Jump to content

Adem Ljajić nije dužan da peva himnu Srbije

Оцени ову тему

Препоручена порука

Али он је фудбалер! :)

Није професор на Богословском или декан на Филозофском факултету.

Он (треба да) РЕПРЕЗЕНТУЈЕ (представља, промовише) своју земљу а као такав, он...не пева ни химну.

Ако си пао, немој да се каљаш; ако си се укаљао, немој да се ваљаш! —Св. Јустин Ћелијски
Подели на овим сајтовима

Evo, pravim ramove eza košnic epa razmišljam o Ljajiću. Pazi, njeg aje Mihajlović odstranio iz reprezentacije jer nije hteo da peva himnu. Mogao je da kaže posle toga ma nosite se svi...ali nije. Dobio je poziv opet i došao. Na grudima nosi grb našeg saveza, krst i četiri S. Da nije hteo da igra mogao je vrlo lako da izbegne sve. Izmisli neku povredu i gotovo.

Setimo se košarkaša i poslednjeg velikog takmičenja. Koliko ih je otkazalo ? Jokić ima preča posla, hoće individualno da se usavršava, to mu je trenutno važnije od reprezentacije. Teodosić sa "povredio"...ovaj, onaj...pola ih nije došlo. A ovaj dečko igra za Srbiju. Mogao je da uzme drugo državljanstvo pa da, kao ovi šiptari  što igraju za švajcarsku, igra za drugu državu, ali nije. U čitavoj situaciji ja to vrlo poštujem i zato mislim da je apsolutno nebitna stvar hoće li pevati himnu ili ne.

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, gavrosaurus рече

Али он је фудбалер! :)

Није професор на Богословском или декан на Филозофском факултету.

Он (треба да) РЕПРЕЗЕНТУЈЕ (представља, промовише) своју земљу а као такав, он...не пева ни химну.

То је сад већ проблем идентитета, то јест који ти је на првом месту. На пример, да ли си ти прво Србин, или си прво Православац, и шта ако ти се национални интерес и идентитет коси са твојом вером, шта ти је битније да заступаш. Муслиманима је ислам, то јест одређена секта ислама увек први идентитет, где год да оду или живе они су углавном најпре муслимани. Хришћани би требало увек и пре свега да су Хришћани, далеко испред свега осталог. По овоме што си рекао, фудбалеру први идентитет мора бити идентитет припадника те земље, па онде све остало.

Подели на овим сајтовима

Problem sa Ljajićem nije nastao zato što nije hteo da peva himnu već zato što je potpisao da će kao rprezentativac da peva,to su bili uslovi selektora Mihajlovića.Dakle Ljajić nije držao do svoje reči i Mihajlović ga je odstranio s punim pravom.

Međutim to je sad totalno nevažno,novi je selektor,Ljajić se dobro uklapa u igru,trudi se bori za tim i fala dragom Bogu za sada ide kako valja i da da Bog da se samo tako nastavi a ovaj Boško je dijabola i običan  egzibicionista i politikant kada u trenutku kada se naša reprezentacija tamo bori da što bolje reprezentuje našu zemlju,narod jer je WC svojevrsna promocija jedne zemlje u svetu,unosi neku negativnu energiju tražeći dlaku u jajetu.

A Boško da je patriota poštovao bio institucije svoje države a jedna od njih je i predsednik ma koliko se on nekom sviđao ili ne,čovek je legitimno izabran od strane našeg naroda.

A Boškić je na izborima bio na nivou statističke greške,dakle Boško bolje da oladi sa ovim kvazipatriotizmom jer ga narod neće,na sledećim nek je sa srećom al ako ovao nastavi ni greška više neće biti...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Broken рече

Evo, pravim ramove eza košnic epa razmišljam o Ljajiću.

Ја овде седим утапам сатне основе :smeh1:

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Кратос рече

Problem sa Ljajićem nije nastao zato što nije hteo da peva himnu već zato što je potpisao da će kao rprezentativac da peva

Ne znam za ovo, verovaću ti da je tako bilo ali zar nije smešno da treba da potpišeš da ćeš pevati himnu ?

Jel' im ato još negde sem kod nas ?

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Broken рече

Ne znam za ovo, verovaću ti da je tako bilo ali zar nije smešno da treba da potpišeš da ćeš pevati himnu ?

Jel' im ato još negde sem kod nas ?

Mihajlović je to kopirao od par selektora, ne znam sad kojih,probaj izguglaj...to je bio njegov uslov kao selektora i na to je apsolutno imao pravo,kao što je Muslin imao pravo da ne zove SMS-a iako je i Filipu Višnjiću jasno da je dečko igrač svetske klase...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

Нек он даје голове, а дал ће да пева, па искрено мени није толико битно. ;) 

Ако у заде време по нечему смо у свету позитивно оцењени као нација, онда је то по спорту. Наши спортисти граде тренутно најбољи имиџ нашој земљи и народу.Зато, немојмо сад да тражимо длаку у јајету и ту. 

Подели на овим сајтовима

Иначе, Бошко као и код многих других ствари, претерује. Иако га поштујем због тога што је искрени противник Вучићеве власти, ипак морам признати да много претерује. И није реалан у многим стварима, као нпр. што се тиче теме Љајића и његовог непевања химне. 

Подели на овим сајтовима

Не видим ни један разлог зашто не би певао химну. Ако ти није фрка да играш за Србију, зашто је проблем да се пева химна?

Његова ствар, у реду. Али је потпуно безвезе. 

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Православни Србин рече

Наши спортисти граде тренутно најбољи имиџ 

Мало ми је ова прича о томе шта ће странци да кажу дојадила и флоскула о имиџу земље који се поправи кад неко завуче гол са 30 метара или закуца иза леђа је тежак трип. Ок, Србија, у Калифорнији су некада говорили "аха, осам Влади енд Пеја" и то је то...нема ту неког имиџа и триповања које чујемо од наших новинара. Боли неког уво за то, то је поштапалица обична као кад ти кажеш неком Миланезу а сећам се Барезија, био је супер.

Подели на овим сајтовима

Невезано за химну,изузетно ме нервира иритира песма "пукни зоро",која се врти уз промотивни спот наших фудбалера,мада ми је одвратна и без тога...

И још једна ствар, непостоји дебилнији интервју или конфернција за штампу,па и разне рекламе,а где учествују фудбалери...просто је невероватно колико су ти људи плитки...

Певање химне од стране фудбалера је обична фарса и представа,цео њихов живот је сведен само на једно једино начело,"колико могу зарадити током каријере"

Јеах,хлеба и игара и да се добију швицарски шиптари...:smil443643319dc3d:

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

пре 5 часа, Broken рече

Sofi, zašto ? Upri prstom u ono sto nije istina po tebi ili u to sto je sramotno.

Sta misliš koliko Srba zna sve reci himne napamet ? Ozbiljno pitam.

Kako da te shvatim ozbiljno kad se stalno sprdas, drugo sam nacin opisivanja nacionalne pesme-himne Srbije je hmm stuc muc pljuc....kao sto ti napisa, sraman...sto ne napisa sve strofe ako si vec poceo? ili ti smeta sto se spominje Bog? po tebi bi verovatno svi mi trebali sad da se izvinimo Ljaljicu sto smo Srbi, a on se ne oseca tako,ali ipak igra, a smetaju mu reci himne pa nece da ih peva..a ne moze da igra za Tursku jer nije Turcin, a ni za Bosnu jer nije Bosnjak, a najradije bi mozda igrao za Sandzak jer su njegovi odande, ali drzava Sandzak jos ne postoji....e moji Srbi bez srpskog identiteta, bolje da nas i nema kad se stidimo onoga sto smo i svega sto je srpsko

Подели на овим сајтовима

пре 13 минута, Зосима рече

Невезано за химну,изузетно ме нервира иритира песма "пукни зоро",која се врти уз промотивни спот наших фудбалера,мада ми је одвратна и без тога...

И још једна ствар, непостоји дебилнији интервју или конфернција за штампу,па и разне рекламе,а где учествују фудбалери...просто је невероватно колико су ти људи плитки...

Певање химне од стране фудбалера је обична фарса и представа,цео њихов живот је сведен само на једно једино начело,"колико могу зарадити током каријере"

Јеах,хлеба и игара и да се добију швицарски шиптари...:smil443643319dc3d:

Дали смо 100% од наших могућности, испоштовали смо договр из свлачионице. Хвала овој дивној публици, стварно не знам шта да кажем, пресрећан сам! :smeh1:

Једва чекам да се појави неки који ће да каже новинарима "Ај бре не смарајте с тим ретардираним питањима" или да сними изјаву за победу, за пораз и за нерешено па да пушта по потреби на конференцији или када га саватају испред свлачионице.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...