Jump to content

Šta odlikuje ljude koji nas najviše privlače?

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Управо сада, Рапсоди рече

око мене се свет окреће.  

Većina ljudi te odbija? :smeh1:

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Natasa. рече

:dobro:

Pred udaju rekoh sebi-ako ti sa ovim ne uspe, ti nisi za brak. 

Ne treba tu praviti kompromise. Sad viđam ljude koji smatraju da im ističe vreme i venčavaju se sa nekim koga ne bi trpeli ni za živu glavu da su to uradili "na vreme". Sad ih stigao neki strah od samoće i da je vreme da se "skrase", pa hvataju "zadnji voz". Tužna slika...:(

Jeste tužna slika, nije lako biti sam. To ne može svako da podnese i onda trči da nađe što pre da ne ostane sam. Drugo treba neko da ti se svidi da bi poželeo da budeš sa njim ceo život.

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 9 минута, Рапсоди рече

Ја знам шта одликује људе који ме ужасно одбијају....гордост,  када је неко пун себе, онај надрндани став......око мене се свет окреће.  

Nije to loše. :)

Ja gord ko prosečan adski knez, pa nema zime. Ako, i treba da odbije sve prepodobne tete crkvarke.

Mojoj malenoj ružici rumenoj ne smeta što sam gord.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ana B. рече

Da većina je takva danas

Većina je takva oduvek bila, nema to veze sa današnjim vremenom. Okolnosti izvlače iz čoveka njegovu pravu prirodu. Daj mu priliku da bude narcisoidni egocentrik-biće ako je tome sklon. 

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Natasa. рече

Većina je takva oduvek bila, nema to veze sa današnjim vremenom. Okolnosti izvlače iz čoveka njegovu pravu prirodu. Daj mu priliku da bude narcisoidni egocentrik-biće ako je tome sklon. 

Nije baš u toj meri, to piše i u Bibliji, svet ide u tom pravcu.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vegeta рече

Nije to loše. :)

Ja gord ko prosečan adski knez, pa nema zime. Ako, i treba da odbije sve prepodobne tete crkvarke.

Realno imaš i zašto da budeš gord, ti treba da se boriš protiv gordosti, to je tvoj zadatak nimalo lak

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Vegeta рече

Сваку истинску зрелу хришћанку , наравно да ћеш одбити.  

пре 3 минута, Vegeta рече

Твоја малена ружица је још зелена...

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ana B. рече

Jeste tužna slika, nije lako biti sam. To ne može svako da podnese i onda trči da nađe što pre da ne ostane sam.

Nije lako biti sam, ali nije lako ni trpeti svašta. Tačno vidim ne može da je gleda, stalno je ućutkuje...al ne vredi, prođe vreme, ko će sad da traži nekog novog...ajd da se uzmemo da se ne zezamo više :(. Ili žene trpe jer ih stigle godine, pa im frka zbog deteta...nekog imaginarnog deteta možda jednog dana.

Bezveze...

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 1 минут, Ana B. рече

Realno imaš i zašto da budeš gord, ti treba da se boriš protiv gordosti, to je tvoj zadatak nimalo lak 

Nemam ja nikakav zadatak, osim ovog sad na projektu i ne pada mi na pamet da se borim da budem kao vi prepodobni.

Ko nema u sebi dovoljno gordosti, ne može da bude đavo nemirni koji takne, pa se polako primakne. Zato ovi prepodobni u Kani loše prolaze.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Natasa. рече

Nije lako biti sam, ali nije lako ni trpeti svašta. Tačno vidim ne može da je gleda, stalno je ućutkuje...al ne vredi, prođe vreme, ko će sad da traži nekog novog...ajd da se uzmemo da se ne zezamo više :(. Ili žene trpe jer ih stigle godine, pa im frka zbog deteta...nekog imaginarnog deteta možda jednog dana.

Bezveze...

Pa to Bog te sačuva od lošeg braka što je gore nego da si sam. E sad šta je gore. Kažu da je  jedino dete prava sreća...

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Vegeta рече

Nemam ja nikakav zadatak, osim ovog sad na projektu i ne pada mi na pamet da se borim da budem kao vi prepodobni.

Ko nema u sebi dovoljno gordosti, ne može da bude đavo nemirni koji takne, pa se polako primakne. Zato ovi prepodobni u Kani loše prolaze.

Al si natprosečno inteligentan, dobro izgledaš, jer nisi lenj baviš se svim i svačim, radiš puno na sebi zato si interesantan suprotnom polu, živiš u Bg što je mnogima jako privlačno itd 

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Ana B. рече

Kažu da je  jedino dete prava sreća...

Za nekog ko želi dete-da. Ali nije ni to za svakog, iako to ljudi sebi teško priznaju.

Подели на овим сајтовима

Guest
Ова тема је за сада закључана и нису омогућени будући одговори.
  • Креирај ново...