Flojd Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 Управо сада, Ana B. рече Al je meni dobro čoveče Daj malo tog carobnog pica vamo, da povratim i ja radost. ?? Ana B. је реаговао/ла на ово 1 Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Flojd Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 пре 13 минута, Nikola Stojanovic рече @Ana B. Sad bre brate ligo, ne razmisljaj mu se, ako je popusti bice kasno. A i kako da dozvolis dami da pije sama? Ne pijemo isto pice, a ne valja da se mesaju pica. ?? Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 @Liga Džentlmena A ne to burazeru, nije pice u pitanju. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 И сви пијани а нико да се исповеди? Не знате да пијете Ana B., Лапис Лазули, SerbCro and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ana B. Написано Децембар 12, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 пре 5 минута, Nikola Stojanovic рече @Liga Džentlmena A ne to burazeru, nije pice u pitanju. Imaš li ti Nikola još nekih grehova danas pored toga što Ligu navodiš na blud? Flojd and Поет је реаговао/ла на ово 1 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 @Ana B. Ma kaki blud. Imam jedan ogromni. Svirnuo sam jedan dobitnicki loto tiket danas, pa ne znam kud ce da me odvede tolika kolicina novcanica. Ana B. and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 imam neodoljivu potrebu da se svadjam... a kad malo bolje razmislim i Adelaida, Драгана Милошевић, Ana B. and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 2 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 @Maja Pavlovic Zdravko Cola stil, pijan, a nije popio. Opijen alkoholom je tanka svirka, kako neke druge stvari mogu opiti. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 Одреаговала на нечије гунђање. Adelaida and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 пре 30 минута, Nikola Stojanovic рече @Maja Pavlovic Zdravko Cola stil, pijan, a nije popio. Opijen alkoholom je tanka svirka, kako neke druge stvari mogu opiti. Имам и ја тих Чолиних фаза А волела сам некад добро тамно пиво, онда прешла на безалкохолно и сад воду. Лако је вама алкосима... шалим се малко Исповедам да би ме два гутљаја пива убила. Поет је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 @Maja Pavlovic Ne pijem. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Maja Pavlovic Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 пре 5 минута, Nikola Stojanovic рече @Maja Pavlovic Ne pijem. Што волим да чујем ову реченицу Док се не испостави супротно... Поет and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 @Maja Pavlovic Trenutno. Popijem ponekad nesto, reda radi i kad se mora. A to sa recenicom, ne bi trebalo da vam stvori odmah losu sliku, ali oprez da. Maja Pavlovic је реаговао/ла на ово 1 ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 Vladan :::. and Вукашин Ковачевић је реаговао/ла на ово 1 1 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Лапис Лазули Написано Децембар 12, 2018 Пријави Подели Написано Децембар 12, 2018 Branislav81, Вукашин Ковачевић, Поет and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 1 2 Follow your bliss and the universe will open doors where there were only walls. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука