БанеЛ Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 Ево једне теме за разбибригу. Колико сте везани за свој профил на Поукама? Да ли бисте га дали некоме? Или можда продали? Да можете, у чији профил би ускочили? Зашто? Пустите машти на вољу. Рапсоди, Ana B. and drvce је реаговао/ла на ово 1 2 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 Ускочила бих у профиле ових либерално настројених да их мало оконзервативим ала би било изненађења, да кроз профил либерала проговори једна конзервативка ... Што се тиче продаје ( каква генијална досетка)...зависи од цене.... БанеЛ and Ana B. је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 Одлична идеја! Конзервирање! Е онда следи шок: Погоди ко сам! А за продају шта ћеш, апп, ако прође, прође! Рапсоди је реаговао/ла на ово 1 Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 On 14. 7. 2018. at 13:17, Muramasa рече Ja bih kupio Arsenijin. Expand Она има два. Тај и Princess Bella. У сваком случају, вредна куповина. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Broken Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 Voleo bih samo da mogu da citam privatne poruke nekih clanova. БанеЛ, drvce and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
БанеЛ Написано Јул 14, 2018 Аутор Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 On 14. 7. 2018. at 14:03, Broken рече Voleo bih samo da mogu da citam privatne poruke nekih clanova. Expand Наравно, уз профил добијаш све. Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога. (Мт.6, 34) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 @БанеЛ Колко пара нудиш, да се договоримо? Можеш нешто у кешу, нешто у јагњетини...Може и у ратама. БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 On 14. 7. 2018. at 13:23, БанеЛ рече Она има два. Тај и Princess Bella. У сваком случају, вредна куповина. Expand Je li njen Princess Bella? БанеЛ је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 prodavam svoj dupli profil Ronald za casu radze, tesko mi je da odrzavam cetiri profila, zaso sam opet u pubertet, ne mogu sve postici Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 On 14. 7. 2018. at 18:07, kordun рече prodavam svoj dupli profil Ronald za casu radze, tesko mi je da odrzavam cetiri profila Expand Bojim se da se ja ne bih snasao sa mnogo zena koja tebi salju poruke, hhahaha, ali bih kupio tvoj Lady Godiva је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 @Ronald @kordun Пошто сте обојица презаузети, ја ћу да будем посредник. Провизија, ситница...договорићемо се Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 On 14. 7. 2018. at 18:09, Ronald рече Bojim se da se ja ne bih snasao sa mnogo zena koja tebi salju poruke, hhahaha, ali bih kupio tvoj Expand ja isto mislim da se ne bi snasao, mene gotive normalne zene koje cijene neke kvalitete koje ja imam al ina poukama se ne druzim sa zenama, to mi je princip od starta! . nego crnogorac, koliko sad imas kila? Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kordun Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 On 14. 7. 2018. at 18:14, Вилер Текс рече @Ronald @kordun Пошто сте обојица презаузети, ја ћу да будем посредник. Провизија, ситница...договорићемо се Expand iz koje si srpske zemlje, ja necu od svakuda da se zenim, mora da ima dobro porijeklo Ronald је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 On 14. 7. 2018. at 18:16, kordun рече iz koje si srpske zemlje, ja necu od svakuda da se zenim Expand Ма не бре да проводаџишем, то ме не знаима. Него око купо продаје профила. Само бизнис Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ronald Написано Јул 14, 2018 Пријави Подели Написано Јул 14, 2018 On 14. 7. 2018. at 18:14, kordun рече ja isto mislim da se ne bi snasao, mene gotive normalne zene koje cijene neke kvalitete koje ja imam al ina poukama se ne druzim sa zenama, to mi je princip od starta! . nego crnogorac, koliko sad imas kila? Expand 68kg,jedino trbusnjaci ostali od onih misica, raspadam se, hhahahah Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 1 http://forum.b92.net/topic/50270-naucnik-koga-ne-postuju/page-5#entry2447353 https://en.m.wikipedia.org/wiki/Duhem–Quine_thesis Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука