Jump to content

Да ли би дали или продали свој профил?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ево једне теме за разбибригу. 

Колико сте везани за свој профил на Поукама? Да ли бисте га дали некоме? Или можда продали? Да можете, у чији профил би ускочили? Зашто? Пустите машти на вољу. :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

Ускочила бих у профиле ових либерално настројених :smeh1: да их мало оконзервативим :smeh1: ала би било изненађења, да  кроз профил  либерала проговори једна конзервативка ...:D 

Што се тиче продаје ( каква генијална досетка)...зависи од цене....:smeh1: 

:1321_womens:  Carpe Aeternitatem  :1321_womens:    

Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско.

Јеванђеље по Матеју   глава 18:1-10

Подели на овим сајтовима

Одлична идеја! Конзервирање! Е онда следи шок: Погоди ко сам! 

А за продају шта ћеш, апп, ако прође, прође! :D

Не брините се, дакле, за сутра; јер сутра бринуће се за се. Доста је сваком дану зла свога.

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 14. 7. 2018. at 13:17, Muramasa рече

Ja bih kupio Arsenijin. :D

Expand  

Она има два. Тај и Princess Bella. У сваком случају, вредна куповина. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 14. 7. 2018. at 14:03, Broken рече

Voleo bih samo da mogu da citam privatne poruke nekih clanova. :D

Expand  

Наравно, уз профил добијаш све. 

(Мт.6, 34)

Подели на овим сајтовима

On 14. 7. 2018. at 13:23, БанеЛ рече

Она има два. Тај и Princess Bella. У сваком случају, вредна куповина. 

Expand  

Je li njen Princess Bella?:)

Подели на овим сајтовима

On 14. 7. 2018. at 18:07, kordun рече

prodavam svoj dupli profil Ronald za casu radze, tesko mi je da odrzavam cetiri profila

Expand  

Bojim se da se ja ne bih snasao sa mnogo zena koja tebi salju poruke, hhahaha, ali bih kupio tvoj:D

Подели на овим сајтовима

On 14. 7. 2018. at 18:09, Ronald рече

Bojim se da se ja ne bih snasao sa mnogo zena koja tebi salju poruke, hhahaha, ali bih kupio tvoj:D

Expand  

ja isto mislim da se ne bi snasao, mene gotive normalne zene koje cijene neke kvalitete koje ja imam al ina poukama se ne druzim sa zenama, to mi je princip od starta! . nego crnogorac, koliko sad imas kila?

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 14. 7. 2018. at 18:14, Вилер Текс рече

@Ronald @kordun 

Пошто сте обојица презаузети, ја ћу да будем посредник. Провизија, ситница...договорићемо се :)

Expand  

iz koje si srpske zemlje, ja necu od svakuda da se zenim, mora da ima dobro porijeklo

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

On 14. 7. 2018. at 18:16, kordun рече

iz koje si srpske zemlje, ja necu od svakuda da se zenim

Expand  

Ма не бре да проводаџишем, то ме не знаима. Него око купо продаје профила. Само бизнис :)

Подели на овим сајтовима

On 14. 7. 2018. at 18:14, kordun рече

ja isto mislim da se ne bi snasao, mene gotive normalne zene koje cijene neke kvalitete koje ja imam al ina poukama se ne druzim sa zenama, to mi je princip od starta! . nego crnogorac, koliko sad imas kila?

Expand  

68kg,jedino trbusnjaci ostali od onih misica, raspadam se, hhahahah:D 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...