Avocado Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 Управо сада, Paradoksologija рече Donet je zakon po kome se sa 16 godina na abortus ide bez znanja roditelja. Do tada, roditelji odlučuju. Upravo o tome pričam. Roditelji često ne savetuju, već nalažu abortus, kao što nalažu sve druge medicinske zahvate za koje smatraju da su dobri za njihovi decu, a imaju zakonsko pravo da o njima odlučuju, koliko god ih deca smatrala nepoželjnim. Zato filmići nametnuti deci ništa ne postižu. Sačekajte bar drugi razred gimnazije... Gvožđe se kuje dok je vruće! Zašto čekati i propustiti priliku da im usadiš neke ideje dok su još mali??? Prekasno je u sedmom razredu, treba početi još od prvog... i na svakom času veronauke prikazati po neki jeziv filmić... da ih državne štole nauče prave vrednosti, kad ih već roditelji ne uče onako kako treba... А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 12 минута, Брада рече Зашто си толико сигурна да неће и због чега мислиш да је то међу узрастом од 15 година толико ретко? Нек и један спасе, вредело је. И да ли мислиш да родитељи не саветују абортус? Прочитај и овај чланак, додуше мало је старији, у ком правцу све то иде... http://www.politika.rs/scc/clanak/255250/Na-abortus-sa-petnaest-godina-bez-znanja-roditelja Koliko ima gej dece među osnovcima? Koliko njih pati, ima suicidalne misli, oseća se odbačenim zbog svoje orijentacije? Treba li uvesti časove prihvatanja homoseksualnosti, uz ideju da je gej okej, svim sedmacima? Uz snimke gej seksa? Nek se i jedan spase, vredelo je. A ako roditeljima smeta, ko ih šljivi kad nisu lepo vaspitali decu da znaju šta je gej seks i kako tačno izgleda sa 12 godina, je l' da? cloudking, Милан Ракић and Војвода7 је реаговао/ла на ово 2 1 Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 4 минута, Вилер Текс рече Родитељи не васпитавају своју децу зато је дошло до тога да се овако нешто прикаже Normalno da preskačem kad ne daješ nikakve dokaze niti argumente. Šta ti ovo uopšte znači? Meni samo još jedan signal za radost što su mi deca na građanskom, pa nema tog 'roditelji ne vaspitavaju svoju decu pa ćemo da im prikažemo eksplicitne krvave scene' momenta... U školi u koju mi idu deca, uglavnom se lepo sarađuje i sa decom i sa roditeljima, nema potrebe da se mojoj deci bez mog znanja puštaju snimci abortusa... Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 Нађох на једном другом форуму мало детаљније образложење ауторке зашто је приказала филм: Цитат – Неколико приказаних слика није пријатно, као ни тај видео-снимак, али девојчице које одгледају филм неће себи дозволити да се нађу у сличној ситуацији. Циљ предавања је да се деци укаже шта је прави пут, а шта су странпутице. Причала сам им о свим опасностима које их вребају, о алкохолизму, дроги, сектама и окултизму, а све то налази се и у мојој књизи. Причам и о значају породице и о томе да би децу требало да рађају из љубави, са особом коју воле – објашњава Биљана Спасић, која је, како тврди, у последњих 17 година одржала око 750 предавања.Додаје да свако предавање почиње представљањем демографских података, говори о броју деце која се роде, али и о броју абортуса.– Србија је на првом месту у Европи по броју малолетничких абортуса, којих се обави чак 15.000. Веома често девојчице не знају шта их је снашло када остану у другом стању. О свему томе причам ђацима. Одржала сам предавања широм Републике Српске, а у једној од школа које сам посетила након екскурзије у деветом разреду седам ученица је било у другом стању. После те информације ђацима из Батајнице сам приказала поменути филм. По завршетку предавања добила сам чак и аплауз. Могу да разумем да је неки родитељ бурно реаговао, али верујем да је он у мањини. Предавање није намењено малој деци, већ девојчицама и дечацима од 15 година, од којих су многи већ имали сексуалне односе, а не знају ништа о томе – каже наша саговорница, наглашавајући да предавања држи с благословом владике сремског Василија. Линк Вилер Текс је реаговао/ла на ово 1 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 Плашење деце филмом дође на исто као и плашење људи паклом.Да ли ми требамо бити у заједници са Богом из љубави према Богу или због страха од пакла ? Предавање са документарним филмом је одржано у једној школи, видели смо реакције.Тема је отворена управо у вези са тражењем правог одговора на питање да ли је такав приступ примењив у основној школи,ако сам запамтила тачно,реч је о седмом разреду.И родитељи,а вероватно и у школи ће објаснити деци да ако скоче са другог спрата велике су шансе да ће се поломити,ако не и горе од тога.Да ли је потребно да родитељ скочи са спарата и покаже да би ученику било јасно какве су последице? Avocado је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Нифада Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 8 минута, Paradoksologija рече Normalno da preskačem kad ne daješ nikakve dokaze niti argumente. Šta ti ovo uopšte znači? Meni samo još jedan signal za radost što su mi deca na građanskom, pa nema tog 'roditelji ne vaspitavaju svoju decu pa ćemo da im prikažemo eksplicitne krvave scene' momenta... U školi u koju mi idu deca, uglavnom se lepo sarađuje i sa decom i sa roditeljima, nema potrebe da se mojoj deci bez mog znanja puštaju snimci abortusa... Ова предавање са документарним филмом није ствар веронауке,него лоше процене једног вероучитеља.С обзиром да је школа била обавештена,очигледно нико пре предавања није имао увид шта је садржај истог.Мислим да је предлог да се школа извини родитељима и ученицима права мера,непотребно је целу ситуацију представљати као да је то начин и стил предавања веронауке. Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 Нифада Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 2 минута, Нифада рече Ова предавање са документарним филмом није ствар веронауке,него лоше процене једног вероучитеља.С обзиром да је школа била обавештена,очигледно нико пре предавања није имао увид шта је садржај истог.Мислим да је предлог да се школа извини родитељима и ученицима права мера,непотребно је целу ситуацију представљати као да је то начин и стил предавања веронауке. Slažem se, ovo zbog onih koji ovo prosto predstavljaju kao normalno i očekivano za đake veronauke. Mi smo imali druge sumanute stvari na veronauci, ali to je za drugu temu. Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 25 минута, Paradoksologija рече Normalno da preskačem kad ne daješ nikakve dokaze niti argumente. Šta ti ovo uopšte znači? Meni samo još jedan signal za radost što su mi deca na građanskom, pa nema tog 'roditelji ne vaspitavaju svoju decu pa ćemo da im prikažemo eksplicitne krvave scene' momenta... U školi u koju mi idu deca, uglavnom se lepo sarađuje i sa decom i sa roditeljima, nema potrebe da se mojoj deci bez mog znanja puštaju snimci abortusa... Немам намеру да "напеналим" све родитеље. Далкео било. Али ако се обави оволико абортуса, ако је спуштена стопа када се почиње са злоупотребо алкохола или дрога, ако је вршњачко насиље изражено, ако је Цеца "мајка" а ЈК "дива" и још 300 ако, молим те немој ми тражити аргументе. Ј Баш лепо што је у тој школи све супер и што се лепо сарађује. Постоје школе где професор не може нормално да предаје. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 24 минута, GeniusAtWork рече Нађох на једном другом форуму мало детаљније образложење ауторке зашто је приказала филм: Линк пре 25 минута, GeniusAtWork рече Веома често девојчице не знају шта их је снашло када остану у другом стању. О свему томе причам ђацима. Одржала сам предавања широм Републике Српске, а у једној од школа које сам посетила након екскурзије у деветом разреду седам ученица је било у другом стању. После те информације ђацима из Батајнице сам приказала поменути филм. По завршетку предавања добила сам чак и аплауз. Могу да разумем да је неки родитељ бурно реаговао, али верујем да је он у мањини. Предавање није намењено малој деци, већ девојчицама и дечацима од 15 година, од којих су многи већ имали сексуалне односе, а не знају ништа о томе – каже наша саговорница, наглашавајући да предавања држи с благословом владике сремског Василија. @Paradoksologija Изволи лепо прочитај све аргументовано. Жао ми је ако се то не уклапа у неку твоју визију политички коректног света, шта да ти радим. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 7 минута, Вилер Текс рече Немам намеру да "напеналим" све родитеље. Далкео било. Али ако се обави оволико абортуса, ако је спуштена стопа када се почиње са злоупотребо алкохола или дрога, ако је вршњачко насиље изражено, ако је Цеца "мајка" а ЈК "дива" и још 300 ако, молим те немој ми тражити аргументе. Ј Баш лепо што је у тој школи све супер и што се лепо сарађује. Постоје школе где професор не може нормално да предаје. Apsolutno nije gore nego kad sam ja išla u školu i ništa ne ide nagore, te ne vidim razlog za izlaganje dece ekstremnim snimcima baš sad. пре 6 минута, Вилер Текс рече @Paradoksologija Изволи лепо прочитај све аргументовано. Жао ми је ако се то не уклапа у неку твоју визију политички коректног света, шта да ти радим. Pročitala sam ovo još juče. Izveštaj govori o sedmacima, sumnjam da gostujuća predavačica najbolje zna uzrast dece, i šta je "politički korektno" u ideji da roditelji odlučuju da li će njihova deca da vide scene abortusa bez njihovog znanja i dozvole u osnovnoj školi? Da li je prihvatljivo da gledaju scene gej seksa ako neko objasni zašto je to korisno za njih? A "politički korektno" smatrati da to nije primereno za osnovce bez bar pristanka roditelja? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 1 минут, Paradoksologija рече Apsolutno nije gore nego kad sam ja išla u školu i ništa ne ide nagore, te ne vidim razlog za izlaganje dece ekstremnim snimcima baš sad. Pročitala sam ovo još juče. Izveštaj govori o sedmacima, sumnjam da gostujuća predavačica najbolje zna uzrast dece, i šta je "politički korektno" u ideji da roditelji odlučuju da li će njihova deca da vide scene abortusa bez njihovog znanja i dozvole u osnovnoj školi? Da li je prihvatljivo da gledaju scene gej seksa ako neko objasni zašto je to korisno za njih? A "politički korektno" smatrati da to nije primereno za osnovce bez bar pristanka roditelja? Извини шта ти хоћеш од мене? Ја мислим да је у реду што је филм приказан јер је ситуација лоша. Јел треба да ти се извињавам? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Paradoksologija Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 1 минут, Вилер Текс рече Извини шта ти хоћеш од мене? Ја мислим да је у реду што је филм приказан јер је ситуација лоша. Јел треба да ти се извињавам? Izvini, šta ti hoćeš od mene? Ja mislim da nije u redu što je film prikazan deci jer cilj ne opravdava sredstva, a pitanje je koliko se uopšte postiže cilj, ukoliko je on manje maloletničkih trudnoća i abortusa. Je l' treba da ti se izvinjavam? Lilies that fester smell far worse than weeds. Shakespeare Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Вилер Текс Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 1 минут, Paradoksologija рече Izvini, šta ti hoćeš od mene? Ja mislim da nije u redu što je film prikazan deci jer cilj ne opravdava sredstva, a pitanje je koliko se uopšte postiže cilj, ukoliko je on manje maloletničkih trudnoća i abortusa. Je l' treba da ti se izvinjavam? Нисам ја тебе почео да цитирам него ти мене. Рекох шта сам имао. Да филм је оправдано приказан јер је одгорело до ноктију. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Avocado Написано Мај 28, 2018 Пријави Подели Написано Мај 28, 2018 пре 5 минута, Paradoksologija рече Izvini, šta ti hoćeš od mene? Ja mislim da nije u redu što je film prikazan deci jer cilj ne opravdava sredstva, a pitanje je koliko se uopšte postiže cilj, ukoliko je on manje maloletničkih trudnoća i abortusa. Je l' treba da ti se izvinjavam? Odakle ti tako blesava ideja da je cilj da bude manje maloletničkih trudnoća??? Samo je poenta da ne abortiraju kad zatrudne... još bolje ako su maloletne a trudne, tako imaju veću šansu da rode 10 komada i da konačno pobedimo tu Belu kugu... Takođe, što ranije rode to su im manje šanse da uče tamo neke škole, da ih tamo nauče koješta, te da zaborave gde im je mesto... Samo da rešimo to da 15ogodišnjakinje ne abortiraju i sve će da legne na mesto... drvce, Danijela and Paradoksologija је реаговао/ла на ово 1 2 А роб твој и робиња твоја што ћеш имати нека буду од онијех народа који ће бити око вас, од њих купујте роба и робињу. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zayron Написано Мај 29, 2018 Пријави Подели Написано Мај 29, 2018 пре 14 часа, Paradoksologija рече Nedavno su na ovom istom forumu neki rekli da odrasli muškarci ne mogu da podnesu da prisustvuju rođenju sopstvenog deteta, nego će se onesvestiti, na primer. Ko? Srbi će se onesvestiti? Ili nedaj Bože Crnogorci? Ja bih se više pribojavao ovakvog nečeg! Moravian dulcimer folk music RADIO Moravian brass folklore music Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука