Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Гости

Ehlen ve sehlen!

Шта ово значи, Енизе?

Nešto bombastično:Dobro došao Just_Cuz_19

Па, ваљда треба то да бидне у женском роду? Јер, Љиљана је женско. algabacaju

Ајде Црвле, сад си букваљиста....Можда у арапском нема женског рода... :group111:

Подели на овим сајтовима

Ehlen ve sehlen!

Шта ово значи, Енизе?

Nešto bombastično:Dobro došao bleh

Па, ваљда треба то да бидне у женском роду? Јер, Љиљана је женско. 0212_rolleyes

Ајде Црвле, сад си букваљиста....Можда у арапском нема женског рода... nesiguran

Cvele bratac kome su upučene tome rodu se obračaš njima.Ja sam tebi objasnio misleći da trebam da ti se kao muškarcu obratim ali izgleda da sam ti trebao bratac kao curici se obratiti i reći ti ovako:Dragi moj Cvele, poštovani brate  ove riječi znače dobro nam došla(sekice) joooj joooj prst ka dole prst ka dole dobar decko dobar decko crvenilo crvenilo 1405_love 1405_love 319.gif 319.gif :drugarstvo: :drugarstvo: :group111: :group111: :group111:
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Ehlen ve sehlen!

Шта ово значи, Енизе?

Nešto bombastično:Dobro došao 0102_laugh

Па, ваљда треба то да бидне у женском роду? Јер, Љиљана је женско. kriminalac

Ајде Црвле, сад си букваљиста....Можда у арапском нема женског рода... algabacaju

ЦРВле...? :group111: greengrin

Подели на овим сајтовима

Ehlen ve sehlen!

Шта ово значи, Енизе?

Nešto bombastično:Dobro došao ne_shvata

Па, ваљда треба то да бидне у женском роду? Јер, Љиљана је женско. kriminalac

Ајде Црвле, сад си букваљиста....Можда у арапском нема женског рода... ne_shvata

Cvele bratac kome su upučene tome rodu se obračaš njima.Ja sam tebi objasnio misleći da trebam da ti se kao muškarcu obratim ali izgleda da sam ti trebao bratac kao curici se obratiti i reći ti ovako:Dragi moj Cvele, poštovani brate  ove riječi znače dobro nam došla(sekice) ne_shvata ne_shvata algabacaju :group111: prstgore prstgore ne_shvata ne_shvata ne_shvata ne_shvata ne_shvata ne_shvata 0102_laugh greengrin prstgore :nene:ne_shvata

Пре ће бити да у арабском нема женског рода. ne_shvata

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog svima na forumu!

Ja se zovem Ljiljana Sibinovic iz Nisa sam.Ovde sam vec duze, ali nisam imala hrabrosti da se oglasim.

Бог помого! Добро дошла, суграђанко!

:group111:

Коњ се спрема за дан боја, али је у Господа спасење (Приче Сол. 27, 31)

Подели на овим сајтовима

Ehlen ve sehlen!

Шта ово значи, Енизе?

Nešto bombastično:Dobro došao bleh

Па, ваљда треба то да бидне у женском роду? Јер, Љиљана је женско. ne_shvata

Ајде Црвле, сад си букваљиста....Можда у арапском нема женског рода... nesiguran

Cvele bratac kome su upučene tome rodu se obračaš njima.Ja sam tebi objasnio misleći da trebam da ti se kao muškarcu obratim ali izgleda da sam ti trebao bratac kao curici se obratiti i reći ti ovako:Dragi moj Cvele, poštovani brate  ove riječi znače dobro nam došla(sekice) joooj joooj :cheesy: :) smej.gif smej.gif crvenilo crvenilo 1405_love 1405_love 319.gif 319.gif 0110_hahaha 0110_hahaha smej.gif smej.gif :)

Пре ће бити да у арабском нема женског рода. bleh

Ima, nije valjda Cvele da se bojiš toliko arapa pa da i od njihovih žena misliš da su muškarci!!! :bla: :bla: :bla: :bla: bleh bleh
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Ima, nije valjda Cvele da se bojiš toliko arapa pa da i od njihovih žena misliš da su muškarci!!! :cheesy: eheeeej eheeeej :229229229: :229229229: :229229229:

Па, фереџа ми не дозвољава да видим о ком се полу ради. :229229229:

Шалим се. Учио бих арабски, али ми се чини претежак.

Подели на овим сајтовима

Ima, nije valjda Cvele da se bojiš toliko arapa pa da i od njihovih žena misliš da su muškarci!!! :cheesy: eheeeej eheeeej :229229229: :229229229: :229229229:

Па, фереџа ми не дозвољава да видим о ком се полу ради. :229229229:

Шалим се. Учио бих арабски, али ми се чини претежак.

Ne nose sve feredžu.Možda arapku i oženiš, ima i njih hriščanki.Arapski jezik nije lak niti jednostavan.Prije učenja moraš imati ljubav prema njemu i dosta strpljivosti i vidjet ćeš da će ići lakše
vmzn06.jpg
Подели на овим сајтовима

Ne znam, kako da pocnem a da ne ispadnem neskromna.

Ipak, pokusacu, pa kud puklo da puklo.

Dakle, moje je ime Rajka a mnogi me zovu "Rajka samurajka".

A zasto me tako zovu, pitacete se vi.

E zovu me tako, zbog mojih vanrednih psihofizickih predispozicija.

Pod jedan, visoka sam 180cm, stara sam 24 godine, po prirodi sam plavusa, zivim u Ulmu (Nemacka) a po profesiji sam trener aikida.

Posedujem crni pojas u tek wan dou, crni pojas u aikidu, crni pojas u wing cungu, radim spagu, musku-zensku, po 100 sklekova mogu da uradim bez pauze a trcim i polu maraton.

Ipak, vrlo sam zenstvena sa proporcijama 90-60-90, vozim BMW-3 kabrio, redovno idem u solarijum i imam pudlicu koju zovem "mimi".

Dakle, moderna sam poslovna zena, veoma zanosna, ali jos uvek sama. Moj san je da nadjem svog princa, koji mora biti samouveren i intiligentan, po mogucnosti visok i jak. Volela bih da sa svojim princom izrodim mnogo dece. Njegovo materijalno stanje me ne i´nteresuje, jer su moji vrlo bogati.

Toliko za sada.

Voli vas vasa Rajka, ili jos bolje Rajka samurajka. Ha, ha, ha. dada

Подели на овим сајтовима

heeeeeeeeeeeeeeeeej... Rajkice.... dobro nam došla...  :group111: dada 0442_feel 0442_feel

ili se možda kaže Rajčice  4chsmu1

Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav.

0526200500.jpg

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...