Jump to content

Игуман Рафаило (Бољевић) о Мирољубу Петровићу и Алену Азарићу: јефтина демонстрација лажних духова

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 7 часа, АлександраВ рече

To nije dovoljno i ne umanjuje činjenicu da je prevarant, šarlatan i da se lažno predstavlja kao lekar, da ugrožava zdravlje ljudi, da se bogati na tuđim zdravstvenim problemima, da promoviše izuzetno opasne "tehnike" koje spadaju u domen lažnog lečenja i da je zaista zaslužio najmanje da mu se zabrani da govori o zdravlju. Da je ova država ozbiljna država, odavno bi ga uhapsili.

ne mozes bioti iskljuciva , ne postoji iskljucivost koja je dobra i koja je sa bogom u frekvenciji, ono sto valja valja, sto ne valja to ne valja, a ne mozes samo jedno odbacivati ili primati, to su toliko banalne stvari da ih razumiju i mala djeca.  to je ista ona ciganija  ko u skupstini srbije, opoziciji ne valja ni jedan amandman vlasti nit obrnuto, bez obzira o cemu se radi, to nije ispravno rasudjivanje. @Марина Савковић  je u pravu, nije red da se sad pravi naivac od nje, telegentne i mozda najobrazovanije osobe na citavom forumu!

Подели на овим сајтовима

• Одговори 235
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 51 минута, Bokisd рече

Zasto nisam zacidjen da se tebi svidja Karelin? 

"Лажно смирење је смирење које има потребу да се покаже. На првом месту, то је смирени изглед (кад кроз понашање и изглед глумимо смиреног човека). Као друго, то је коришћење "смирених" речи и фраза: човек говори о себи да је велики грешник и гори од свих, а ако га у реалности неко увреди он се одмах буни и врло ревносно брани своја права. Као треће, лажно смирење се показује у томе што човек понавља неке научене смирене фразе, рецимо изреке Светих о смирењу, сматрајући да он мисли тако искрено, док смисао тих изрека уопште не долази до његовог срца."

Схиархимандрит Авраам

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, obi-wan рече

@Марина Савковић 

Da ne bude zabune - ako si ti nesto ovde dozivela bas licno, izvinjavam se najiskrenije. Prica je potpuno opsta, ima vec dosta tema koje se bave MP-om.

Ono sto je stvarno mnogo vazno je da svi razumeju koliko je taj covek u duhovnom pogledu neizmerno opasan i stetan.

jeste stetan, al nije bas nesto opasan,  i nije kod njega sve lose ne zezaj obi, sa mnom se tuci, ne dirajte marinu, nije nista lose nit neispravno rekla

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, kordun рече

i jos par desetina obicnih domacinskih, zivotnih stvari

Covek je hohstapler, ne moze i Bog i mamon.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kordun рече

ne dirajte marinu

Taman posla da diram Marinu, Marina je draga i dobra osoba, i ne pada mi na pamet da je "diram". Iznela sam svoje mišljenje koje se nadovezalo na njeno i to je sve. To što se oko ovoga ne slažemo ne znači ništa u mom i njenom odnosu koji je odličan. Nema potrebe da je ti od mene braniš.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Џуманџи рече

Covek je hohstapler, ne moze i Bog i mamon.

ja ne znam sta je on, nije mi komsija, neke stvari o kojima prica je kao da je mene pitao, prema tome ja znam sta je njegova prica i sta kod njega cjenim, znam i sta ne cjenim, ja sam sa tim istim miroljubom u zavadi zbog nekih trecih stvari o kojima necu da govorim, jer se necu pred vama ispovjedati, ali ne pripada mi na pamet da odbacujem ono dobro u njemu, ne zato sto mislim da je tako najbolje neg zato sto sam ja inace takava osoba, vi sudite, al ne morete u moje ime, to tvoje hohstapler ja ne prihvatam, to zadrzi sebi

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, АлександраВ рече

Taman posla da diram Marinu, Marina je draga i dobra osoba, i ne pada mi na pamet da je "diram". Iznela sam svoje mišljenje koje se nadovezalo na njeno i to je sve. To što se oko ovoga ne slažemo ne znači ništa u mom i njenom odnosu koji je odličan. Nema potrebe da je ti od mene braniš.

to sto si citirala sam pisao obiju, on mi nece zamjeriti, ja njega cijenim, pa sam dozvolio da se malo tvrdje izrazim, on nije slabic, nece mi uzeti za zlo. tebi sam pokusao objasniti da nisi ti u pravu nego marina!

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, kordun рече

ali ne pripada mi na pamet da odbacujem ono dobro u njemu

Ko te tera da odbacujes dobro u nekome?

пре 5 минута, kordun рече

to tvoje hohstapler ja ne prihvatam, to zadrzi sebi

Ouuukeeejjj... 

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Џуманџи рече

Ko te tera da odbacujes dobro u nekome?

Ouuukeeejjj... 

ma necu da slusam prica da je sve sto miroljub promovira lose, miroljub je debelo u pravu za mnoge stvare, ja se sa njim mnogo bolje mogu razumiti neg sa nekim pink pravoslavcima na forum u i ne morete mi nista.

nego de nauci peglati kosulje da te zenim

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, kordun рече

ja ne znam sta je on, nije mi komsija, neke stvari o kojima prica je kao da je mene pitao, prema tome ja znam sta je njegova prica i sta kod njega cjenim, znam i sta ne cjenim, ja sam sa tim istim miroljubom u zavadi zbog nekih trecih stvari o kojima necu da govorim, jer se necu pred vama ispovjedati, ali ne pripada mi na pamet da odbacujem ono dobro u njemu, ne zato sto mislim da je tako najbolje neg zato sto sam ja inace takava osoba, vi sudite, al ne morete u moje ime, to tvoje hohstapler ja ne prihvatam, to zadrzi sebi

не може добар домаћин да буде човек који бије своју жену избацује је из куће и буде пријављиван масу пута... тако да је свака даља прича на ову тему излишна, ако не знаш какав је ко, гледај шта ради а не шта прича.

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Снежана рече

не може добар домаћин да буде човек који бије своју жену избацује је из куће и буде пријављиван масу пута... тако да је свака даља прича на ову тему излишна, ако не знаш какав је ко, гледај шта ради а не шта прича.

dje si snjezo.

moj tata je mene tuko, pa sta mi fali, zasluzio sam i vise da me tuce, odalamio je i mamu koji puta, takodjer je zasluzila, neg je moj problem sto je mene mama tukla jos vise neg tata i sto sam opet zasluzio i ne morete mi nista

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, kordun рече

miroljub je debelo u pravu za mnoge stvare

Ne znam njegov opus osim onoga da se treba samokrstavati u kadi i da je Liturgija sluzenje demonima. Moguce da ima 2-3 pametne, i pokvaren sat pokaze tacno vreme 2x dnevno :D 

Za kosulje sam experAt. Odavno. :)

Подели на овим сајтовима

Управо сада, kordun рече

tebi sam pokusao objasniti da nisi ti u pravu nego marina! 

Pa nisi uspeo.

Marina je napisala - Узећемо од њега пар десетина ствари из медицине и обуке о здрављу, јер су доста добро објашњене.

Šta to znači? Šta znači da uzmeš od nekoga par desetina stvari iz medicine (a čovek nije medicinar) i obuke o zdravlju (a čovek nije kompetentan da se time bavi), samo zato što su dobro objašnjene (prepisane, zapravo, ali i to poluuspešno)?

Ono što Miroljub radi na ovom polju je klasična prevara i šarlatanstvo. I možeš sto puta još da pokušaš da mi objasniš da nisam upravu, i opet kažem - nećeš uspeti.

Kada neko uradi ovako nešto, tu nema više šta da se kaže osim - hapsi barabu. Eto.

Evo ponovo, ovog puta kompletan tekst za sve koje mrzi da kliknu na link da bi pročitali:

Ко је Жељко Радуловић, кога је чудесно излечио Мирољуб?

Lečenje Parkinsonove bolesti na prirodan način (okt 11. 2014)

Željko Radulović iz Banatskog Karlovca svedoči o neverovatnom lečenju Parkinsonove bolesti prirodnim putem. Pod nadzorom i instrukcijama dr Miroljuba Petrovića uspeo je da za 30 dana otkloni čak 50% simptoma ove opake bolesti koja napada nervni sistem. Ostatak terapije predstoji do konačnog izlečenja. Pogledajte sami i uverite se još jednom u neverovatne moći prirodnog lečenja!  (При чему је Мирољуб рекао да је овај излечен, види видео горе, итд...)

https://tinkturedrsulca.com/lecenje-parkinsonove-bolesti-na-prirodan-nacin/

Ево и друге приче:

26. travnja 2010. u 08:00 Do Zagreba je iz susjedne Srbije, iz Pančeva, potegnuo Željko Radulović. Prije deset godina obolio je od Parkinsonove bolesti, a za Domančića, kod kojeg dolazi drugi put, čuo je od svog zagrebačkog prijatelja.

- Već sam nakon prvog tretmana mogao voziti automobil, što dotad nisam mogao ni zamisliti. Zato sam poveo i svoju nećakinju Jasminu, kojoj je pronađen tumor na dojci. Tek joj je 19 godina - kasže Željko, inače vlasnik pekarnice, u čijoj su pratnji supruga i sin, u ulozi polaznika seminara.

https://www.magicus.info/vijesti/iz-drugih-medija/ruke-koje-lijece

https://www.vecernji.hr/lifestyle/zdenko-domancic-nakon-17-godina-opet-lijeci-u-hrvatskoj-131276

Иначе, од власника "пекарнице" постао је власник овога

https://www.facebook.com/pg/senacaffe/about/?ref=page_internal

...имамо два Жељка Радуловића, оба оболела од Паркинсона, оба чудесно излечена, и то у оба случаја тинктурама др Шулца, с тим што на Мирољубовим не пише др Шулц, али исто ср..ње https://prodavnica.tinkturedrsulca.com/index.php?route=product/category&path=59

mozak-500x500.pngmozak1-226x386.jpg

... ето чуда, један пекар Жељко из Панчева (али пекара у Карловцима) чудесно излечен од Паркинсона, после првог третмана возио аутомобил, и други Жељко, власник играонице, чудесно излечен од Паркинсона, после Мирољубових метода, узјахао бицикл и возио 10 км,  ....можда и грешим, мрзи ме да се бавим истраживачким новинарством....

Какви лажови...

Program za demenciju, Alchajmerovu, Parkinsonovu bolest:

Primeniti „Program za čišćenje organizma“ i uz njega dodati tinkture „Nervi 2“ i „Mozak

Program za čišćenje organizma:

Program čišćenja organizma zasniva se na korišćenju ceđenih sokova i sirove biljne hrane, kao i uzimanju biljnih preparata (tinktura i čajeva).

Preporučujemo da pročitate knjigu „Čudo izlečenja“ i da živite u skladu sa tim principima, kao i da primenite navedeni program čišćenja i jačanja organizma.

To znači da biste trebali da uradite:

1) 5-10 dana svake večeri čišćenje creva korišćenjem formule Creva 1, a preko dana korišćenjem formule Creva 2.

2) u isto vreme, 5-10 dana da budete samo na ceđenim sokovima, 2-4 litra dnevno, pije se oko 2,5 dl na svakih sat ili sat i po (vode pijete koliko zelite). Najbolji sok je 50% šargarepa, 30% cvekla, 20% jabuka. Napravite ujutru 2 litre soka i stavite u frižider, pa kad popijete, napravite novu količinu. Nakon toga prelazite na sirovu biljnu hranu. Idealno je ako možete da budete svih 30 dana na sokovima. Ako ne možete bez kuvane hrane, uzimajte i nju. Ali, što više sirovo, to bolje. Od pijenja samo sokova i vode nećete biti gladni.

3) u isto vreme, 30 dana da uzimate tinkture i čajeve za čišćenje i jačanje organizma, i to sledeće:

– Prve i treće sedmice: Detoks, Jetra-zuč i Čaj za detoksikaciju

– Druge i četvrte sedmice: Imuno tonik, Imuno plus, Bubrezi-bešika i Čaj za bubrege i bešiku

– Svih 30 dana uzimajte tinkturu Cirkulacija.

Tinkture i čajevi se piju tri puta dnevno, prema uputstvu na bočici, tako što se najpre u pola decilitra soka ili vode nakapa jedna tinktura, pa se popije, i sačeka par minuta. Onda se po istom obrascu uzima sledeća, i sve tinkture redom.

4) Treba da radite tuširanje toplom i hladnom vodom, kao što je navedeno u knjizi, a naročito na delu tela gde je oboljenje (to je dobro zbog cirkulacije). Možete sami da se masirate, ili da vas neko masira, što češće, bar tri puta dnevno, takođe zbog cirkulacije (može bilo ko da vas masira). Trebate što više da se krećete.

5) Morate da izbacite sve namirnice životinjskog porekla i sve proizvode iz prodavnice (keksevi, čokolade, sokovi, i druge stvari iz konzervi i kesa, kao i sve navodno „integralne“ proizvode). Dakle, možete da konzumirate samo vodu i hranu sa pijace (voće, povrće, žitarice, orašasti plodovi). Što više sirovo, to bolje. Ako ne možete bez prerađene hrane, mozete ponekad da uzmete neko bareno povrće (krompir pire, kuvani grašak, pasulj…), ali sirovo je najbolje dok potpuno ne ozdravite, a i posle bi bilo dobro da se što više tako hranite.

6) Kafu, cigarete, alkohol, čokolade, beli šećer, gazirane sokove ne smete ni da pomirišete, a kamoli da konzumirate.

7) Na obolela mesta treba da stavljate 15 dana obloge od ricinusovog ulja preko noći, kao i preko dana u trajanju od 5 sati. Ove obloge su jako dobre za izvlačenje otrova.

Ako koristite lekove, polako ih izbacujte kako napreduje izlečenje. Tempo izbacivanja lekova morate sami da odredite.

Ukoliko želite više detalja, kontaktirajte dežurnog lekara i nutricionistu telefonom na: +381 621622241

nervi-2-235x386.jpgmozak1-226x386.jpg

Мирољуб Петровић је опасан човек. Што је најгоре, његово лудило је заразно! Ово није забава, нити је смешно. Он је лудак.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...