Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

Помаже Бог форумаши, као што ред налаже прво да се јавим у овој теми. Имао сам сарадње на сајту на пројектима Црквене општине (Нови) Костолац - Црква Светог Максима Исповедника, па ево мало да се дружимо на форуму...

Добро нам дошли Жељко! .smesko.

Zdravo svima, ja sam Natalija, citam vas forum, mada sam Ruskinja:) Inace, sajt je veoma dobar. Pozdravljam svu pravoslavnu bracu Srbe iz hladnog Sibira!

Usput, u trazenju sam za nove prijatelje za usavrsavanje srpskog. Mislim, ako je neko zainteresovan u druzenju, javite se mi na skajp - natasik2826. Da nikoga ne uvredim, ali pozeljno zenskog pola:)

Привет .smesko. Имамо овде више особа које познају руски језик, па ако виде вашу поруку, верујем да ће вам бити лакше са њима да комуницирате и учите .smesko. (и жене су) .smesko.

Подели на овим сајтовима

Hvala) Ali poznavanje ruskog jezika nije obavezno jer dosta dobro znam srpski. Treba mi samo neko sa kim bih mogla da ponekad pricam na srpskom na skajpu. I pozeljno pravoslavan covek posto sam nedavno naletela na protestante koji jos su aktivno protiv pravoslavlja :( Zato sam izabrala ovaj forum. Inace, nije lako pronaci sagovornika na internetu, ali pokusavam.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Поздрав свима, зовем се Дејан, а корисничко име сам ставио предпостављате због кога. Можда ћу вас замарати тешким питањима и бићу досадан. Форум ми се чини добрим. 

Подели на овим сајтовима

Ja sam Dunja, student kulturologije, dosla sam ovde jer imam sta da podelim sa pravoslavnom bracom, a takodje zelim i da mnogo toga naucim, a vidim da ovde i ima obilje tema koje me interesuju i ljudi koji su prepametni i zanimljivi. Zdravo svima!

Подели на овим сајтовима

Pozdrav od Miroslava,evo prvi put da postim ceo Uskrsnji post a planiram i prvu ispovest (za 37 godina zivota) pa me malo "strah",valjda ce sve biti ok,pozdrav.

Kako reče starac Porfirije, to su najbolje godine :)

Strah je nprmalan, sve će biti ok :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...