Jump to content

Прекид трибине Жена у црном на ФПН

Оцени ову тему

Препоручена порука

Чекајте, па овај прекид трибине је од пре годину дана (снимак постављен 30. маја 2017). Из које године је ова тема, ја сам мислио да је ово нешто што се десило сад? ne_shvata

• Хахаха 1
Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Војвода7 рече

Само теократија може да се одупре сатанизму

ali nece, jer je ovakva evolucija drustva ocekivana, a bice jos i  mnogo gore kako kaze sveto pismo

Подели на овим сајтовима

пре 10 минута, kordun рече

pa najlakse je ici  nekoga isprovocirati do ispod granice tolerancije, za takve bezobraznike ne vredi oruzje ignorisanja nego ostre sankcije

Они имају фондације из којих обезбеђују стални посао, радни стаж и добру плату људима да се 8 сати дневно баве тим активностима. А медији који их непрестано стављају на насловне стране су и сами делимично спонзорисани од њихових финансијера (Блиц, Данас, Н1, Слободна Европа итд.) Не раде они то из љубави, него због новца. Заврни им финансијску славину и зачас ће од политике почети да се баве естрадом и ријалитијима, као и Б92 или Блиц.

За мене би прави одговор био да држава направи канцеларију од 20-30 људи који би исто тако имали 8-часовни задатак да организују неке нормалне, патриотске и родољубиве активности, и да их при том медијски покривају државни медији. (Мада и то би у старту пропало, јер би уместо квалитетних људи опет запослили неке СНС-овце преко странке)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Дидим рече

Они имају фондације из којих обезбеђују стални посао, радни стаж и добру плату људима да се 8 сати дневно баве тим активностима. А медији који их непрестано стављају на насловне стране су и сами делимично спонзорисани од њихових финансијера (Блиц, Данас, Н1, Слободна Европа итд.)

За мене би прави одговор био да држава направи канцеларију од 20-30 људи који би исто тако имали 8-часовни задатак да организују неке нормалне, патриотске и родољубиве активности, и да их при том медијски покривају државни медији. (Мада и то би у старту пропало, јер би уместо квалитетних људи опет запослили неке СНС-овце преко странке)

onda bezbedonosne sluzbe ne rade dobro svoj posao, sto bas i nije neka istina, veca istina je da smo mi okupirana zemlja, onom podmuklom tihom okupacijom, a za to nam nije niko kriv do nas samih

Подели на овим сајтовима

пре 4 минута, kordun рече

onda bezbedonosne sluzbe ne rade dobro svoj posao

О, раде и те како. Само што њихов посао већ одавно није брига о држави и нацији. Они више воде бригу да својим бизнисом не угрожаваш њихове људе и ту истог момента можеш да осетиш на својој кожи колико су брзи, способни и ефикасни. Све ове "жене" и "млади" раде са њиховим допуштењем, као и ови који им прекидају трибине, и као што се види не сматра се да је то нешто битно.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, kordun рече

pa nas glavni problem i jeste sto svakava bagra ima pravo glasa i pravo da odlucuje, ako se slozimo da u danasnjem vremenu vecina ljudi jesu bagra, onda nam je ova demokratija pogubna.

Bitna je samo sloboda.

U Srbiji je demokratija ogromna prepreka za nešto dobro, jedino može da je spase da se stavi pod britansku upravu na (barem) 50 godina. Ja bih dobrovoljno napravio zastavu za British Serbia, evo. 

Подели на овим сајтовима

пре 14 часа, Sofija_ рече

Zasto mi se cini da ti branis ove zene koje pljuju po Srbima, pa i ti si Srpkinja ili se varam?

Не чини ти се. А Српкиња сам исто колико и оне. :)

пре 14 часа, Sofija_ рече

Zenama koje glasaju na osnovu izgleda nekog kandidata, bi trebalo zabraniti da glasaju.

Баш сам се потресла..

пре 14 часа, Војвода7 рече

Не вјерујем да су Српкиње, да су Српкиње причале би о злочинима над Србима.

Сашице, лупескаш ко по обичају. Али ја ти свеједно не бих никад одузела право на слободу говора. Не зато што си Србин, него зато што си људско биће.

Подели на овим сајтовима

пре 3 часа, Lady Godiva рече

Сашице, лупескаш ко по обичају. Али ја ти свеједно не бих никад одузела право на слободу говора. Не зато што си Србин, него зато што си људско биће.

Не, па јеси икад видјела да оне причају о злочинима над Србима, протестују због пуштања  Шешеља на слободу, због ''геноцида'' у Сребреници, зашто не кажу нешто о томе што Орић шета слободно...зашто не причају о злочинима над Србима... Оне се финансирају од стране окупатора само да би блатиле Србе..

Подели на овим сајтовима

пре 12 часа, Аурор рече

Bitna je samo sloboda.

U Srbiji je demokratija ogromna prepreka za nešto dobro, jedino može da je spase da se stavi pod britansku upravu na (barem) 50 godina. Ja bih dobrovoljno napravio zastavu za British Serbia, evo. 

Битна је само слобода => ајде да укинемо демократију и постанемо туђа колонија :D :D 

Подели на овим сајтовима

пре 16 минута, Војвода7 рече

Не, па јеси икад видјела да оне причају о злочинима над Србима, протестују због пуштања  Шешеља на слободу, због ''геноцида'' у Сребреници, зашто не кажу нешто о томе што Орић шета слободно...зашто не причају о злочинима над Србима... Оне се финансирају од стране окупатора само да би блатиле Србе..

Па можда су хтеле о томе да причају, али су их у томе спречили.. тако да никада нећемо знати. 

Подели на овим сајтовима

Тешко оном кога Жене у црном просветљују а Заветници бране. 

Као што сам у рекао да су Жену у црном фантазери и да не причају истину, тако су и заветници тешки фантазери и напоако им је родољубље. Далеко је то од родољубља. Турбо фолк у националном плашту.

Подели на овим сајтовима

пре 15 часа, Muramasa рече

Priča i Mirobulj, pa neka i njih. Poenta je da ne treba gušiti tuđ govor. Em ga praviš mučenikom, koji je eto, cenzurisan jer zla vlast ne voli da priča istinu, em praviš katastrofalan zakon koji ti se lako može obiti o glavu kad zglajzneš sa vlasti i zajaše je neko kome se ne sviđa šta imaš da kažeš.

Разумем ја то. Али поента је да се народ штити од психо ликова.Не може лажов да има приступ милионима људи.Тј не би требало. И да би заштитио људе мораш некако да реагујеш.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...