Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Ma šta dobro, da znaju di su došli pobegli bi glavom bez obzira :D!

Šala naravno! :)  zru prvi i jedini forum na kome sam registrovana- mslm šta reći :D!

Kako negde već rekoh- Dođoh slučajno, ostah namerno :).

Tako da  ----->   smajolik78 !!! :D

Подели на овим сајтовима

Dobro hajde dosao je red i na mene, zovem se Ana(t), po zanimanju sam domacica, imam 39 god i zivim sa mojim muzem u Bernu. Zavrsila sam Bogoslovski fakultet u Beogradu, ovde sam na master studijama u Lozani. sHa_sarcasticlol  Eto tako volim da budem provocirajuca ali sa distance algabacaju , forum sam pratila i pre uclanjenja, a sad bih zelela da kad god mogu zivo ucestvujem u njegovom radu. Veoma zanimljive teme i odnosi u Crkvi i drustvu se obradjuju, tako da sam potaknuta time postala clan foruma pre nekoliko dana :nene: 138999

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Pomaze Bog svima.Ja sam Ksenija,nova sam na forumu.Inace forum sam pratila i pre registracije :)

Цитат
Svi tvoji snovi se mogu ostvariti ako imaš hrabrosti ustrajati na njima  0705_read
Подели на овим сајтовима

Pozdravljam sve.

Sa vama sam mozda mesec dana,a od pre neki dan i registrovan.

Bozijom voljom  preko AGAPE sajta do sajta Eparhije Krusevacke,i onda nadjoh ovaj forum.

Citam,slusam i ucim.

Pregazio pedesetu,gresio,srljao.....za 3 zivota da ne ispravim ako cu sam...ali nisam.

Eto,pa......

Dace Bog da se lepo druzimo i pomazemo.

Подели на овим сајтовима

Gorane, dobro nam dosao na forum i jos bolje ostao... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

On 31. 12. 2012. at 14:01, Goran Canić рече
Citam,slusam i ucim.

Pregazio pedesetu,gresio,srljao.....za 3 zivota da ne ispravim ako cu sam...ali nisam.

Eto,pa......

301 Dobrodošao dragi brate Gorane (generacijo bliss jeeee ) Radujem se kad dođu mladi,ali još više kad stignu ovi naši 4869 Grešni smo brate itekako,ali u pravu si ništa ne možemo sami.....Molimo se Gospodu i obrazujmo se u Vjeri.....nikad nije kasno.Došao si na pravo mjesto i samo naprijed.....sve po redu.... slavabogu .molitva.nasznak9877777777777777777

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

On 31. 12. 2012. at 14:21, Mamica Forumska рече
301 Dobrodošao dragi brate Gorane (generacijo bliss jeeee ) Radujem se kad dođu mladi,ali još više kad stignu ovi naši 4869 Grešni smo brate itekako,ali u pravu si ništa ne možemo sami.....Molimo se Gospodu i obrazujmo se u Vjeri.....nikad nije kasno.Došao si na pravo mjesto i samo naprijed.....sve po redu.... slavabogu .molitva.nasznak9877777777777777777

Eto sta cini ljubav Bozija...Vec 5 minuta gledam u tvoj post sa osmehom na licu i uzivam u toplini kojom zrači(š).

A ovi mladji....ni svesni nisu koliko često od njih učim.Počev od moje dece.  :smile:Da su živi i zdravi. 

Hvala vam na dobrodošlici.

Подели на овим сајтовима

On 31. 12. 2012. at 20:43, Goran Canić рече
Eto sta cini ljubav Bozija...Vec 5 minuta gledam u tvoj post sa osmehom na licu i uzivam u toplini kojom zrači(š).

A ovi mladji....ni svesni nisu koliko često od njih učim.Počev od moje dece.  :smile:Da su živi i zdravi. 

Hvala vam na dobrodošlici.

slavabogu

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

On 31. 12. 2012. at 14:01, Goran Canić рече
Pozdravljam sve.

Sa vama sam mozda mesec dana,a od pre neki dan i registrovan.

Bozijom voljom  preko AGAPE sajta do sajta Eparhije Krusevacke,i onda nadjoh ovaj forum.

Citam,slusam i ucim.

Eto,pa......

smajolik78  Добродошао брате!

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...