Jump to content

Прекид трибине Жена у црном на ФПН

Оцени ову тему

Препоручена порука

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Па зар нису ове жене "саме Српкиње"?

Devojko lepa, ove zene su izrodi koji pljulju po svom narodu, a prave Srpkinje to nisu.

пре 5 минута, Lady Godiva рече

Сви грађани имају једнака права, без обзира да ли се њихове ставови некоме свиђају или не

Ovo ko da slusam Vucicev govor :smeh1: mora da si i ti za njega glasala ccc

пре 8 минута, Muramasa рече

Ti si htela da se to rešava na silu.

Ma ne, odakle ti to, videh kako je izletela napolje kad su poceli da pevaju pesmu, pa i nek ide napolje! znaci smeta joj pesma

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Sofija_ рече

Devojko lepa, ove zene su izrodi koji pljulju po svom narodu, a prave Srpkinje to nisu.

Изроди? Је ли бивање изродом кривично дело?

пре 7 минута, Sofija_ рече

Ovo ko da slusam Vucicev govor :smeh1: mora da si i ti za njega glasala ccc

Не, ја сам за Чеду јер је прави Chad, hot, hot, hot.. :0228_hot:

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Lady Godiva рече

Изроди? Је ли бивање изродом кривично дело?

Izrod se kaze za nekog ko mrzi svoj rod, svoje poreklo i svoj identitet. Naravno da nije krivicno. Ja nisam tuzitelj da njih ganjam, ali govorim protiv njihovog stava.Da li je to krivicno delo?

Zasto mi se cini da ti branis ove zene koje pljuju po Srbima, pa i ti si Srpkinja ili se varam?

пре 10 минута, Lady Godiva рече

Jel to onaj sto isto ne voli Srbe?

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Lady Godiva рече

Zenama koje glasaju na osnovu izgleda nekog kandidata, bi trebalo zabraniti da glasaju.

Tako su glasale i za Tadica, kazu jaoojjj sto je lep.. .nebitno sta prica i propagira...

Подели на овим сајтовима

пре 18 минута, Sofija_ рече

Zenama koje glasaju na osnovu izgleda nekog kandidata, bi trebalo zabraniti da glasaju.

Tako su glasale i za Tadica, kazu jaoojjj sto je lep.. .nebitno sta prica i propagira...

Нема то везе са женама. Већина људи гласа за некога на основу неког свог утиска који је скоро увек базиран на нечем ирационалном - да ли је тај леп, висок, носи ли одело, шта је завршио, где је радио, како прича, јел ће неко кога познајем исто да гласа за њега, шта људи мисле о њему, јел воли баш ону музику коју ја волим...итд. Оно 'свиђа ми се зато што..'. Рационалне анализе ту скоро никад не постоје. Једноставно таква је људска природа.

:) 

Подели на овим сајтовима

пре 42 минута, Lady Godiva рече

Па зар нису ове жене "саме Српкиње"? Сви грађани имају једнака права, без обзира да ли се њихове ставови некоме свиђају или не. 

Не вјерујем да су Српкиње, да су Српкиње причале би о злочинима над Србима. Не би требало да свако може да каже или да ради јавно шта хоће, ове жентураче у црном се окупе у центру града и док их чува полиција изводе некакав перформанс и тако вријеђају скоро све грађане Србије, Србија да је нека држава оне би биле давно похапшене а њихово дјеловање забрањено

Подели на овим сајтовима

пре 6 часа, Muramasa рече

Ja sam protiv ućutkavanja bilo koga. Neka su i ovakve drugosrbijanske fekalije, ali poštujem njihovo pravo da ih iskake.

Ako bih ja organizovao upad na nečiju tribinu, to bih uradio samo iz odmazde za upad na tribinu moje organizacije.

pa nas glavni problem i jeste sto svakava bagra ima pravo glasa i pravo da odlucuje, ako se slozimo da u danasnjem vremenu vecina ljudi jesu bagra, onda nam je ova demokratija pogubna.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

Дојадило је свима да слушају људе који 18 година трубе шупље приче. 

Дојадило је више да професионални борци за права причају неке своје фантазије обесправљеном народу. 

Генерално.

Конкретно, Жене у црном имају озбиљне проблеме у расуђивању и нису неко ко може да држи предавања. Попу поп а бобу боб.

пс: Скоро двадесет година причају своју причу, која је обична лаж и фантазија. Могу да причају али у оквиру предавања под називом: Лажи, глупости и фантазије.

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Muramasa рече

Ja i jesam protiv demokratije. Republika je stabilan sistem, za razliku od demokratije.

Lepo se donese ustav koji štiti individualna prava i slobode, pa nema da krezuba masa na socijali i jajare koje bi se uhlebe određuju šta će da se radi sa parama koje neko zaradi, kroz poreze i parazitiranje na budžetu. I 2. amandman, za slučaj da neki komunjara loži krezubu masu, pa da se na vreme uguši revolucija nekvalifikovanih radnika koje bi poveli osvedočeni neradnici, da vlasnici zaštite sebe i svoju privatnu svojinu.

Sloboda govora ipak mora da bude garantovana.

ja nisam za to, ja sam za komandni lanac, za monarhiju, onaj ko vredi taj ce i da se pita, onaj ko ne vredi taj ce da slusa boljega od sebe

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...