Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Dobrodošao. I ne sekiraje sigurno ima nešto što ćeš i ti nas da naučiš. Ne diskutuje se ovde samo o religiji, ima svakakvih tema sa svakoga po nešto.

Pa vidiš da ima i nas ateista, katolika, muslimana, raznovrsna družina.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Истина, има свега... наравно основа и намера овог места јесте мисионарска и дијалошка. Дакле, желимо да разговарамо са свима и да понудимо оно што као људи Цркве можемо дати. Све у љубави и уважавању другога.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

.

Još jednom hvala svima na dobrodošlici!

Čini mi se da bih par 'tehničkih' pitanja, a u vezi sa mojim upoznavanjem sa Vama kao domaćinima, mogao postaviti ovde:

sa ovog foruma ima link ka forumu https://www.pouke.org/verujem/ ;

žašto on postoji kao odvojeni forum i da li je potrebna nova registracija kada je taj forum u pitanju?

.

Подели на овим сајтовима

• Гости
  On 8. 2. 2013. at 13:49, Tristatri рече

.

Još jednom hvala svima na dobrodošlici!

Čini mi se da bih par 'tehničkih' pitanja, a u vezi sa mojim upoznavanjem sa Vama kao domaćinima, mogao postaviti ovde:

sa ovog foruma ima link ka forumu https://www.pouke.org/verujem/ ;

žašto on postoji kao odvojeni forum i da li je potrebna nova registracija kada je taj forum u pitanju?

.

Форум Верујем.орг је, како и пише на улазу на форум, затворен за коментарисање. Дакле, он је ту да бисмо га сачували од нестанка али није активан за разговоре. За разговоре је активан једино Живе Речи Утехе, тј. ово место овде у оквиру мреже Поуке.орг

Подели на овим сајтовима

Svim novim članovima topla dobrodošlica bighugbighug Nadam se da ćete na forumu naći sve što vas interesuje i da ćemo se  dugo družiti.... .smesko.

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Помаже Бог форумаши, као што ред налаже прво да се јавим у овој теми. Имао сам сарадње на сајту на пројектима Црквене општине (Нови) Костолац - Црква Светог Максима Исповедника, па ево мало да се дружимо на форуму...

Подели на овим сајтовима

On 24. 2. 2013. at 23:12, Жељко Пожаревац рече

Помаже Бог форумаши, као што ред налаже прво да се јавим у овој теми. Имао сам сарадње на сајту на пројектима Црквене општине (Нови) Костолац - Црква Светог Максима Исповедника, па ево мало да се дружимо на форуму...

Лепо, добро дошао.

Подели на овим сајтовима

Zdravo svima, ja sam Natalija, citam vas forum, mada sam Ruskinja:) Inace, sajt je veoma dobar. Pozdravljam svu pravoslavnu bracu Srbe iz hladnog Sibira!

Usput, u trazenju sam za nove prijatelje za usavrsavanje srpskog. Mislim, ako je neko zainteresovan u druzenju, javite se mi na skajp - natasik2826. Da nikoga ne uvredim, ali pozeljno zenskog pola:)

Подели на овим сајтовима

On 24. 2. 2013. at 23:12, Жељко Пожаревац рече

Добро нам дошли Жељко! .smesko.

On 25. 2. 2013. at 5:54, Natalija28 рече

Zdravo svima, ja sam Natalija, citam vas forum, mada sam Ruskinja:) Inace, sajt je veoma dobar. Pozdravljam svu pravoslavnu bracu Srbe iz hladnog Sibira!

Usput, u trazenju sam za nove prijatelje za usavrsavanje srpskog. Mislim, ako je neko zainteresovan u druzenju, javite se mi na skajp - natasik2826. Da nikoga ne uvredim, ali pozeljno zenskog pola:)

Привет .smesko. Имамо овде више особа које познају руски језик, па ако виде вашу поруку, верујем да ће вам бити лакше са њима да комуницирате и учите .smesko. (и жене су) .smesko.

Подели на овим сајтовима

Hvala) Ali poznavanje ruskog jezika nije obavezno jer dosta dobro znam srpski. Treba mi samo neko sa kim bih mogla da ponekad pricam na srpskom na skajpu. I pozeljno pravoslavan covek posto sam nedavno naletela na protestante koji jos su aktivno protiv pravoslavlja :( Zato sam izabrala ovaj forum. Inace, nije lako pronaci sagovornika na internetu, ali pokusavam.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...