Jump to content

Прекид трибине Жена у црном на ФПН

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Muramasa рече

Što ne kažete kao ljudi da je Auror banovan, nego onako mučki, tiho?

Ако су га бановали...вратиће га брзо ако не нађу нову жртву, морају се нечиме хранити---

Подели на овим сајтовима

пре 31 минута, Muramasa рече

Upravo je poenta prava na slobodu govora reći bilo šta što nije direktna pretnja, po cenu da baš niko drugi to ne želi da čuje. Dokle god nije direktna pretnja, ima pravo da ga zloupotrebljava kako god želi.

Složiću se sa tobom da su strani plaćenici i domaći izdajnici, ali to ti i dalje ne daje za pravo da ih ućutkaš.

Не, не, не. 100% си у праву за ово што кажеш, али ја нисам то негирао.

Није злоупотреба права на слободу говора ако неко говори нешто што се нпр. мени не свиђа. Злоупотреба је ако ти и ја излазимо у јавност са својим мишљењима на сопствену одговорност, уз сопствене ризике и сопствени трошак, а појави се неко трећи ко је стално запослен и има плату да износи своје "мишљење", иза себе има тим адвоката, медијску покривеност, утицајне спонзоре и читаву организацију а представља се као "равноправни учесник" са "слободом говора"... а да нема тог новчаног елемента, нити би стајао иза тог мишљења, нити би га јавно износио, нити би имао физичке и временске могућности да га износи 8 часова дневно, од 09.00 до 17.00.

На то сам мислио када сам говорио о злоупотреби. Ја скидам капу неком Ђоки или Пери који од своје слободе говора узму излаз са посла да би организовали трибину на ФПН да причају о српским злочинима, или да стоје 2 сата на Тргу са транспарентом "Ја волим Хашима Тачија". Не поштујем једино чињеницу што је некоме довољно да има такав став, да би на име њега имао радни стаж и плату да га пропагира, а иза себе Данас, Слободну Европу, Блиц и Н1, док ти ако и помислиш да учиниш нешто слично са својом "слободом говора", бићеш од истих медија разапет као "фашиста", а маркиран као неподобан. Читав тај контекст је злоупотреба права на слободу говора.

Подели на овим сајтовима

пре 2 часа, Дидим рече

Није злоупотреба права на слободу говора ако неко говори нешто што се нпр. мени не свиђа. Злоупотреба је ако ти и ја излазимо у јавност са својим мишљењима на сопствену одговорност, уз сопствене ризике и сопствени трошак, а појави се неко трећи ко је стално запослен и има плату да износи своје "мишљење", иза себе има тим адвоката, медијску покривеност, утицајне спонзоре и читаву организацију а представља се као "равноправни учесник" са "слободом говора"... а да нема тог новчаног елемента, нити би стајао иза тог мишљења, нити би га јавно износио, нити би имао физичке и временске могућности да га износи 8 часова дневно, од 09.00 до 17.00.

Они су екипа (једна од многих) за лоботомисање Срба и за то су плаћени. И на основу тога им се може комотно забранити рад.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Вилер Текс рече

Они су екипа (једна од многих) за лоботомисање Срба и за то су плаћени. И на основу тога им се може комотно забранити рад.

Cim dokazes to sto si napisao ;)

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, Вилер Текс рече

Ај ти докажи да нису :)

Ocemo zajedno? Na jen, dva , tri? :D

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...