kordun Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 Sofija_, Вукашин Ковачевић and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Септембар 8, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 Овај форум врви од врсних мајстора графичког и веб дизајна Остали јави те се нећемо сам ништа Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Септембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 Фото шоп, мој драги фотошопирао....а ми смо једно . Лапис Лазули, obi-wan and ronin је реаговао/ла на ово 1 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
ronin Написано Септембар 8, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Септембар 8, 2018 Загор, Photoshop Можда ми боље иде колорисање од ретуширања obi-wan, kordun and Рапсоди је реаговао/ла на ово 3 „Бојим се Бога који је високо и гледа. Бојим се и човека који нема Бога!” Византијска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
cloudking Написано Септембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 9, 2018 On 7.9.2018. at 22:05, kordun рече ovo kad me jednom @cloudking naljutio Odakle ti ove intimne informacije o meni? пре 39 минута, haveaniceday рече Lek protiv kovida postoji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 @ronin Ово сам се ја играла у "Inscapu" - то је нешто као Корел за Линукс. (Шекспирови сонети) ronin, Veliki Marko and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 On 8.9.2018. at 8:59, kordun рече - Шта си данас правила за ручак? - Правила сам се мртва. kordun and ronin је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 пре 17 минута, Снежана рече @ronin Ово сам се ја играла у "Inscapu" - то је нешто као Корел за Линукс. (Шекспирови сонети) ne valja, pjesma je predivna, al vizuelizacija jok, razumijes se u dizajn ko i krava u kozmetiku tekst si nabila skroz lijevo, bez ikakve margine, sa desne strane nisi poravnala redove, moras malo izucavati tipografiju, odabrati bolji font, boju... Снежана је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Септембар 10, 2018 Пријави Подели Написано Септембар 10, 2018 пре 16 минута, kordun рече ne valja, pjesma je predivna, al vizuelizacija jok, razumijes se u dizajn ko i krava u kozmetiku tekst si nabila skroz lijevo, bez ikakve margine, sa desne strane nisi poravnala redove, moras malo izucavati tipografiju, odabrati bolji font, boju... знам, овај је у ствари најлошији, то сам се зезала за тему "Шекспир", око 2-3 ноћу има бољих, али су нетрагом нестали, остала су још три на теми... Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 jedan moj stari logo Лапис Лазули, Снежана, ronin and 1 члан је реаговао/ла на ово 3 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Октобар 16, 2018 Пријави Подели Написано Октобар 16, 2018 i jos jedan logo sto sam radio za popa nikolu popovica za jedan propali projekat Lady Godiva, Лапис Лазули and ronin је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука