Jump to content

Упознајмо се - представимо се

Оцени ову тему

Препоручена порука

I ja cu takodje da se predstavim, ali na zalost sa velikim zakasnjenjem. Nadam se da ce mi clanovi foruma oprostiti.

Moje ime je Neven Ivanisevic. Imam 30 godina i rodjen sam u Ogulinu (Hrvatska). Tu sam zivio sa familijom do 1993 godine i zbog rata smo morali da se selimo. Zivili smo u Vrbasu (Srbija) do 2000 godine kada smo dosli u Kanadu.

U Kanadi sam zavrsio srednju skolu a poslje toga posebnu skolu za medikalnu laboratoriju.

U svoje slobodno vreme, kojega ima vrlo malo, ja citam knjige, odlazim u Crkvu kada mogu, redovno  se molim Gospodu i provodim vreme sa svojom familijom i prijateljima.

Evo, ja cu da prilozim i linkove za one koji su zainteresirani da upoznaju Crkvu Svetoga Velikomucenika Dimitrija u Windsoru i Crkvu Gracanica koja se takodje nalazi u Windsoru. Nadam se da se Administratori i Moderatori foruma na mene nece naljutiti.

http://www.stdimitrije.com/sr//index.php?option=com_frontpage&Itemid=1

http://www.gracanicachurch.com/

Blagoslov od Gospoda i svako dobro svima.

Подели на овим сајтовима

Никола, Невене, Каћа и сви остали-добродошли!

И одмах да кажем да сам заиста срећан што се толико младих прикључује слободно, својим правим идентитетом (мада и она варијанта са псеудонимима има своје дражи ;) ). Значи да је ЖРУ препознат као добро место за окупљање. Па да се лепо дружимо и узрастамо у Христу учећи једни од других. Још једном срдачна добродошлица.

П.С. Никола, и ја сам завршио ЕТФ, па ми ништа није фалило да касније упишем ПБФ, никад није касно ;)

"Христос васкрсе, радости моја!"

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ma šta dobro, da znaju di su došli pobegli bi glavom bez obzira :D!

Šala naravno! :)  zru prvi i jedini forum na kome sam registrovana- mslm šta reći :D!

Kako negde već rekoh- Dođoh slučajno, ostah namerno :).

Tako da  ----->   smajolik78 !!! :D

Подели на овим сајтовима

Dobro hajde dosao je red i na mene, zovem se Ana(t), po zanimanju sam domacica, imam 39 god i zivim sa mojim muzem u Bernu. Zavrsila sam Bogoslovski fakultet u Beogradu, ovde sam na master studijama u Lozani. sHa_sarcasticlol  Eto tako volim da budem provocirajuca ali sa distance algabacaju , forum sam pratila i pre uclanjenja, a sad bih zelela da kad god mogu zivo ucestvujem u njegovom radu. Veoma zanimljive teme i odnosi u Crkvi i drustvu se obradjuju, tako da sam potaknuta time postala clan foruma pre nekoliko dana :nene: 138999

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...

Pomaze Bog svima.Ja sam Ksenija,nova sam na forumu.Inace forum sam pratila i pre registracije :)

Svi tvoji snovi se mogu ostvariti ako imaš hrabrosti ustrajati na njima  0705_read
Подели на овим сајтовима

Pozdravljam sve.

Sa vama sam mozda mesec dana,a od pre neki dan i registrovan.

Bozijom voljom  preko AGAPE sajta do sajta Eparhije Krusevacke,i onda nadjoh ovaj forum.

Citam,slusam i ucim.

Pregazio pedesetu,gresio,srljao.....za 3 zivota da ne ispravim ako cu sam...ali nisam.

Eto,pa......

Dace Bog da se lepo druzimo i pomazemo.

Подели на овим сајтовима

Gorane, dobro nam dosao na forum i jos bolje ostao... :)

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

Citam,slusam i ucim.

Pregazio pedesetu,gresio,srljao.....za 3 zivota da ne ispravim ako cu sam...ali nisam.

Eto,pa......

Dace Bog da se lepo druzimo i pomazemo.

301 Dobrodošao dragi brate Gorane (generacijo bliss jeeee ) Radujem se kad dođu mladi,ali još više kad stignu ovi naši 4869 Grešni smo brate itekako,ali u pravu si ništa ne možemo sami.....Molimo se Gospodu i obrazujmo se u Vjeri.....nikad nije kasno.Došao si na pravo mjesto i samo naprijed.....sve po redu.... slavabogu .molitva.nasznak9877777777777777777

"Samo nas ljubav može spasiti!"

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...