Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Добро нам дошао Марко . :bighug:

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog braco i sestre zovem se Novak, imam 25 godina i navijam za Zvezdu :D dugo pratim forum i mnogo toga korisnog sam procito voleo bih da se posavetujem sa vama kako izaci na kraj sa nekim iskusenjima i da podeim neka svoja iskustva sa vama...Vidim ima dosta duhovno zrele bratije od koje se moze dosta toga nauciti...Svako dobro i Slava Bogu!

Подели на овим сајтовима

Бог ти помогао Звездашу.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Подели на овим сајтовима

Бог ти помогао Звездашу.

Јес` да је "звездаш", ал` добро је дош`о! :)

Подели на овим сајтовима

Наравно Милане , ово није неки спортски форум . :bighug:

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог! Зовем се Милован и имам 27 година, по струци сам неки тамо инжењер, али то није битно. Занимам се за све од историје до природних наука, а узео сам никнејм илити форумско име као алузију на Св. апостола Тому јер сам сумњичав и за све волим да тражим доказ и загребем испод површине. Православан сам хришћанин, што би се рекло... последњих годину дана не баш толико ревностан, али поправићемо ваљда (јер горе не може). Што се тиче мог знања о православној вери, најтачније је то описао игуман Рафаило Бољевић кад је рекао "Колико ли мало о православљу знају неправославни народи, кад ми православни не знамо - ништа". Што више сазнајем, то је више ствари које не знам, а што се више трудим да напредујем у хришћанској врлини, то сам од ње даљи.

Форум сам открио још одавно, преко једне теме о канонима и догматима и отад га посећујем сваки час и прочитам понешто ново. Драгоцене су ми теме у којима се упућује на другу православну литературу. Ових дана сам направио и налог, али не знам колико ми је то паметно јер су пажњу почеле да ми привлаче необавезне теме, па сам од свих паметних тема прво нашао да празнословим о томе зашто мушкарци плачу на Симбу и "Мустафу". Сад видех да има и тема за представљање, па ко велим, да кажем понешто (а у суштини ништа) о себи, да видите са ким имате посла. Поздрав за све чланове  8086.gif

Подели на овим сајтовима

@@Дидим, Бог ти помог'о јуначе! Главу горе. Нећу много да ти дробим о'ђе, него прошетај по форуму, види које те области занимају и ако нешто хитно треба можеш да користиш и статус. И тако...

Добро дошао!  :ladan:

"Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31)

podviznickaslova.wordpress.com

Подели на овим сајтовима

• 4 months later...

Један од добрих начина за упознавање јесте и овај тест личности. Можете о себи па и о другима открити ствари за које нисте ни знали или нисте на њих обраћали пажњу.

Ту је и анкета па извол`те... :naklon:

nasznak9877777777777777777

Подели на овим сајтовима

Шта је, бре, ово ... ?Неки пријемни , а ?

Ево, видиш мене, гле шта радим, 'оћу да се расправљам с тобом иако си ти сила, а ја ситан плебс.

А овај твој тест личности каже да сам ја медијатор.

Ма, иди, бегај...

А ја сам прави ортодоксни авантуриста, перкусиониста, илуминатор минијатуриста, хориста, косовојесрбиста и тт.

Ето, па сад обратите пажњом и на писмени и на усмени отисак.

Подели на овим сајтовима

Неки пријемни, а?

Аха, ово је пријемно одељење. :coolio:

А ја сам прави ортодоксни авантуриста, перкусиониста, илуминатор минијатуриста, хориста, косовојесрбиста и тт.
A meni kaže da sam arhitekta, a ja sam palčica, avanturista, bijeli gavran, i herinamatin.

На муци се познају јунаци... ;) На крају, не морате се изјаснити у анкети ако мислите да су резултати нетачни.

• Волим 1

Подели на овим сајтовима

Аха, ово је пријемно одељење. :coolio:

Ел, сам примљен, ... мис'им задржан ?

Ел, имате пиџаму ил' да ми донесу од куће и то и моје патофне ... ? :stadaradim:

:pivo:Иванчо, хаугх.

Подели на овим сајтовима

Ел, сам примљен, ... мис'им задржан ?

Примљен си и задржан до даљњег. Ако се потрудиш удаљићемо те, то је најмањи проблем. :mahmah:  stretcher

Жив био, висок порас`о! :gleda:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...