ti bre mene i ovo moje banditsko srce pesnika. A i iskren sam mnogo, ja bih odma sve javno bez problema. Gledam na nju kao sestru, u hriscanskom smislu, pusti to drugari, kamaradi , prijatelji, samo surogati sa malo ljubavi. Nego dao bih ovo moje srce ako nije tacno, da se ona tebi dopada, ali mi se cini ti se nesto mnogo premisljas. Flojd је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 Нећу да вам речем. Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 Drugi greh danas gordost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 1. neumerenost u jelu i picu 2. nabacio sam novi imidz, greh je ovako dobro izgledati Ana B. and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 Treći mnogogovorljivost Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 A sta ces to je jedna od crta umetnika , da se sa stilom mlati prazna slama Рапсоди, Ana B. and Flojd је реаговао/ла на ово 1 2 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 2 часа, Liga Džentlmena рече @Nikola Stojanovic Mene su vec spajali sa Anom, al mi smo dobri dobri drugari, pisah o tome vec. ? Rekoh da je Anci dobra devojka, tako da Nidzo ne cekaj mnogo neko ce vec da je otme. ? A sto se mene tice: "Imam ja "Zhir" koja je vec dugo vremena prisutna u mislima i srcu, al vidis ne da se tu nesto, jer ona niti odlazi niti odlazi vec je tu negde u mislima, i lebdi od leta izmedju jave i sna. Ona je i dalje prisutna, lepa i nasmejana. Njene oci, osmeh, kosa i dalje su u mom secanju. Nesto nas je odaljilo, nesto je stalo izmedju nas. Da li je to test za oboje ili neki znak, samo Bog zna. Zbilo se onako kako je bilo najbolje za oboje u to trenutku. A ja, ja je na trenutak je videh i ona osta zauvek tu, u mom srcu skrivena, sacuvana od spoljasnih uticaja. Cuvam je samo za mene, tu u srcu da je sanjam kad sam sam i uzivam u njenoj blizini laganoj kao san. Mada me muci misao: " Zasto je jos ona jos uvek tu, zasto traje taj tihi muk medju nama." Paulo Koeljo. Hvala Ligo praštaj meni grešnoj za protivnapad To što si ti opisao to je zaljubljenost i dalje u tu osobu i to je lepo, neka traje koliko traje... Inače Paulo Koeljo voli mnogo da fantazira zato ga više ne čitam ... Zaljubljenost je lepa, al je fantazija, za umetnost dušu dalo Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 13, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 3 часа, Рапсоди рече Свађам се са атеистима по форумима, цинична сам према њима (али им добро желим) понекад пожелим да их ишамарам да су ми ближи , да их баш онако треснем. Гањам Авокада и Клауд боја, и много их секирам , не дам им да дану , оћу на силу да их крстим , о јадна ми и грешна душа...нема у мени покајања, и када кажем себи, пусти их бре, нека умру ко атеисти, шта те брига, ал ми жао , многе сам постове овде са њима испостовала, па ми дођу ко ближњи .....ето такоЈ . Neka ginu psi Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 4 часа, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Hahah, pusti ti bre mene i ovo moje banditsko srce pesnika. A i iskren sam mnogo, ja bih odma sve javno bez problema. Gledam na nju kao sestru, u hriscanskom smislu, pusti to drugari, kamaradi , prijatelji, samo surogati sa malo ljubavi. Nego dao bih ovo moje srce ako nije tacno, da se ona tebi dopada, ali mi se cini ti se nesto mnogo premisljas. To samo zavaravam tragove... ? Anci mi je draga kao frendica...? Eee, kad bi ti znao koja mi se svidja, jedna mlada, lepa i pametna devojka, andjeoskog osmeha... ? пре 2 часа, Ana B. рече Hvala Ligo praštaj meni grešnoj za protivnapad To što si ti opisao to je zaljubljenost i dalje u tu osobu i to je lepo, neka traje koliko traje... Inače Paulo Koeljo voli mnogo da fantazira zato ga više ne čitam ... Zaljubljenost je lepa, al je fantazija, za umetnost dušu dalo Nazovi ga kako hoces. Bitno da se ona meni svidja, ja njoj ne moram ako ona ne zeli, sta cu ja tu visa sila.. Ana B. and Поет је реаговао/ла на ово 2 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 Evo i pesmu da joj posvetim: Поет је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 @Liga Džentlmena Nisam vido komentar brate, oprosti. Hahah, daj bre ne izmisljaj tu. Daj onda pokazi bratu ako smes, da ti odma kazem da li je za tebe. Pustam je na skener. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 4 минута, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena Nisam vido komentar brate, oprosti. Hahah, daj bre ne izmisljaj tu. Daj onda pokazi bratu ako smes, da ti odma kazem da li je za tebe. Pustam je na skener. Haha, ma verujem ja tvojim skenerskim sposobnostima. Al bitno je da sam je ja skenirao i prosla je.? Divna je ona devojka, nego ja nisam dobar... Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 @Liga Džentlmena Znam koja je, ne moras ni pokazivat. Trebas malo samopouzdanje, to da nisi dobar, to svaki normalan covek zna, da nije dobar. Ali ne nameci to zenama, nece one dobrotvora, nego tiranina. Doduse ni one ne znaju. Jedino bice koje zbog jednog razloga i place i smeje se , a nekad i istovremeno... ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Децембар 13, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 13, 2018 пре 7 минута, Liga Džentlmena рече Haha, ma verujem ja tvojim skenerskim sposobnostima. Al bitno je da sam je ja skenirao i prosla je.? Divna je ona devojka, nego ja nisam dobar... 'oces da ti lupim par samara ovde? Bas je divna... Ligooo, probudi see... Поет, Ana B. and Flojd је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука