Jump to content

Либерија повукла признање Косова

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 4 минута, obi-wan рече

Ili stvarno misle, ili je sendvic u pitanju. Nadam se da je ovo drugo, i da je posno. :smeh1:

Sendvic cu im oprostiti, makar i ne bio posan, dotle seze moja tolerancija. 

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 165
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 27 минута, Благовесник рече

Браво! Ово јесте успех и наше Владе, председника Владе и  председника Државе!

Kakve veze predsednik republike ima sa ovim?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, obi-wan рече

Sta je tacno dobro u tome? Kakvu to stvarnu tezinu ima, ne racunajuci sto dodatno zamazuje oci neznavenima?

Добро је то што у старту велики број држава није признао тзв. Косово. Свако увећање тог броја је добро. А то је све добро јер по праву и правди тзв. Косово не може бити држава за цивилизован свет. А ваљда се трудимо да будемо на страни права и правде.

Е сад то што неко жели да искористи чињеницу да сунце сија за неке своје личне љигаве интересе је други падеж.

Подели на овим сајтовима

Репрезентујући Србију на прави начин и у правом светлу, показујући јасно ко је добар момак, а ко лоши момци, ко је добар народ, а ко су терористи...

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Adelaida рече

Moguce...samo nezavisnost Kosova se zida od 1989...cini mi se :scratch_head:od tad do sad imali su dovoljno vremena za jak temelj

Зида се од Призренске лиге ако не и раније. Полако, тиха вода брег рони што неко рече. Трули су им темљеи па ће им се грађевина срушити.

А наши темљи су били добри ал смо их поткопали. Ал још се могу санирати. Само да главни мајстор не буде тренутни Председник.( или било ко из његовог окружења или из ове јадне опозиције)

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Благовесник рече

Репрезентујући Србију на прави начин и у правом светлу, показујући јасно ко је добар момак, а ко лоши момци, ко је добар народ, а ко су терористи...

Brate, građani Madagaskara ne čitaju Informer i ne gledaju Pink...

Reci NE drogama!

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Вилер Текс рече

Косово не може бити држава за цивилизован свет.

Civilizovan svet nema pojma ni gde je Kosovo niti ga to interesuje. Jos jedna drzava u nizu nekih tamo drzava na divljackom i necivilizovanom Balkanu....tako misle oni koje mi nazivamo civilizovanim svetom. A glavnokomandujuci tih civilizovanih, radice onako kako im je u interesu. Ako vide interes u postojanju Kosova kao drzave, priznace je i saradjivati sa Kosovom kao sa posebnom drzavom, ako ne...onda zavisi na koju su nogu ustali jutros...Vidim isto tako da to sto neke drzave ne priznaju Kosovo kao samostalnu drzavu, ne smeta uopste Kosovarima da nastupaju javno, predstavljaju se i ponasaju kao da jesu potpuno nezavisni. Tipa na sportskim takmicenjima, eurosongu i slicnim manifestacijama. 

• Свиђа ми се 1

Подели на овим сајтовима

Очигледно   не знаш да АВ УСПЕШНО популарише Србију  и српске интересе у свету.  

,,Јер Отац не суди никоме, него сав суд даде Сину, да сви поштују Сина  као што  поштују 

Оца!"   Јеванђеље, Јн 5:23

Подели на овим сајтовима

I Amerika i Zapad će Srbe ponovno goniti. Ipak, posle velikih srpskih stradanja (ovo јe govorio posle 1999), iznenada, Amerika i Zapad će doživeti strahoviti poraz, pa će se sva njihova voјska povući sa Kosova. Tada će Srbi, za veoma kratko vreme osloboditi svoјu duhovnu kolevku. I Šiptara više nikada tamo neće biti. Ni јednoga. 

Otac Tadej

Dok se ovo ne desi nama ima oci da iskoce. Ali pazi ovo, posle velikih srpskih stradanja.7896634

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Adelaida рече

Civilizovan svet nema pojma ni gde je Kosovo niti ga to interesuje. Jos jedna drzava u nizu nekih tamo drzava na divljackom i necivilizovanom Balkanu....tako misle oni koje mi nazivamo civilizovanim svetom. A glavnokomandujuci tih civilizovanih, radice onako kako im je u interesu. Ako vide interes u postojanju Kosova kao drzave, priznace je i saradjivati sa Kosovom kao sa posebnom drzavom, ako ne...onda zavisi na koju su nogu ustali jutros...Vidim isto tako da to sto neke drzave ne priznaju Kosovo kao samostalnu drzavu, ne smeta uopste Kosovarima da nastupaju javno, predstavljaju se i ponasaju kao da jesu potpuno nezavisni. Tipa na sportskim takmicenjima, eurosongu i slicnim manifestacijama. 

По неком мом расуђивању цивилизован човек познаје неке основе географије, макар да погоди о ком се континенту ради.

Предпостављам да си мислила на Запад. Далкео је запад од цивилизације.

Ово друго стоји, али то не значи да ћемо поцепати и бацити у канту сваки закон и свако право.

Не знам ко су "косовари", постоје Срби-Косовци и Метохијци и Шиптари. За сада не наступају( Шиптари ) на већини битних такмичења. 

Прочитао сам негде да је постојала група хришћана која се радовала сваком хаосу јер су мислили да је добро што се зло гомила јер ће тако Христос пре доћи. Мало ме све ово на овој теми на то подсећа. 

Хитлер је направио неке добре ауто банове али је и даље зликовац. Врло једноставно ономе ко хоће то да види.

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Благовесник рече

Очигледно   не знаш да АВ УСПЕШНО популарише Србију  и српске интересе у свету.  

Није Србија певаљка коју он треба да "прмовише" по свету. 

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Благовесник рече

Председник наше драге Србије АЛЕКСАНДАР ВУЧИЋ мудром дипломатијом и координацијом са министром спољних послова и другим чиниоцима,  маестрално одигравши како му је лане председник ВЛАДИМИР ПУТИН саветовао, да се држи плана куповине времена до тренутка промена естаблишмента у Америци и скоре структурне промене нове поставке у ЕУ,      ресетовања и  сукцесивног  укидања онога у шта је Србију      Борко Стефановић         увукао преговорима о интегрисаној граници и  даље step by step!

О јбмте робијо

7896634

Подели на овим сајтовима

Sad moram da citiram sebe samu jer mi jos nesto pade na pamet 

пре 3 минута, Adelaida рече

Vidim isto tako da to sto neke drzave ne priznaju Kosovo kao samostalnu drzavu, ne smeta uopste Kosovarima da nastupaju javno, predstavljaju se i ponasaju kao da jesu potpuno nezavisni. Tipa na sportskim takmicenjima, eurosongu i slicnim manifestacijama.

Ovo vidim kao apsolutnu nesposobnost drzavnog vrha Srbije da spreci i zaustavi takvo ponasanje pripadnika samoproglasene Kosovske drzave. 

To je kao kada bi ja iznajmila sobu u necijem stanu , koji nije moje vlasnistvo, pa proglasila tu sobu svojim vlasnistvom, pa onda idemo po zgradi i pitamo komsije jeli ta soba moja jer ja u njoj zivim, ili je od tih ljudi u cijem stanu zivim...pa neki koji nemaju podstanare a simpaticna sam im, kazu, tvoja je, neki koji imaju podstanare pa se plase da im se isto ne desi, kazu nije tvoja, neke bas briga kazu sta im prvo padne na pamet toga dana, neki znaju prave vlasnike stana vec dugo, dobre su komsije pa ne priznaju moju nezavisnost, neki pak imaju neke nesuglasice sa vlasnicima pa stanu na moju stranu...i tako...igranka bez prestanka, a ja se baskarim u toj mojoj- njihovoj sobi, oni me ne teraju napolje iz stana, vec samo sede i kukumacu okolo po zgradi a za sve to vreme mi placaju racune i slicno...pa onda ja dovedem jos dvoje-troje tu da zive, pa im udarim embargo na kupatilo i kuhinju, ne moze kad oni oce nego kad se ja smilujem, udarim katanac na frizider...a oni i dalje kukaju i palamude, jer eto hoce diplomatski da rese situaciju.

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вилер Текс рече

Не знам ко су "косовари"

Ni ja ne znam ko su oni, verovatno oni koji zive u samoproglasenoj Kosovskoj drzavi, ne pada mi bolji termin na pamet.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...