Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Поздрав свима.Да се овако укратко представим,као тек придошли члан.Зовем се Ивана,са годинама сам ту негде око  89898989898989 ... четвртине века.Живим у Лозници,рецимо силом прилика које су задесиле наше просторе,а иначе сам из Книна (некако волим то да нагласим)  :).

Свако добро од Господа свима.

Dobrodosla sestro!

algabacaju 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif 319.gif

Подели на овим сајтовима

Поздрав свима.Да се овако укратко представим,као тек придошли члан.Зовем се Ивана,са годинама сам ту негде око  89898989898989 ... четвртине века.Живим у Лозници,рецимо силом прилика које су задесиле наше просторе,а иначе сам из Книна (некако волим то да нагласим)  319.gif.

Свако добро од Господа свима.

Свако ти добро сестро Ивана,и драго ми је што си из Книна,имам неке  комшије Медоше,из околине

Книна.Много добри и вредни људи. 319.gif algabacaju

Подели на овим сајтовима

Dobro vece, svima. Moje ime je Radojka. Zivim i radim kao doktorica u Nürnbergu, gdje sam i udata.

Specijalista sam za kozne i polne bolesti a u slobodno vreme se bavim poezijom.

Vas forum pratim odavno i veoma mi se svidja.

Nadam se da vam necu smetati sa mojim pitanjima i sa iznosenjem svojih stavova.

Srdacno vasa.

Doktorica Radojka Hofman

Подели на овим сајтовима

Добро нам дошла секо Радојка  4chsmu1

Hvala brate, hvala,mnogo mi znaci citanje vaseg foruma, pogotovo sada, kada prolazim kroz pakao.

Izvinite, sto iznosim svoju intimu, ali moj muz je nasao sebi ljubavnicu i pre dva meseca me je napustio.

Zamislite, meni je 29 godine a njemu je 43 godine i napustio me sa zenom koja ima 48 godina.

Ta zena je i po lepoti i po svemu drugom, meni do kolena, ali ipak, on me je napustio.

Ne mogu da dodjem sebi od soka, ne zbog toga, sto me covek napustio, nego zbog toga, sto nista ne razumem.

Izvinite, ali mi je mnogo tesko. Po ceo dan sedim i placem.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Сестро Радојка ,

могу да разумем како се осећате , свака туга је безкорисна гледајте да о томе што мање разнишљате и опустите се поготово овде док сте са нама , макар мало да вам овај форум скрене пажњу и да заборавите сваку муку коју имате!

Овде сте добро дошли и осећајте се као код своје куће , а да би се још мало опустили и заборавили на овоземаљске бриге ,

свратите ивде до нас https://www.pouke.org/forum/index.php/topic,906.msg294143.html#msg294143

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...