Поуке.орг - инфо Написано Новембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2018 Поводом ауторског текста који сам објавио у Вашем листу под насловом “Филистар, хуља или будала“, а који је објављен дана 01. 11 .2017. године, овим путем се јавно извињавам епископу господину Иринеју Буловићу за поједине наводе који су у том тексту изнети. Наглашавам да ми ни у једном моменту није била намера да увредим преосвећеног епископа. Наведени текст је био пре свега мој лични став поводом тврдњи епископа господина Буловића на рачун министарке Зоране Михајловић у вези с рађањем деце. У поменутом тексту сам изнео неслагање са ставом СПЦ. Цитирајући Гетеа, намера ми је била да изнесем своје мишљење у вези са ставовима наше Цркве у вези са актуелним дешавањима у друштву, али без намера омаловажавања било кога, а нарочито не црквених великодостојника. Потичем из старе свештеничке породице (и по оцу, и по мајци), те ми је апсолутно страно и неприхватљиво да вређам представнике наше Цркве, па самим тим и да увредим на било који начин епископа господина Иринеја Буловића. Желим да истакнем да имам изузетно позитивно мишљење о бачком епископу господину Иринеју, али сам и о томе говорио у свом ауторском тексту када сам изнео вредносни суд да Његово преосвештенство спада међу планетарно најобразованије људе у филозофском, теолошком, метафизичком и лингвистичком смислу. Илија Радуловић ВЕСТ ПРЕУЗЕТА СА САЈТА ДНЕВНОГ ЛИСТА ДАНАС Извор: Епархија бачка View full Странице Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Новембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2018 @ризница богословља О којем се тексту ради? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2018 пре 24 минута, Поуке.орг инфо рече @ризница богословља О којем се тексту ради? https://www.danas.rs/dijalog/licni-stavovi/filistar-hulja-ili-budala/ Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Новембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2018 @Милан Ракић Изгледа да је тужба учинила своје Милан Ракић, AnaLaz and александар живаљев је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Ракић Написано Новембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2018 пре 3 минута, Поуке.орг инфо рече @Милан Ракић Изгледа да је тужба учинила своје К`о што и сам аутор у финалу текста рече: "Svaka kritika treba da se završi sa dobronamernim savetom." александар живаљев and Поуке.орг инфо је реаговао/ла на ово 2 Тко вриједи лети, тко лети вриједи, тко не лети не вриједи... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поуке.орг инфо Написано Новембар 16, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2018 пре 1 минут, Милан Ракић рече К`о што и сам аутор у финалу текста рече: "Svaka kritika treba da se završi sa dobronamernim savetom." Svakako Милан Ракић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
LukaZ Написано Новембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2018 И ембрион јесте исто што и рођено дете, тј. има право на живот. dilic је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2018 On 16.11.2018. at 19:48, ризница богословља рече Поводом ауторског текста који сам објавио у Вашем листу под насловом “Филистар, хуља или будала“, а који је објављен дана 01. 11 .2017. године, овим путем се јавно извињавам епископу господину Иринеју Буловићу за поједине наводе који су у том тексту изнети. Наглашавам да ми ни у једном моменту није била намера да увредим преосвећеног епископа. Наведени текст је био пре свега мој лични став поводом тврдњи епископа господина Буловића на рачун министарке Зоране Михајловић у вези с рађањем деце. У поменутом тексту сам изнео неслагање са ставом СПЦ. Цитирајући Гетеа, намера ми је била да изнесем своје мишљење у вези са ставовима наше Цркве у вези са актуелним дешавањима у друштву, али без намера омаловажавања било кога, а нарочито не црквених великодостојника. Потичем из старе свештеничке породице (и по оцу, и по мајци), те ми је апсолутно страно и неприхватљиво да вређам представнике наше Цркве, па самим тим и да увредим на било који начин епископа господина Иринеја Буловића. Желим да истакнем да имам изузетно позитивно мишљење о бачком епископу господину Иринеју, али сам и о томе говорио у свом ауторском тексту када сам изнео вредносни суд да Његово преосвештенство спада међу планетарно најобразованије људе у филозофском, теолошком, метафизичком и лингвистичком смислу. Илија Радуловић ВЕСТ ПРЕУЗЕТА СА САЈТА ДНЕВНОГ ЛИСТА ДАНАС Извор: Епархија бачка View full Странице Је ли овај мисли да смо ми глупи? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плаво Небо Написано Новембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2018 On 16.11.2018. at 21:13, Поуке.орг инфо рече @Милан Ракић Изгледа да је тужба учинила своје Ово што каже: ''али сам и о томе говорио у свом ауторском тексту када сам изнео вредносни суд да Његово преосвештенство спада међу планетарно најобразованије људе у филозофском, теолошком, метафизичком и лингвистичком смислу'' нема везе са везом у ком смислу је то исто изречено у том његовом ауторском тексту. Цинизам невиђен. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
AnaLaz Написано Новембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2018 Па, јес' сад кад је владика пресавио табак. Не одбаци ме од лица Твога и Духа Твога Светога не одузми од мене. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ivan Marković Написано Новембар 18, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 18, 2018 Сад сам прочитао текст овог адвоката. Оно што никако не могу да разумем јесте како неко ко се гради хришћанином може да подржава абортус. Bokisd је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука