Jump to content

Папа Фрања и патријарх Вартоломеј договорили Васељенски сабор у Никеји 2025.?

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 5 минута, Ivan Marković рече

Alo, Požega???Krstio već "krštenog" rimokatolika. Pa pop Zoran po..zdeo...zaista su kolosalne mogućnosti nečije racionalizacije...

Jedan sije, drugi žanje .... :D 

Подели на овим сајтовима

• Одговори 118
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни дани

пре 1 сат, todor рече

Вратолома се чудно понаша, нарочито у последње време.

Слажем се. Најављује да ће дати аутокефалију Украјинцима без сагласности Москве и то неколико дана после састанка са патријархом Кирилом. Сад шаље и епископе тамо.

Подели на овим сајтовима

пре 14 минута, Жика рече

Слажем се. Најављује да ће дати аутокефалију Украјинцима без сагласности Москве и то неколико дана после састанка са патријархом Кирилом. Сад шаље и епископе тамо.

Uopšte se ne ponaša čudno...sasvim je očekivano od jeretika sinkretističko-ekumenističkog pravca ovakvo ponašanje. Sada je jedinstvena prilka da se iz Crkve šutne sinkretistička bulumenta.

Подели на овим сајтовима

@Ivan Marković

Полако, немој тако оштро. Ипак је Вартоломеј патријарх и није у реду да му се тако обраћаш. И ја се не слажем са његовим потезима, али ти си претерао.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Жика рече

Полако, немој тако оштро.

Sa ovakvim pojavama ne mogu da budem blag. Još od devedesetih godina prošlog veka (i milenijuma) očekujem ovaj razvoj događaja...sada će svi da izlete...i Vratoloma i Zizi i ostatak kombi-crkve iz Stambola...

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ivan Marković рече

Bilo je kada nisu...

Знам, али се не треба обраћати тако једном канонском патријарху. Знам да су га ценили преподобни Пајсије и Јаков Цаликис па се надам да ће повући исправне потезе.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Ivan Marković рече

Još od devedesetih godina prošlog veka (i milenijuma) očekujem ovaj razvoj događaja.

Uf, teska prica , zaista, svako ko je malo ispratio crkvenu politiku Carigrada tokom 20.veka i danas, mogao je naslutiti da takvo ponasanje nece' bas doneti neceg dobrog po mirno funkcionisanje cele nase Crkve.

Po meni, sve su to plodovi negativnog ekumenizma u crkvi. Nadam se da ce se stvari vratiti u neki normalan i miran poredak.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...