Jump to content

Blokade puteva po Srbiji

Оцени ову тему

Препоручена порука

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

On 14. 6. 2018. at 9:00, Milan Nikolic рече

Ovde je najbrutalnije spinovanje i laganje. Tekst je bljuvotina.

Expand  

Pojma nemam. Izvor nije bas najbolji, nisam bio tamo, ne znam da li je ovaj zavrsio na urgentnom, ne znam da li je uopste ovo snimak tog incidenta... ali ako jeste onda je pandur njega prvi udario.

Otkud ti znas da je laganje?

А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу.

Подели на овим сајтовима

На самом почетку снимка особа у белој мајици десном руком чини ми се додирује раме или лице полицајца, а онда га овај одгурне, опали шамар и даље туча. Е сад зашто је младић додиривао полицајца и да ли је то био одговор на неку претходну полицајчеву провокацију остаје питање...

Подели на овим сајтовима

On 13. 6. 2018. at 23:08, Благовесник рече

Он је прагматичар, слично пок. Ђинђићу.  

Expand  

Вучић ми не личи на некога ко мудро кормилари. Раније сам то мислио, да се он ето фолира па извлачи корист за Србе по узору на Милоша Обреновића. Сада мислим да извлачи корист за себе и своју екипу.

Нисам био неки присталица Зорана Ђинђића али мислим да је Ђинђић имао много више поштовања према српском народу, макар јавно.

Није био овако бахат и осион у обраћањима.

Подели на овим сајтовима

U Francuskoj seljaci na protestu, i polivaju zgradu gradske vlade rastvorom kravlje balege. Izgleda kao dobra ideja.

...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 14. 6. 2018. at 20:16, Вукашин Ковачевић рече

Ем ефектно, ем авангардно уметничко дело :smeh1:

Expand  

Ma polise ih dobro, i jos onaj jedan prozor u sredini se odskrinuo, sto znaci da je to sve upalo malo i unutra. Sto bi rek`o Pepe tvor - "o d'kolonj"... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Председник се мало осврнуо на протесте:

Подели на овим сајтовима

Ја сам убећен да он цео целцати народ дубоко презире. Колико год да је глуп његов аргумент, он не долази и глупости већ чистог презира.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

On 15. 6. 2018. at 15:38, GeniusAtWork рече

Председник се мало осврнуо на протесте:

Expand  

Постављао је Николић читав монолог пре неки дан. Није ваљда да ниси одгледао? :D

Подели на овим сајтовима

On 15. 6. 2018. at 15:47, Muramasa рече

I ja bih prezirao narod koji mogu da kupim za dve hiljadarke i paštetu. Toliko vredi prosečan krezubi plebejac u Srbiji. 

Expand  

Реци ми одмах да знам, јел волиш Фридриха Ничеа :D

Подели на овим сајтовима

On 15. 6. 2018. at 15:43, Вукашин Ковачевић рече

Ја сам убећен да он цео целцати народ дубоко презире. Колико год да је глуп његов аргумент, он не долази и глупости већ чистог презира.

Expand  

Да је само он, било би још и добро. Него читава та екипа сматра људе у Србији својим кућним љубимцима који дугују њима своје постојање. И зато им није јасно шта 'оће и буне се ту кад имају леба и струју...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...