Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Помаже Бог свима,

моје име је Саша Павловић. Био сам и раније улогован овде под другим никнејмом(мислим да беше Aleksios или Aleksej - не могу сад ни да се сетим). Проводим доста времена на интернету, а ова заједница ми је најзанимљивија. Има лепих тема и веома сте живи(тотално сте оправдали сам назив овог сајта -  ЖИВЕ РЕЧИ УТЕХЕ).  

29dz8zkЕто ,па ајд сад уздравље!   138999

Цитат
А вјера је основ свега чему се надамо, потврда ствари невидљивих.

Посланица Јеврејима 11, 1

Подели на овим сајтовима

Dobro nam dosao... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 1. 1. 2013. at 21:04, Иван Цветковић рече
Хвача пуно брате, ај сада да још више пишеш

Биће ми изузетно драго. nasznak

Цитат

Подели на овим сајтовима

Оооо, крагујевачки табор је добио појачање    .mense. 

Добро дошао !!! :anim_57:

Измењено од Лидија Миленковић

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

On 1. 1. 2013. at 23:36, Лидија Миленковић рече
Оооо, крагујевачки табор је добио појачање    .mense.

Добро дошао !!! :anim_57:

Хвала, боље вас нашао! Нема нам друге него да се ми из "средње земље" ујединимо. grouphug1  Srbija_smesko  osmeh1

Цитат

Подели на овим сајтовима

On 2. 1. 2013. at 6:47, domacin рече
nemam pojma da korisim ovu pametnu stvar,ali se trudim

Па Домаћине, користи домаћински, видјећеш како је корисно.

Добродошао!!!

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

On 2. 1. 2013. at 6:47, domacin рече
nemam pojma da korisim ovu pametnu stvar,ali se trudim

Dobro nam dosao na forum, ostalo cemo lako. Ako sta treba, samo pitaj... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Лијеп поздрав свима.Већ сам се укратко представила на једној теми,а ево опет ћу...Ја сам Сања из Сарајева,имам 25 година,апсолвент на Правном факултету,волим да читам књиге о хришћанском животу,волим психологију,много волим да читам,волим своју породицу и пријатеље и овдје сам да бих научила и да волим оне који су ме повриједили свијесно или несвијесно да бих научила да истима опростим,али прије свега да научим да опростим самој себи и не скрећем с Пута,да заволим своје страхове и претворим их у љубав.

Хвала свима који учествују на овом форуму и сајту. grouphug1

I lupi mi šamar onaj najjači, kad počnem da kukam nad životom i kad počnem da žalim sebe. Pokaži mi ono što imam,pokaži mi one koji to nemaju.Ne tražim ništa ,samo me podsjeti da dišem, i podsjeti me da ima i onih, ,koji ne dišu više..

Подели на овим сајтовима

Христос се роди!

Ја сам нови на овом форуму. Зовем се Марко Параментић. Имам петнаест година и живим у Ваљеву.
Дошао сам на овај форум јер имам неких недоумица везаних за веру, о којима ћу причати наредних дана. Надам се да ћете ми помоћи.
Поздрављам све са овог форума. .1399.

Подели на овим сајтовима

On 6. 1. 2013. at 22:15, marko121288 рече
Христос се роди!

Ја сам нови на овом форуму. Зовем се Марко Параментић. Имам петнаест година и живим у Ваљеву.

Дошао сам на овај форум јер имам неких недоумица везаних за веру, о којима ћу причати наредних дана. Надам се да ћете ми помоћи.

Поздрављам све са овог форума. .1399.

Добродошао, брате Марко. Овде ћеш сигурно да нађеш одговоре на своја питања, па навали. shuntavilo2

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Помаже Бог браћо и сестре. Дивно место хвала Богу. Ја сам...ма ја нисам ни важан, важно је да сам на правом месту.

Лакше ми је оставити линк 

http://facebook.com/nenadljubic

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...