Jump to content

Атеисти питају вернике

Оцени ову тему

Guest свештеник Иван

Препоручена порука

знаш ли да се крштени сматра новорођеним? :229229229:

A kako nazivate nekrstene bebe?

Demoni?

Nekrst?

Luciferi?

Neljudi?

Zveri?

:cheesy: :229229229: :229229229: eheeeej

:229229229:

као што си ти ''неиспитив'' медијум који ЗНА (ма важи  ) нешто, тако смо ми флексибилно преиспитив медијум који верује и самим тим мање греши јер иако кривуда по путањи истине, ти ходаш само странпутицом и све се више удаљаваш.

Blah... i vernici su u stvari ateisti ali bez kohones confused1 ... krivudanje  u nezanju je bezanje od istine a ne njen put

I naravno ne zaboravimo:"Pretpostavka je majka zaye8a"  eheeeej

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Називамо их : атеисти.    :cheesy:

eheeeej

Da je meda to napisao socno bih ga docekao "na volej" ali ti si me posteno nasmejao druze...  eheeeej

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Гости

Називамо их : атеисти.    :cheesy:

eheeeej

Da je meda to napisao socno bih ga docekao "na volej" ali ti si me posteno nasmejao druze...  :229229229:

eheeeej

Подели на овим сајтовима

• Гости

Jel veruju pravoslavci u pricu da je Noje potrpao sve zivotinje  u barku i tako obezbedio nastavak zivota posle potopa?

Како ко ....

Ево, један истинит догађај...па ти види.

Један професор ст. Завета је причао :

Објашњавао сам деци (својој) како је Ноје узео по пар од сваке врсте животиња : жирафе, крокодиле, лавове, кокошке, козе итд.  Како су провели толико и толико дана у броду, како је падала киша и била провака облака ....

И у једном тренутку дете је питало (врло логичну ствар) :

А шта су лавови јели толико дана ?!  facenew22222222

На ово нисам умео да одговорим, рекао је професор ст. Завета и доктор теологије.

Постоји и објашњење, наиме тај професор, а није једини, сматра да многе ствари у Ст. завету не смеју се буквално тумачити, ето као овај пример са Нојем, јер у супротном може се десити да се нелогично и недолично протумаче....

Ту се нпр, такође помиње она ствар у вези стварања света....Где Бог ствара различите ствари данима, а тек 4. дана ствара Сунце и Месец ..... а познато је да дан зависи од Сунца....

Наравно, постоје и слободна и алегоријска тумачења у теологији и код св. отаца када је реч о светлости и о Богу ....

Подели на овим сајтовима

Па и није све животиње потрпао на барку,рибе није потрпао  facenew22222222

А и што се тиче крокодила,мислим да би помогли преживети толико дана у води!

Подели на овим сајтовима

Па и није све животиње потрпао на барку,рибе није потрпао  4chsmu1

А и што се тиче крокодила,мислим да би помогли преживети толико дана у води!

јес, поготово СЛАНОВОДНИ крокодили  dada :) dada
Подели на овим сајтовима

Jel veruju pravoslavci u pricu da je Noje potrpao sve zivotinje  u barku i tako obezbedio nastavak zivota posle potopa?

Како ко ....

Ево, један истинит догађај...па ти види.

Један професор ст. Завета је причао :

Објашњавао сам деци (својој) како је Ноје узео по пар од сваке врсте животиња : жирафе, крокодиле, лавове, кокошке, козе итд.  Како су провели толико и толико дана у броду, како је падала киша и била провака облака ....

И у једном тренутку дете је питало (врло логичну ствар) :

А шта су лавови јели толико дана ?!  dada

На ово нисам умео да одговорим, рекао је професор ст. Завета и доктор теологије.

Постоји и објашњење, наиме тај професор, а није једини, сматра да многе ствари у Ст. завету не смеју се буквално тумачити, ето као овај пример са Нојем, јер у супротном може се десити да се нелогично и недолично протумаче....

Ту се нпр, такође помиње она ствар у вези стварања света....Где Бог ствара различите ствари данима, а тек 4. дана ствара Сунце и Месец ..... а познато је да дан зависи од Сунца....

Наравно, постоје и слободна и алегоријска тумачења у теологији и код св. отаца када је реч о светлости и о Богу ....

шта су јели Јевреји у пустињи онолико времена?
Подели на овим сајтовима

знаш ли да се крштени сматра новорођеним? dada

Demoni?

Nekrst?

Luciferi?

Neljudi?

Zveri?

dada smej.gif 4chsmu1 :)

joooj

као што си ти ''неиспитив'' медијум који ЗНА (ма важи  ) нешто, тако смо ми флексибилно преиспитив медијум који верује и самим тим мање греши јер иако кривуда по путањи истине, ти ходаш само странпутицом и све се више удаљаваш.

Blah... i vernici su u stvari ateisti ali bez kohones ;) ... krivudanje  u nezanju je bezanje od istine a ne njen put

I naravno ne zaboravimo:"Pretpostavka je majka zaye8a"  dada

пуна чаша никако не може нешто да научи  greengrin greengrin greengrin
Подели на овим сајтовима

Valjda životionje koje žive u vodi nije ih trebalo spašavati od poplave!

Ма јашта, све онако ђутуре слатководна и морска створења пливаху...  dada

Odkud ti znas da nije bilo odvojenih akvarijuma u barci, a? Znas da su pretpotopni ljudi imali

daleko razvijeniju tehnologiju od nas. Zato su mogli putovati po svemiru i raditi genetski inzenjering

i sta sve ne.

:) dada

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...