Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Pomaze Bog!

Moje ime je Marko, imam 24 godine i doktorant sam na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu BU.

Добро дошао, докторе!  :cheesy2: Надам се да ћеш се лепо провести на нашем форуму и пренети нам нешто од свог знања!  facenew22222222

Хвала на добродолшлици!

А што се тиче знања надам се да ће бити обострано.

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog!

Moje ime je Marko, imam 24 godine i doktorant sam na Pravoslavnom bogoslovskom fakultetu BU.

Добро дошао, докторе!  1405_love Надам се да ћеш се лепо провести на нашем форуму и пренети нам нешто од свог знања!  prst ka dole

Хвала на добродолшлици!

Надам се! Мој ресор је подфорум МОНЕТА.  prstgore  4chsmu1

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog!

Добро дошао, докторе!  1405_love Надам се да ћеш се лепо провести на нашем форуму и пренети нам нешто од свог знања!  prst ka dole

Хвала на добродолшлици!

Надам се! Мој ресор је подфорум МОНЕТА.  prstgore  4chsmu1

Видимо се!  ;)

Призван или не, Бог је увек ту

Подели на овим сајтовима

• Гости

Pomaze Bog!

Добро дошао, докторе!  :cheesy2: Надам се да ћеш се лепо провести на нашем форуму и пренети нам нешто од свог знања!  bendoff

Хвала на добродолшлици!

Надам се! Мој ресор је подфорум МОНЕТА.  prstgore  dada

Пун си пара ки брод , па ти само Монете у  osamucen
Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog!

Добро дошао, докторе!  :cmizdrenje: Надам се да ћеш се лепо провести на нашем форуму и пренети нам нешто од свог знања!  :cmizdrenje:

Eeeh.Veselim se svakom novom učenom čovjeku kojeg upoznam.Svako dobro, nadamo se konstruktivnom dijalogu.
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Тим пре, са надом и захвалношћу подржавам одлуку оца Ивана да Вам врати Ваше кршено име и презиме.

Oce Ivane, mnogo se lijepo osjecam, sada, kada opet slobodno smijem da se zovem svojim punim imenom i prezimenom. Znate, kako mi je tesko bilo biti Sandokan, Rajka samurajka a pogotovo Samanta, jer me je onaj  Eniz toliko bio kidisa, da sam jedva uspjela da se odbranim od njega.

На шалу шалом:

неко би, господине Чејовићу, могао да примети да исувише много пажње поклањате настојањима нашег драгог брата Ениза. Штавише, некоме би се учинило као да Вам готово недостају? Да ли Вас оно што сматрате Енизовим "удварањем" заиста толико фасцинира да чак почнете и да се изражавате у женском роду?  greengrin

Заиста, извињавам Вам се на овом малом подбадању уз једну озбиљну молбу: шта мислите да ову тему оставимо њеној основној намени - представљању и упознавању чланова нашег форума а да читаву ову "веселу кореспонденцију" пребацимо у неки примеренији одељак - рецимо у "Разбибригу" (надам се да ипак није за Зону Сумрака). Не би било лоше у неком таквом одељку имати тему где бисте лакше изразили своје афинитете и мисли које иду у оваквом правцу?

Тема, тј. разговор са господином Чејовићем је премештена овде:

https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,9531.msg279589.html#msg279589

Natus est Dei Filius, non pudet, quia pudendum est; et mortuus est Dei Filius, prorsus credibile est, quia ineptum est; et sepultus resurrexit, certum est, quia impossibile.

(De Carne Christi V, 4)

http://www.tertullian.org/library.htm

Подели на овим сајтовима

Izvinjavam se posto sam tek sad videla ovaj deo foruma. Moje ime je Ana, potice od jevrejske reci Hanan sto znaci "Obecana zemlja Izrailjeva, kojom tece med i mleko." Otud sam izabrala bas ovo ime na forumu, jer je Ana suvise cesto. Studiram na pravoslavnom Bogoslovskom fakultetu u Bg, zajedno sa svojim suprugom sa kojim sam u braku vec 4 godine. Za sada nemamo dece. Zivimo  i radimo u Somboru. Nadam se da je dovoljno za sad, uvek mozete da mi postavite pitanje ukoliko vas jos nesto zanima u vezi mene i mog zivota. Pozdrav svima na forumu

"Бог је, из видљиве и невидљиве природе, властитим рукама саздао човека по своме образу и подобију, обликујући тело од земље, и својим Духом подарио му је словесну и умну душу. А тога човека називамо Божанском иконом, јер израз "по образу"-икони, открива оно што је умно и самовласно, док израз "по подобију" открива могућност уподобљавања врлини." Свети Јован Дамаскин

Подели на овим сајтовима

Izvinjavam se posto sam tek sad videla ovaj deo foruma. Moje ime je Ana, potice od jevrejske reci Hanan sto znaci "Obecana zemlja Izrailjeva, kojom tece med i mleko." Otud sam izabrala bas ovo ime na forumu, jer je Ana suvise cesto. Studiram na pravoslavnom Bogoslovskom fakultetu u Bg, zajedno sa svojim suprugom sa kojim sam u braku vec 4 godine. Za sada nemamo dece. Zivimo  i radimo u Somboru. Nadam se da je dovoljno za sad, uvek mozete da mi postavite pitanje ukoliko vas jos nesto zanima u vezi mene i mog zivota. Pozdrav svima na forumu

т

Добродошла, и ништа се не секирај... ја сам овде дуго... и још се нисам представио 0205_whistling

ЧЕКАМ ВАСКРСЕЊЕ МРТВИХ И ЖИВОТ БУДУЋЕГ ВЕКА

Подели на овим сајтовима

Добро дошла, Ана! Биће нам од користи твоје богословско знање!  0205_whistling

http://www.svetigora.com/node/5903

Радуј се мучениче и Цјелевниче, Пантелејмоне!

Подели на овим сајтовима

. Za sada nemamo dece. Zivimo  i radimo u Somboru. Nadam se da je dovoljno za sad, uvek mozete da mi postavite pitanje ukoliko vas jos nesto zanima u vezi mene i mog zivota. Pozdrav svima na forumu

Јел истина да у Сомбору и жене воле вина? 4chsmu1

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Izvinjavam se posto sam tek sad videla ovaj deo foruma. Moje ime je Ana, potice od jevrejske reci Hanan sto znaci "Obecana zemlja Izrailjeva, kojom tece med i mleko." Otud sam izabrala bas ovo ime na forumu, jer je Ana suvise cesto. Studiram na pravoslavnom Bogoslovskom fakultetu u Bg, zajedno sa svojim suprugom sa kojim sam u braku vec 4 godine. Za sada nemamo dece. Zivimo  i radimo u Somboru. Nadam se da je dovoljno za sad, uvek mozete da mi postavite pitanje ukoliko vas jos nesto zanima u vezi mene i mog zivota. Pozdrav svima na forumu

Hvala svima na dobrodoslici. Ne znam da li ovde zene vole vino, nisam ovde rodjena,ovde sam se udala, suprug je Somborac, ali je i on proveo 10 godina na skolovanju van Sombora, pa se vec dve godine zajedno adaptiramo i navikavamo. Iskreno, najlepse nam je bilo dok smo bili studenti u Bg-u. 4chsmu1

"Бог је, из видљиве и невидљиве природе, властитим рукама саздао човека по своме образу и подобију, обликујући тело од земље, и својим Духом подарио му је словесну и умну душу. А тога човека називамо Божанском иконом, јер израз "по образу"-икони, открива оно што је умно и самовласно, док израз "по подобију" открива могућност уподобљавања врлини." Свети Јован Дамаскин

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...