Jump to content

Decu vam ne damo

Оцени ову тему

Препоручена порука

Управо сада, Вилер Текс рече

Не знам шта значи додатна скепса. Девојка рече , одприлике, да не цитирам, како воли читав свет. Мало прретенциозна изјава, зар не?

Углавно, ова њена прича, колико год јој се зла десило у животу, није никакво оправдање или разлог да би истополна веза била сматрана породицом или браком. Зна се шта је хришћански поглед на свет а шта не. Ствари су јасне као дан.

Ко зна шта се Пери Савићу десило у животу али нећемо рећи да има право на две жене и да је ткава породица здрава. Нема дискусије.

Pa da zvuči što milozvučnije i da izazove empatiju kao eto,ona bi samo da voli ali zli pravoslavci joj to ne daju,biju je,siluju,muče ali ih ona i dalje voli,gotovo da je živa inkarnacija Isusa.:0212_rolleyes:

Boldovano,suština i čitava ta priča se svodi na to,da pederi počnu da usvajaju decu i redefinisanje braka.

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Кратос рече

Pa da zvuči što milozvučnije i da izazove empatiju kao eto,ona bi samo da voli ali zli pravoslavci joj to ne daju,biju je,siluju,muče ali ih ona i dalje voli,gotovo da je živa inkarnacija Isusa.:0212_rolleyes:

Где се уопште православци помињу у њеној причи?

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Вилер Текс рече

Не знам шта значи додатна скепса. Девојка рече , одприлике, да не цитирам, како воли читав свет. Мало прретенциозна изјава, зар не?

Углавном, ова њена прича, колико год јој се зла десило у животу, није никакво оправдање или разлог да би истополна веза била сматрана породицом или браком. Зна се шта је хришћански поглед на свет а шта не. Ствари су јасне као дан.

Ко зна шта се Пери Савићу десило у животу али нећемо рећи да има право на две жене и да је таква породица здрава. Нема дискусије.

Мало уздања у Бога никоме није штетило, напротив. То је мој закључак на ову тему.

Mora da je lepo kad su ti stvari jasne kao dan i kad ti je jedino pretenciozno kad lezbejka voli čitav svet, ne kad to isto ustvrdi neko ko se naziva pravoslavcem a pitanje je kako se odnosi prema realnim osobama u svakodnevnom životu.

Svakako, uzdanje u Boga je po mom mišljenju i osećanju dobra stvar.

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, GeniusAtWork рече

Где се уопште православци помињу у њеној причи?

Ma dobro nek bude onda zli tradicionalsti....whatever...ona je biće ljubavi a oko nje svi zli Srbi koji mrze pedere...

Најдубља молитва јесте  молитва без икаквих речи када у тишини ума једноставно живимо у присуству Божијем. Архимандрит Сава Јањић

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Paradoksologija рече

I to u onim državama gde je stopa vakcinacija skoro 100% jer su roditelji obavešteni. 

Gdegod je postojao izbor pa su hipici roditelji prethodno uništili kolektivni imunitet i doveli do, recimo, epidemije malih boginja van zemalja trećeg sveta, odjedared su vrtići i škole počeli da zahtevaju dokaz o vakcinaciji - cf. Kaliforniju. 

Ирелевантно да ли су родитељи обавештени или не, исто тако она може тврдити да су људи потпуно необавештени, што и јесу, јер 99% популације није истраживало проблематику само за себе, већ једноставно верује у какво год је доминантно мишљење. Поента је у слободи избора родитеља и да ли је треба дозволити.

пре 6 минута, Paradoksologija рече

Gdegod je postojao izbor pa su hipici roditelji prethodno uništili kolektivni imunitet i doveli do, recimo, epidemije malih boginja van zemalja trećeg sveta, odjedared su vrtići i škole počeli da zahtevaju dokaz o vakcinaciji - cf. Kaliforniju.  

То је аргумент, хвала. Проверићу.

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Paradoksologija рече

Mora da je lepo kad su ti stvari jasne kao dan i kad ti je jedino pretenciozno kad lezbejka voli čitav svet, ne kad to isto ustvrdi neko ko se naziva pravoslevcem a pitanje je kako se odnosi prema realnim osobama u svakodnevnom životu.

Svakako, uzdanje u Boga je po mom mišljenju i osećanju dobra stvar.

Претенциозно ми је кад свако то олако тврди.

Сада ниси коректна, јер си рекла нешто што је лаж и учитавање потпуно другог контекста. Из овог болдованог се може закључити да ми није сумњив опрелешћени православац а хомосексулац јесте по питању изјава "Волим читав свет". Молим те немој ми то више радити, јер сам био врло јасан и коректан у овој расправи са тобом и теми у којој имамо супротно мишљење. Ниси фер.

Подели на овим сајтовима

I treba lepo da se raspiše referednum ako dođe,a doći će sigurno pitanje braka i usvajanja dece.Nek se vole skim god oće al od braka i dece nam ništa.Ako ovaj picousti evrotaliban pokuša to da progura a moraće na europskom putu jer je to sad ,,civilizacijski standard,, tih evrobooljaša treba da se pokrene peticija da se narod referednumski izjasni i skine to s dnevnog reda.

Nek se vole skim god oće,ako god oće ali zna se šta je brak i porodica i da zdrave ličnosti odrstaju uz majku i oca,a ne uz dve batice i dve tetkice....niko ne sme i ne treba da ih dira zato što su izopačeni ali ne mogu oni kao izopačena manjina da nameću standarde zdravoj većini.Nek se ponose svojom devijacijom u svoja četiri zida,nek i paradiraju al brak i usvajanje dece ne treba dozvoliti nikako.

Подели на овим сајтовима

Zrtva je zrtva, nasilnik je nasilnik. Bez obzira na pol, versko i ino opredeljenje. 

Ako sam dobro ukacila ova devojka je izasla pred skupstinu kritikujuci nekog od dverjana. Nisam bas ljubac istih da se razumemo, ali ovo mi je itekako zamena teza. 

Mislim da bi svim zrtvama bilo daleko lakse kada bi im pomoc i psihosocijalna podrska bila dostupnija kada bi... Da ne davim ali sve jedno reci da ljzdi siluju eto nekog jer je lezbejka prpsto ne stoji. Kao sto ne siluju jer neko nosi minic kao sto ne siluju jer eto hodas u pogresno doba dana. Tu ona menja tezu jer mi se cini da nije dovoljno proradila svoje iskustvo na zalost. 

Idioti siluju prosto jer su bezumnici i jer im se hoce i moze, a sve drugo su izgovori. 

Mi obicno procenjujemo sebe na osnovu namera, a druge na osnovu akcija

Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Јелена011 рече

Idioti siluju prosto jer su bezumnici i jer im se hoce i moze, a sve drugo su izgovori. 

Силују јер је то изопачење секусалног нагона (можда се може рећи и дара). Као што је други вид тог изопачњења полигамија или хомосекусалност и да не набрајам даље није више пристојно. 

Немојмо се лагати и бити праведниј од Бога, неће таква игра изаћи на добро

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Вилер Текс рече

Силују јер је то изопачење секусалног нагона (можда се може рећи и дара). Као што је други вид тог изопачњења полигамија или хомосекусалност и да не набрајам даље није више пристојно. 

Немојмо се лагати и бити праведниј од Бога, неће таква игра изаћи на добро

Nema to veze sa seksom, tu je izopacen dozivljaj moci. Silovanje je potcinjavanje i izivljavanje, a seks je oruzje. Kad nema alatke, koristi taj sta bilo. Izopacenje seks nagona bi bile perverzije. Koje nisu nuzno i uflavnom nisu prinudne stvari. Tipa pedofilija razne filije svingeraji i ostalo 

Подели на овим сајтовима

пре 11 минута, Јелена011 рече

Nema to veze sa seksom, tu je izopacen dozivljaj moci. Silovanje je potcinjavanje i izivljavanje, a seks je oruzje. Kad nema alatke, koristi taj sta bilo

Има смисла, иначе би могао само да издрка, да простиш, и реши се проблема

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, Вилер Текс рече

Претенциозно ми је кад свако то олако тврди.

Сада ниси коректна, јер си рекла нешто што је лаж и учитавање потпуно другог контекста. Из овог болдованог се може закључити да ми није сумњив опрелешћени православац а хомосексулац јесте по питању изјава "Волим читав свет". Молим те немој ми то више радити, јер сам био врло јасан и коректан у овој расправи са тобом и теми у којој имамо супротно мишљење. Ниси фер.

уз сво уважавање жртве, и саосећања са њом, врло ми је мучно овакво манипулисање жртвама на овако патетичан начин, апсолутна замена теза, "волим читав свет" код анксиозне и депресивне особе не може да стоји, друго, излазити са оваквом личном причом пред скупштину и њу гурати као слику општег стања ми је више него ниско, треће је Јелена објаснила

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Pa sta se desava sa impotentnim silovateljima? Oni unakazavaju, sakate, koriste sve sto mogu. Zato i kaze lepo nauka silovatelja i da fizicki kastriras nisi resio stvar vec samo pogorsao. Tu pomoci nema....

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Снежана рече

уз сво уважавање жртве, и саосећања са њом, врло ми је мучно овакво манипулисање жртвама на овако патетичан начин, апсолутна замена теза, "волим читав свет" код анксиозне и депресивне особе не може да стоји, друго, излазити са оваквом личном причом пред скупштину и њу гурати као слику општег стања ми је више него ниско, треће је Јелена објаснила

пре 8 часа, Mali Marko рече

@Ana B. Ма чим сам је видео да је подигла руку и угледао тетоважу (немам ништа против тетовирања)  некакав авион или шта већ јасно ми је било од које је воденице направљена ова врста "брашна". Увек се сетим оне пословице "Деца не могу да бирају своје родитеље" а изгледа да је поред природног  значења ове пословице ускоро имати и вештачко. 

пре 8 часа, Вукашин Ковачевић рече

Па ђубре саможиво покварено, достојанство није позитивно већ негативно и пасивно право, иначе то што ја немам BMW 760 је такође повреда мог достојанства, јер ето, не осећам се достојанствено без њега.

пре 4 часа, Vladan ::: рече

ја би их надам се сакрио али под условом да се упристоје да ме не нервирају а и да ми не отежавају посао сакривања, дакле да се уклопе у оно што се по полу (природно) очекује, а када спасеш живу главу широко ти поље

пре 2 часа, Вилер Текс рече

Сама себи ускраћује достојанство. Породица је оно што може дати пород. Српски језик је врло јасан. 

Можда бих и ја волео да имам три жене али је није нормално и треба да самњим своје трипове и прохтеве и мало да се погледам у огледало какав сам ја то човек у том случају. Роб свог нагона. Да ли би сад сви који желе три жене требали да смарају остатак света како им је ускраћено достојанство?

Трула прича у којој су они јадни, мали и потлачени. Е па нису. 

Kristinin status je podeljen samo kao odgovor na prethodne karakterizacije koje izgleda uopšte nisu bile problematične. 

• Свиђа ми се 1

paradoks_zpsjpf2fhnf.jpg

Lilies that fester smell far worse than weeds.

Shakespeare

Подели на овим сајтовима

пре 7 минута, Paradoksologija рече

Kristinin status je podeljen samo kao odgovor na prethodne karakterizacije koje izgleda uopšte nisu bile problematične. 

ја нисам у току јер сам писао на теми о тетоважама и није ми јасно зашто си ме цитирала и шта сам погрешно рекао па би било добро да појасниш

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...