Jump to content

Izvinite a ko kida glave i ruke ovim kipovima...

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 3 минута, Tavita рече

To si ti naručio za svoju avliju, priznaj! A doteklo do avansa i pola honorara, ma sve je sada jasno...

Откуцала ме @Milica Bajic мислио сам да останем анониман :0222_shocked: све признајем

Човек планира Бог одлучује

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Mali Marko рече

Откуцала ме @Milica Bajic мислио сам да останем анониман :0222_shocked: све признајем

Ja ne želim da budem anominan... Ja želim da budem pilot!!!! Pilot-maraka!!!

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Зосима рече

Хахаха,ово је аутор,мада је мени скроз кул...:smeh1: Зоран Малеш, иначе ово му је Мојсије иза...

Image may contain: 1 person, standing and outdoor

Можда и јесте Мојсије после деветог пива :smeh1: . Мене подсећа на Дрвобрадог из Господара прстенова :smeh1:

treebeard.PNG

'' Чашу меда јошт нико не попи што је чашом жучи не загрчи,
чаша жучи иште чашу меда, смијешане најлакше се пију. ''  
Петар II Петровић Његош

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Брада рече

Можда и јесте Мојсије после деветог пива :smeh1: . Мене подсећа на Дрвобрадог из Господара прстенова :smeh1:

12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Подели на овим сајтовима

hehehe mene podseca na jednu sliku Patrijarha Pavla iz tramvaja tako da je mozda ovaj spomenik nova akcija gradske vlasti za bus plus ,,,placajte bus plus za svoje mesto u tramvaju jer se njime spokojno vozio i sami patrijarh

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, nikola888 рече

hehehe mene podseca na jednu sliku Patrijarha Pavla iz tramvaja tako da je mozda ovaj spomenik nova akcija gradske vlasti za bus plus ,,,placajte bus plus za svoje mesto u tramvaju jer se njime spokojno vozio i sami patrijarh

I ost`o bez mesta... tako ispada...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, nikola888 рече

Ваљда је негде идеја да се прикаже Патријарх кад је путовао трамвајем... 

Подели на овим сајтовима

On 16.11.2018. at 11:10, Juanito рече

Без икакве ироније, можеш ли да ми објасниш шта је тачно лепо у овом споменику? Тебе као уметника високо ценим на први, други, трећи и десети поглед уживам у твојим радовима, ал овакву уметност не разумем.

Не мислим да је једина уметност тешки реализам, баш напротив, само мислим да је ово конкретно много ружно. При том нисам сигуран да је поента споменика људима уметничко експериментисање, него одавање почасти. Тако да ово не разумем ни на једном нивоу. А нисам ни знао да су га направили напредњаци. Мислио сам да је наручио неко из СПЦ и да су они ангажовали аутора. 

Cak ni spomenik ne moze da se pravi na takav nacin da se dopadne sto vecem broju ljudi... za te svrhe imamo kic. Vajarstvo je umetnost kao bilo koja druga i zahteva slobodu kreacije ali i jos vaznije slobodu interpretacije. Meni se svidja tebi ne. Bravo za obojicu nas! Nije  smisao spomenika da ulepsava nego da spominje, inace bi se zvao "ulepšanik" :D a ako ga vec spominjemo, zar je vazno kojim cemo imenom ruzu zvati, sto bi reko cika sekspir?

Sto se tice Patrijarha... hriscani dosadise i bogu i ljudima sa pricama o bivsem Patrijarhu i njegovim "ocima koje su ogledalo duse", a sad su svi podivljali zato sto nema dupe...

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, cloudking рече

zar je vazno kojim cemo imenom ruzu zvati

Па јесте. Кад је зовеш "ружа", сви мисле да мислиш на ружу. Кад ружу зовеш "лопта", нико не би мислио да мислиш на ружу. Зато људи и дају имена, и зато је битно којим именом зовемо нешто у свакодневном говору.

Баш је био велика будала тај Шекспир. 

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 21 минута, RYLAH рече

Па јесте. Кад је зовеш "ружа", сви мисле да мислиш на ружу. Кад ружу зовеш "лопта", нико не би мислио да мислиш на ружу. Зато људи и дају имена, и зато је битно којим именом зовемо нешто у свакодневном говору.

Баш је био велика будала тај Шекспир. 

Trt... ko da su ti grizli i auror pisali ovaj post :D

PoJenta je da mozes ruzi da das i ime "govno" isto ce da izgleda i isto da mirise... ;)

Подели на овим сајтовима

пре 46 минута, cloudking рече

PoJenta je da mozes ruzi da das i ime "govno" isto ce da izgleda i isto da mirise... ;)

Не слажем се да је то поента. Али имаш и ти право на мишљење, иако ниси у праву. Али запамти да се запиташ где грешиш кад год се не слажеш са мном.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, RYLAH рече

Не слажем се да је то поента. Али имаш и ти право на мишљење, иако ниси у праву. Али запамти да се запиташ где грешиш кад год се не слажеш са мном.

Da ne bi bio banovan 12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Милан Ракић рече

Da ne bi bio banovan 12:smeha:12:smeha:12:smeha:

Ma on to opet nesto o Radulovicu... znam coveka... :D

• Оплаках :)) 1

Подели на овим сајтовима

Sve sam uverenija da se neko zaista sprda sa nama, obicnim plebsom u Srbiji, kao da je cela zemlja u nekom reality show-u ...meni iskreno ne lici ni na sta (sto razumem) ovaj spomenik. 

Valjda bi trebalo da oda pocast...ovako ...ne znam...

Bolje da su deca, osnovci nizih razreda, dali idejno resenje i pravili ga, ovako...ne_shvata

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

пре 4 часа, RYLAH рече

Resicemo tako sto cemo da pitamo samog autora na sta je mislio i koja je poenta:

"Ime nije ništa! Ruža bi lepo mirisala i drugim imenom." Sekspir Vilijem

Eto, jasno je sad... (da sam bio u pravu :D)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...